Отговори
# 165
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Малееееееее, минавайки през тоя откъс на тъгъдък мога да кажа, че си говорят високо интелигентни неща...така Шебнем ли беше болната как разказа как и минала терапията и на йога била...ония па у креватя само едно сухо севгили... #Crazy #Crazy #Crazy
После па Азра беше поканена на другия ден в холдинга... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Майкооооууууу...ше ме извинявате, ама филма си е редно да падне от екран и тоя Керем да се маха от ефира...как може да направят този изтънчен контраст като направят Хазал прекрасна...а тоя е по-грозен от всякога....не ги възприемам....Хазал се опитва, ма тоя е егати сухара... Crazy Crazy Crazy

Същото се отнася и за ПО...Чачо горкия... ooooh! ooooh! ooooh!

Аз пак как компитентно се изходих...ши кайш че не пропускам серия... Joy Joy Joy Joy

# 166
И моя е под нормата,ама ей ма още дразня хората покрай мене си  hahaha hahaha
хаха и аз около 100-тина ми е  Mr. Green

# 167
офффф,земам ЧаЧи Теляков за малкУ и зачезвами чИ няма времИ Mr. Green

# 168
Малееееееее, минавайки през тоя откъс на тъгъдък мога да кажа, че си говорят високо интелигентни неща...така Шебнем ли беше болната как тазказа как и минала терапията и на йога била...ония па у креватя само едно сухо севгили... #Crazy #Crazy #Crazy
После па Азра беше поканена на другия ден в холдинга... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Майкооооууууу...ше ме извинявате, ама филма си е редно да падне от екран и тоя Керем да се маха от ефира...как може да направят този изтънчен контраст като направят Хазал прекрасна...а тоя е по-грозен от всякога....не ги възприемам....Хазал се опитва, ма тоя е егати сухара... Crazy Crazy Crazy

Аз пак как компитентно се изходих...ши кайш че не пропускам серия... Joy Joy Joy Joy

хаха издаде се  Joy Joy Joy знаеме че скришом палиш олтарчето на Сера и Перчема  Joy Joy Joy

# 169
  • някъде из Врачанско
слънчице, това идва от неядене и диети, пада хемоглобина, аз като родих бях с 42 и аха да литна, ама ми вляха системи и окей, не се бой, при жените е по-нисък заради ежемесечните загуби, до 110-120 е максимума при жените май, дори да е под 100 няма страшно,
 а за хазал-дано оцелее, щото сега започват развитие на сюжетните линии, верно че я няма онази магия и в погледите и в жестовете, няма ток и жици, ама пак има стойност като смисъл-сега почва трагедията ,сега ще разбере какво е да се откажеш и жертваш любовта си, дано оцелее бебето и,ще се плаща тази идея, скъпо,
Ирка, дразни ги, така ще ти се вдига Joy Joy Joy,много си готина,
слънчице-червени неща се ядат за хемоглобина-червено вино, червено месо, цвекло ,сурово сок от него се пие, боровинки, сироп от бъз , моркови и ....мед

# 170
Малееееееее, минавайки през тоя откъс на тъгъдък мога да кажа, че си говорят високо интелигентни неща...така Шебнем ли беше болната как тазказа как и минала терапията и на йога била...ония па у креватя само едно сухо севгили... #Crazy #Crazy #Crazy

Ооооо, Зизунке  Hug Heart Eyes чекай да тЪ отразим и чичек щи дам  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 171
Здравейте! Hug Hug Hug

Минавам да ви видя само за малко и да ви поздравя. Simple Smile
Преди два дни се върнах от Турция и все още съм подвластна на емоциите! Laughing
Нямах време да търся къщата където снима Чаги и много съжалявам за което, но както и да е.
Случайно докато търсих хотела в старата част на Истанбул видях Мурат Юналмъш снимаше явно нов сериал.

Черпя с кюнефе, страхотно е:
Скрит текст:

# 172

хаха издаде се  Joy Joy Joy знаеме че скришом палиш олтарчето на Сера и Перчема  Joy Joy Joy
Що па требе да го палим скрито ма Верич? Аз съм си достатъчно точна да си го паля на мегданя... Mr. Green Ма не палим, ако си забелязала...пък и на мене за АШК ми беше думата. Joy

# 173
Добре де, то е ясно, че и двамата не случиха на партньори този сезон, защо обаче сериала на Хазалчето не се харесва явно(рейтинга, манипулиран или не го доказва, не аз решавам дали има спекула или не) а ПО се приема и рейтинга му расте!?! newsm78

# 174
  • в подножието на планината
Весела, добре си дошла! Hug Благородно ти завидях, че си ходила в Турция... Rolling Eyes а кой беше Мурат Юналмъш? newsm78

# 175
слънчице, това идва от неядене и диети, пада хемоглобина, аз като родих бях с 42 и аха да литна, ама ми вляха системи и окей, не се бой, при жените е по-нисък заради ежемесечните загуби, до 110-120 е максимума при жените май, дори да е под 100 няма страшно,
 а за хазал-дано оцелее, щото сега започват развитие на сюжетните линии, верно че я няма онази магия и в погледите и в жестовете, няма ток и жици, ама пак има стойност като смисъл-сега почва трагедията ,сега ще разбере какво е да се откажеш и жертваш любовта си, дано оцелее бебето и,ще се плаща тази идея, скъпо,
Ирка, дразни ги, така ще ти се вдига Joy Joy Joy,много си готина,
слънчице-червени неща се ядат за хемоглобина-червено вино, червено месо, цвекло ,сурово сок от него се пие, боровинки, сироп от бъз , моркови и ....мед
на мен доктори ми бяха казали че от свинския черен дроб най-бързо се вдигал хемоглобина,но аз това немога да го ям много ми е отврат и си седя с нисък хемоглобин  Joy

# 176
  • някъде из Врачанско
Здравейте! Hug Hug Hug

Минавам да ви видя само за малко и да ви поздравя. Simple Smile
Преди два дни се върнах от Турция и все още съм подвластна на емоциите! Laughing
Нямах време да търся къщата където снима Чаги и много съжалявам за което, но както и да е.
Случайно докато търсих хотела в старата част на Истанбул видях Мурат Юналмъш снимаше явно нов сериал.

Черпя с кюнефе, страхотно е:
Скрит текст:
Hug Веселат, това какво е на вкус-сладко или солено, имаш ли снимки е не бъди скрънза де, сподели ги с нас, още кого видя по сокаците а,конушвай ни де, сладко, сладко, а ние ще се изтрепем тука на коя да дадем оскара-като беше в стамбола града чули ехото от голямата награда на най успеоблизващата актриса-серенай Joy Joy Joy

# 177
  • У Диспансера ...♥♥♥

Хахаххахнахаха и аз се изказах компетентно,а вече става 2 серии пропускам
Скрит текст:
макар,че не съм гледала нито една
hahaha hahaha
Наде,гледат се приливите,заради Чачко,това е ,аз казах Хазалка ,колкото и да я харесват мъжете там,няма да седнат да я гледат ,докато Ча,70% да не кажа и повече го гледат бесни тийнове ,които за тях е номер едно ,няма значение кой е покрай него,а и самия филм си е малко тийн  Peace

# 178
Добре де, то е ясно, че и двамата не случиха на партньори този сезон, защо обаче сериала на Хазалчето не се харесва явно(рейтинга, манипулиран или не го доказва, не аз решавам дали има спекула или не) а ПО се приема и рейтинга му расте!?! newsm78
Лелче, според мен това си е заради АйЯпъм...и естествено Чачи. Все ми се струва, че Фемирските фенове са по склонни да приемат него, отколкото нея. Наказват я вече с 2-ри проект. А, колкото до ПО....ще си остане...в историята няма спрян филм на АЙЯПЪМ...така, че ще въртят, сучат, кълбета, скоци, подкоци...и ще го докарат до края. Hug

# 179
  • У Диспансера ...♥♥♥
Весе Hug Hug,като каза емоция и викам айдееее видя Чачко,и така ме изби на завист,едвам преглъщах  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт