На море в Гърция 2013 - XII

• 82 124
  • 783
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Aуу, Параход, мерси за линка  Hug. Аз къде съм бляла и не съм го видяла на първа страница. Доста места има там, някои са само с телефони и нямат снимки и местоположение. Ще ровя сега, дано открия нещо хубаво.

# 496
  • Пловдив
Някой може ли да ми даде отзиви за ей този хотел Blue Dream Palace http://www.anatravel.net/blue-dream-palace-otasos

# 497
  • Младост 4
Anntoaneta, благодаря! Като наближи, може да те питам за подробности  Simple Smile

aneli003, закъсвали сме с кола веднъж... И то тръгнали на дълъг път - до Рафина, с идея да вземем фери до Миконос... Ами отидохме в сервиз в най-близкия град (Лариса беше) с идеята как ще ни сурвакат яко... Човекът поогледа, пипна тук-там и ни взе 10 евро за ремонта... беше изгорял някакъв бушон. Иначе, за болестите и мен много ме е страх, особено с децата... Винаги влача по 2 торби с лекарства  ooooh!

Vivi, страхотна карта!

Аз нещо не се справям с търсенето на къща... Писах на две къщи преди 2-3 дни, но не ми отговарят... Ще взема да понижа критериите и да търся наново... Така съм се запалила точно по този остров (Скиатос), че не ми се отказва лесно  Heart Eyes

# 498
Здравейте,
искаме да направим малко пътешествие в края на май в Северна Гърция.Да отседнем в Кавала и разгледаме околностите,като отидем за 1 ден до Тасос.Разгледах хотел Lucy.Ако някой е отсядъл да каже как е хотела.Ако времето разрешава плаж, дали този пред хотела е подходящ или трябва другаде да се ходи.Благодаря предварително.

Ние бяхме в Луси миналото лято, не ми хареса особено. По принцип хотелът е хубав, чист, сравнително луксозен, но му липсва типично гръцката лежерна атмосфера, което на мен не ми хареса. Това си е градски бизнес хотел, няма никакви забавления за деца примерно, ресторантът няма тераса и се хранехме вътре; най-неприятно ми беше, че като бизнес хотел непрекъснато имаше разни конференции и меропрятия, повечето хора бяха с костюми и вратовръзки, а ние шляпахме с джапанките, което хич не ми беше комфортно. Плажът на хотела не е хубав, мръсен и пренаселен е; той е в единия край на малък залив и всички гадости от залива отиват на този плаж.

# 499
  • софия
Има ли някой лични впечатления от Портес Бийч Хотел?

# 500
  • София
Момичета, някой да има отзиви за тези студия и апартаменти:
DEMI STUDIOS и Alkyonis ? Направих запитване за цената в сезона, който ме интересува, защото първия много ми допадна.
Иначе главно гледам за Сарти, до тук апартаментите на Villa Tonia

# 501
  • София
iniici Мисля, че сме писали за този хотел, но трудно се открива....

Хотелът не е лош, намира се на самия път още при влизането в Касандра. Има доста положителни, но и отрицателни качества.

Нашата стая си беше за реновиране, от към пътя е шумно.

Хубави градини, директен излаз на плажа, добра храна.

ВИЖ ТУК ПОВЕЧЕ СНИМКИ

Може да се резервира, ако цената е наистина добра.....

Съседният хотел  Istion Club е по-хубав !!!

# 502
Здравейте!
За първи път се замисляме за семейна почива в Гърция, Паралия Катерини сякаш ни е най-близо като дестинация тъй като сме с две малки деца и това е от значение.
Съпружеското тяло иска да е на ОИ, досега винаги сме били само с включена закуска. Другото е хотела да е близо до плажа  Peace
Какво бихте ми препоръчали вие, хотели, сайтове в които да погледна за резервация?
Също така, дори да не е в Паралия Катерини, но да не е на повече от 400 км от БГ.

# 503
  • София
Ужасни сте. Вчера четох постинги и гледах снимки от Парга...Много красиво Heart Eyes Вече изобщо не мога да реша за къде да резервирам...Знам, че искам на Йонийско море, но оттук нататък въобще не мога да избера, като дете в сладкарница съм Grinning Всичко ми харесва и всичко искам Laughing

# 504
  • София
екАтеринчЕ, едни приятели ходят редовно ето в този хотел в Паралия Катерини: http://www.mediterraneanhotels.gr/content.asp?id=4 и са доволни. Не съм сигурна дали е ОИ или е закуска и вечеря изхранването.

Иначе други варианти за северна Гърция има много - Халкидики, Тасос, района на Кавала, Аспровалта, Ставрос и т.н.. Обикновено не се избира ОИ, но като за първо ходене и за осъществяване на прехода вероятно е ОК. Можеш да прочетеш линковете в началото, както и някои от предишните теми, ще събереш много идеи.

# 505
  • София
екАтеринчЕ , ние се ориентирахме към този хотел http://www.naiashotel.gr/frontend/index.php?chlang=BG
Разгледай го, близо е до плажа, има детска площадка и басейн, изхранването е на закуска и вечеря (по желание може и обяд) и не е на далеч от България.
Много агенции го предлагат, така че може да се ориентираш като цени как е Peace

# 506
Момичета, някой отсядал ли е в Керамоти? Близо е до Бг и е красиво.Препоръчайте място, където да отседнем?
Благодаря! Simple Smile

# 507
Благодаря ви момичета, сега ще погледна и двата хотела.
Също и Халкиди и Тасос ще видя в буукинг какво предлагат  Wink

# 508
  • София
Dani Avramova, Керамоти си има своите привърженици поради голямата плажна ивица, но лично аз, ако съм стигнала до Керамоти, нищо, освен неработещ ферибот до Тасос, не би ме задържало там. Керамоти е равно, ниско, точно до оризищата, пълно с комари. Тасос е вълшебен, разнообразен, романтичен и е само на 30 минути с ферибот от там. Защо не разгледате и Тасос?

# 509
  • София
екАтеринчЕ И двата предложени хотела си заслужават, коментирах ги наскоро и качих снимки, опитай да ги намериш. Ако ли не има и други......

Dani Avramova За Керамоти също многократно писах и другите момичета също, за доста хотели...
Виж този...
http://www.hotel-aphrodite.gr/

Общи условия

Активация на акаунт