Отговори
# 180
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добре де, то е ясно, че и двамата не случиха на партньори този сезон, защо обаче сериала на Хазалчето не се харесва явно(рейтинга, манипулиран или не го доказва, не аз решавам дали има спекула или не) а ПО се приема и рейтинга му расте!?! newsm78
Лелче, според мен това си е заради АйЯпъм...и естествено Чачи. Все ми се струва, че Фемирските фенове са по склонни да приемат него, отколкото нея. Наказват я вече с 2-ри проект. А, колкото до ПО....ще си остане...в историята няма спрян филм на АЙЯПЪМ...така, че ще въртят, сучат, кълбета, скоци, подкоци...и ще го докарат до края. Hug
Зизуно,и на мен така ми се струва да ти кажа,че даде такъв край на образа на Фериха,а него един вид го наказаха с ПЕ,когато толкова бързо я прежали  Thinking

# 181
Добре де, то е ясно, че и двамата не случиха на партньори този сезон, защо обаче сериала на Хазалчето не се харесва явно(рейтинга, манипулиран или не го доказва, не аз решавам дали има спекула или не) а ПО се приема и рейтинга му расте!?! newsm78
Лелче  Hug аз си мисля че рейтинга е манипулиран,както на ПО ,така и на АШК -това е мое мнение .Но доколкото знам че това не се случва за пръв път при комшиите  да се манипулира с рейтинга ,но така или иначе ние зрителите в случая нищо не можем да направим освен да се надяваме и  двата сериала да имат успех

# 182
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Е, Нарцисчева...аз съм пропуснала всичко... Joy Joy Joy
Ама съм тъй компетентна и интелигентна...моля да се отбележи... Naughty Joy

Весе Hug

# 183
  • У Диспансера ...♥♥♥

Весе Hug

Е то и аз де,не ми пречи ,че съм пропуснала епизоди за да се изкажа Joy Joy Joy

# 184
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе Вампирите,кога им излезе серията,ама казвайте ги моля ви се тия неща,добре че влязох да тегля древните та да видя  Mr. Green

# 185
# 186

Весе Hug

Ох ма.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ай да се чичечнем Ентелектите... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Сао да не ни изгоните в Ентелектуаната тема... Mr. Green

# 187
Весела, добре си дошла! Hug Благородно ти завидях, че си ходила в Турция... Rolling Eyes а кой беше Мурат Юналмъш? newsm78

Hug Пак е актьор и играеше в един сериал мисля "Цената на славата" е името му, не съм много сигурна, защото не съм го гледала. Всъщност страшно ми прилича на Исмаил Филиз и в първия момент си помислих, че е той.

Весе Hug Hug,като каза емоция и викам айдееее видя Чачко,и така ме изби на завист,едвам преглъщах  hahaha hahaha hahaha

Не го видях ама много други нещица видях, където си струва да ги видиш. Направих си една незабравима разходка с корабче по Босфора и наистина се почувствах страхотно. Изумена съм, че имат толкова хубави жени, но пък за сметка на това жените им все повече са със забрадки. Има си хубави турчета, Ирка от които наистина трудно човек преглъща  Joy Joy Joy Joy

Hug Веселат, това какво е на вкус-сладко или солено, имаш ли снимки е не бъди скрънза де, сподели ги с нас, още кого видя по сокаците а,конушвай ни де, сладко, сладко, а ние ще се изтрепем тука на коя да дадем оскара-като беше в стамбола града чули ехото от голямата награда на най успеоблизващата актриса-серенай Joy Joy Joy

Кюнефето е кадаиф с кашкавал и поръсено с настърган шам - фастък. Страшно вкусно е!

# 188
Абе Вампирите,кога им излезе серията,ама казвайте ги моля ви се тия неща,добре че влязох да тегля древните та да видя  Mr. Green
Ама оууу...тая серия си я гледала... Joy Joy Joy Joy
Той ще се излъчи утре през нощеска...та серията в петък ситрин Whistling

Древните- сряда сутрин Grinning

# 189
  • У Диспансера ...♥♥♥

Весе Hug

Ох ма.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ай да се чичечнем Ентелектите... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Сао да не ни изгоните в Ентелектуаната тема... Mr. Green
Те ония бързо ще си ни върнат пак тука  hahaha hahaha hahaha

# 190
Гледам и не вявам на ушите си  Shocked

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 00:25 от Манка

# 191
Благодаря Ви лелини душици и на тричките, че ми отговорихте, дали пък не сте прави!? newsm78
Дианче, аз като, че ли вече нямам надежда за Хазалиния сериал, много ме страшнее рейтинга му. Rolling Eyes Толкова ги мразя тези рейтинги, ама при комшиите няма хлабаво, рейтинг-гледаемост, празно няма, та бил той манипулиран или не.
Добре де, ако рейтинга на ПО не осигурява покриване на всички разходи по него+печалба за всички, защо им е да го подсилват изкуствено.....тц, нещо не ми се връзва да са на загуба и да създават изкуствено висок рейтинг.
Същото е и за Хазалиния проект, ако вложеното+печалбата покрива разходите дори и при нисък рейтинг защо им е да го спират, и не само него а по принцип....има нещо друго, нещо, което може би ни убягва. newsm78
Веси. wavey Другия път намери време да отидеш на сетовете им и да се фотнеш с тях.

# 192
Мой и кинти да раздадат да си ни приберат тукя с обещание да не припарваме там... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 193
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама оууу...тая серия си я гледала... Joy Joy Joy Joy
Той ще се излъчи утре през нощеска...та серията в петък ситрин Whistling

Древните- сряда сутрин Grinning
Да ве,ама като го изтеглих вече видях,че съм го гледала  Joy Joy Joy

# 194
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мой и кинти да раздадат да си ни приберат тукя с обещание да не припарваме там... Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ххахахаххаха пък ония да дават ,за да се махнем от там  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт