На море в Гърция 2013 - XII

• 82 110
  • 783
  •   1
Отговори
# 510
Има ли някой лични впечатления от Портес Бийч Хотел?
iniici Мисля, че сме писали за този хотел, но трудно се открива....
....
Съседният хотел  Istion Club е по-хубав !!!
Били сме за уикенд точно в Истион и съм писала за него нейде из темите, та и имам леко задочни впечатления и от съседния Портес....дели ги една ограда.
Смятам, че наистина Истион е по-добър вариант от двата - по-нов, мисля и с по-добра храна, по-хубав басейн....НО и двата са точно на пътя преди селцето ....и ходенето до него е или с кола или по пътя  #Crazy и двата хотела са на плажа, но са с много малка територия и малък терасиран плаж  Rolling Eyes
Честно казано за уикенд стават, но за основна почивка не бих ги избрала  newsm78

# 511
  • София
*2K* Напълно съм съгласна за пътя и отдалеченото място за разходки пеша. Истион е с класи над Портес. За няколко дена, празници е добре, но на добра цена......

# 512
Не разбирам какво става. Днес и от Утопия ми отговориха, че работят само с Томпсън. А в сайта на Томпсън не мога да видя изобщо опции без полет.

# 513
Да - през лятото изглежда работят само с тях, иначе за off-season си има резервации през букинг.
Но не се отчайвай, Блис, това са само 2-3 хотела от много!

(Може би ще ти е интересно да прочетеш този дълъг тред от форума на Трипадвайзър, много е забавен и запознаващ с нравите на английските туристи Wink За съжаление е от 2007-а, оттогава явно и други хотели са започнали да работят изключително с туроператори.)

# 514
A, не се отчайвам. Имам си цена за Филоксения, но ми се искаше да видя и оферти за нещо до морето. Всичко, което ми хваща окото е все букнато от туроператор.

# 515
  • софия
Здравейте отново! Благодаря за мненията за Портес Бийч. дават ми цена 83 евро на вечер ОИ, за трима ни, но в промо стая, която не била добра.
Миналата година бяхме в Посиди Парадайс, много ми хареса. нямаше много хора, на плажа е...
По- миналата - във Вилидж Маре( където стаите бяха по- добри от Посиди).
Като гледам цените... TiredГледам и някакъв Теоксения...тотално се обърках.

# 516
  • софия
iniici,за кои дати гледаш оферти

# 517
  • София
iniici Ако говориш за хотел Theoxenia до Урануполи,

това е стъпка назад. Нощували сме само една нощ в хотела при една обиколка. Той също е на пътя,

но плажа му е през пътя. Добра външна част, но остаряла вътрешна,

ако не е минала реновация. Също е далеч от селището за евентуални разходки.

ТУК ВИЖ ОЩЕ

# 518
  • welcome to the Jungle
Блед, разкажи малко повечко за хотела   bouquet.
Много ли е шумно от трафика по пътя? Наблизо има ли хубави плажове? Къде е интересно да се отиде в района. Живот и здраве там ще сме юни  Blush и всякаква информация ще ми е много полезна.

# 519
  • софия
desita76 ,21.05-25.05- за 4 нощувки.

# 520
  • София
Прегледах сто оферти сигурно тези дни и все повече не мога да реша къде искам да отидем Laughing
Единствено знам, че трябва да има закуска и вечеря, и да е на плажа, и да е в края на юни тази година. И оттам насетне ставам вече разногледа Crazy
и съм си сложила снимка от морето на десктопа, да ми противодейства на мъглата

# 521
Здравейте момичета   Hug
С голям интерес, но за жалост с почти никакво свободно време заради пустата работа, се опитах да попрочета нещичко за Лефкада. Охххх това място съм си го набелязала от 2 години, но за жалост все не смогвахме финансово да си го позволим  Cry Но тази година мечтите са ми доста смели и мисля, че може би най-накрая ще успеем и ние да видим тази прекрасна Лефкадааааа Simple Smile))))
Ще се опитам да се върна назад и да прочета до колкото мога всичко, но ще съм много благодарна ако някоя от вас ми даде някакви координати на място където са нощували  Hug  Blush Simple Smile Не сме претенциозни искаме да има легло и баня  Wink и да е близо до Агиофили...просто този плаж  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мерси предварително и обещавам да съм на линия и да следя всички новинки от днес нататък   Crazy

# 522
  • София
  Може ли и аз с  малко въпроси  Simple Smile
  Тази година пак искам да сме на Гърция, но миналата бяхме два пъти на къмпинг и друг опит нямам.
  В момента отново се чудя за "талата", къмпинг "Батис" определено отпада, след дискотеката до пет сутринта.
  В "талата" не излиза много евтино обаче, но пък отговаря на повечето ми искания. Лошото е че искам да сме с приятели, а на повечето не им допадат тези цени...
  Например за нощувка в шестица мобилна къщичка за нас го смятам към 800 лв за 5 нощувки или 1100 за 7 нощувки, като това е само спането... За четворка мобилна е съответно 700 лв за 5 дни и 970 лв за 7 дни. За четворка дървена са 550 лв за 5 дни и 760 лв за 7 дни. Палатка излиза 280 лв за 5 дни и 400 за 7 дни.
  Това е когато аз си ги смятам, все още очаквам да ми отговарят и дори днес им препратих мейла.
  Хотел не искам, опитах се да потърся подобно на къмпинга студио или отделна къщичка примерно, но или не се ориентирам или незнам какво искам  Joy
  Търся да има удобен плаж, да е наблизо и ок за децата и да има къде да си играят. Засега не държа на забележителности, обикаляне или нещо по-социално  Simple Smile
  В предишните теми гледах предложения за Вурвуро. Ще продължа да следя темичката, за да събирам информация. Така като препрочитам написаното, всъщност търся подходящо място за няколко семейства, което не е хотел  и ще е на приемлива цена Simple Smile Ако останем само ние, може би като едни пенсионери ще повторим познатото  Joy

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 11:22 от Aila

# 523
Пъфи кет,
кое точно те тревожи? Разходите до Лефкада са по-малки, отколкото за другите острови, тъй като е свързан със сушата. Тунелът под Превеза струва 3 евро.
Основният ти разход е горивото за колата заради по-дългото разстояние. Цените са много по-ниски от тези на Халкидики. В момента студио във Василики (най-близкият град до Агиофили, дори много от студиата са извън Василики в посока Агиофили точно) се намира на кило за 30-35 евро за двама. Тази цена е за втората половина на юни. Дори намирам и едно за 23 евро на нощ - е, то не е с кухня, само с хладилник, но пък е на 1-ва линия.

Айле,
имай предвид, че във Вурвуру повечето къщи на първа линия вече са заети или ще се заемат съвсем скоро. Не казвам, че няма, но се подготви за писане до доста места и откази. А и цените невинаги са много ниски. Нелоши предложения в близост до плажа и на по-леки за приятелите ви цени има в района на Сикия, около Трани Амудия също може да се намери нещо, евентуално.
Ако сте навити за палатка, има един къмпинг Ставрос до Неос Мармарас, който е малък и доста приятен.

# 524
  • София
Aila, разгледай този къмпинг, аз съм си го набелязала за в бъдеще  Wink

http://www.iza.gr/

Във Вурвуру повечето места на ''първа линия'' се заемат доста от рано..казвам го от опит.

Общи условия

Активация на акаунт