На море в Гърция 2013 - XII

• 81 674
  • 783
  •   1
Отговори
# 420
Моя позната беше в този хотел миналата година и знам,че беше много доволна.И ми го препоръча.

# 421
  • Пловдив
ще следя темата

# 422
И аз да ви следя за идейки...а и да попитам, макар, че е малко рано. Понеже моите деца, тръгнаха от тази година на гръцко училище, тук в София, аз реших, че най-добрият начин да го научат е на место. И така идеата ми е, да взема някъде квартира на Халкидики, предпочитам Метаморфоси или Неос Мармарас, за около месец през юни. Аз съм работила по тези места, в туризма, но преди 8 години, когато забременях със сина ми и оттогава не сме ходили въобще в Гърция. Предполагам, че нещата са се променили доста оттогава и затова се допитвам до вас, за съвет и предложения.
Благодаря, предварително!

# 423
При заплахата да изкарам втора почивка на Дюни  Stop (бабата и дядото юли са заети) снощи ми дойде гениалната идея да сондирам мнението на ММ за Парга. За мое щастие алтернативата беше приета изключително радушно, макар да му се наложи да търпи по-високи температури (не понася над 30 градуса). Гледах и вариант  Скиатос/Скопелос, но нещо цена на ферибот от порядъка на 250/300 евро не ми се понрави и това при положение, че септември ще прекараме още 15 дни на Пелопонес.

Имам си запазени старите постове на 2К и Параход, но си запазвам правото пак да питам за други подробности. Имам добри отзиви от познати за един комплекс с апартаменти - Terra Verde, но не успявам никъде да намеря начин за букване - освен през една агенция goparga.  

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 13:27 от Анонимен

# 424
Запис и от мен.

Планираме ваканция наесен с автомобил. Ще търсим спокойни плажове.

Залавям се за четене Simple Smile

Успешна нова година на всички!

# 425
ябълка - Санторини има малко плажове които не са много хубави по нашите разбирания. Единият, Периса,е с черен пясък, дълга ивица, шезлонгите на някои места с консумация са безплатни и морето става много дълбоко на втората стъпка. Плажът с червен пясък, тази година беше за малко затворен защото падаха камъни, иначе се слиза по едни скали, малък плаж и понякога мръсен. Третото място е на Амуди, скали са и се намира под Ия. Има приятни таверни там. За хотелче най-добре ще е в Ия, Фиростефани или Тира/Фира. Като запазвате хотел трябва да кажете че искате гледка към Калдера.

# 426
  • София
Здравейте! За много години, много море и слънце ви желая!

Ние се прибрахме. Въпреки непредвидени проблеми (детето се разболя, та и болницата в Ханя опознах) и почти 2 дни загубени Sad, все пак пообиколихме Крит и си прекарахме чудесно! Ще пиша по-натам, нека сваля и снимките.

Alex-Sofi, имаш предвид гръцкото училище в Лозенец, нали? В кой клас са ти дечицата?

# 427
  • София
Bliss При едно минаване искахме да нощува в Terra Verde, нямаше места. Казаха, че почти винаги се резервира почти цялата година от чужди агенции. Thomson, например го предлагат с включен полет от Англия....
Може да се резервира тук и на други сайтове, но май пак няма места......
За сметка на това бяхме на по-добро място този път....
Скрит текст:
На много добра цена.......Успех....

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 13:09 от Bled

# 428
....Имам добри отзиви от познати за един комплекс с апартаменти - Terra Verde, но не успявам никъде да намеря начин за букване - освен през една агенция goparga.  
Aз пък го намерих само през Thomson ...но с полет  Rolling Eyes

Честита Нова година, момичета ...и малко момчета  Wink Надявам се и ви пожелавам за всички да е най-вече много здрава и пълна с късмет и повече чудесни почивки и пътувания  Peace

# 429
  • Пловдив
Можете ли да ми препоръчате хотел АИ на плажа с цена около 1200 лв за 7 нощувки за 2 възрастни и 2 деца, като голямото е на 5, а малкото на 1 г. За периода от 28 юни?

# 430
Благодаря   bouquet

Аз намерих контакт от тук:

http://www.goparga.com/onlinebookings/viewproperty/terra-verde/15.html

и от тук:

http://www.pargagreece.com/apart/Terra_Verde/Terra_Verde_en.htm#special

Довечера ще пиша мейл, пък да видим.

Като че ли ми се иска някъде на тихо, а не точно на плажа.  Така или иначе обикаляме по всички плажове в околностите. И искам кухня заради детето и без включена храна.Ще го мисля. Има време.

# 431
  • София
aneli003 Ето хотела, който те интересува....Tsilivi Beach

Били сме в него 2012г.

Външните части на хотела са малко шумни,от деца и туристи.

Излиза се директно на плажа, можеш да лежиш до басейна и да се къпеш в морето.

Плажа.....

ТУК ОЩЕ

Питаш ме, от къде е правена тази снимка ?

От хотел Balcony, това е първият хотел който ми направи впечатление в Tsilivi. Много романтично място, кацнало над плажа и селището със страхотна панорама.

За съжаление няма басейн, до плажа се слиза по стълби под него. За преспиване е удобно и евтино/спахме през май за 35 евро/, хотела е 2 звезди.
Ако някой го интересува, ще дам по-подробна информация.....

# 432
Bliss,
миналата година си писах "профилактично" с Тера Верде, на директен контакт по мейл (ще опитам да го изровя), докато избирах места. Очаквай групи с англичани, да Simple Smile
Между другото го видях и не съм очарована от външния вид и местоположението, предвид, че в околностите на Парга има точно 1 милион хотела общо с най-различни качества и недостатъци Grinning Парцелът не беше добре озеленен и някак едно такова насред нищото. Май че беше в участъка над Валтос, който е с гледка, но е много стръмен и не може да се слиза долу пеша, понеже няма тротоари, а гърците се юркат.
Иначе апартаментите са просторни и хубави.

П.П.
Мейл и телефони, собствениците се казват Антонис и Димитрис Стелиос.

# 433
Bliss,
миналата година си писах "профилактично" с Тера Верде, на директен контакт по мейл (ще опитам да го изровя), докато избирах места. Очаквай групи с англичани, да Simple Smile
Между другото го видях и не съм очарована от външния вид и местоположението, предвид, че в околностите на Парга има точно 1 милион хотела общо с най-различни качества и недостатъци Grinning Парцелът не беше добре озеленен и някак едно такова насред нищото. Май че беше в участъка над Валтос, който е с гледка, но е много стръмен и не може да се слиза долу пеша, понеже няма тротоари, а гърците се юркат.
Иначе апартаментите са просторни и хубави.

П.П.
Мейл и телефони, собствениците се казват Антонис и Димитрис Стелиос.

Благодаря! какво точно не ти хареса? Ей тук се намира:

https://maps.google.bg/maps?saddr=Parga,+Preveza,+Greece&dad … mp;sz=19&z=16

Отзивите са ми от поне 2 г. Ще взема да си припомня ти какво беше препоръчала. Хем искам да е в по-оживено селище, хем да е на по-тихо място. Не ми е зор да е до плажа, че всеки ден сме на различен. Може би басейна е по желан, защото докато дребната спи след обяд, ние поне да се поизлежаваме около него.

# 434
Да, да, баш там си я спомнях, абе не знам кое точно - някак на пътя е. Не е въпрос за плажа, то и без това Валтос няма много да ви хареса и ще обикаляте по други, но ходенето с кола до града е малко сложно упражнение в Парга - в града няма лесен начин да се паркира и е най-удобно да се ходи пеша или с водно такси (2е на възрастен) от Валтос.
За пеша сякаш става, денивелацията обаче е голяма и за всеки ден може да ви мързи, особено детето. Вие по кое време на лятото планирате ходене?

Общи условия

Активация на акаунт