Отговори
# 150
  • София
Ди  Hug Hug дано ама
Скрит текст:
пуснали са и пълни изследвания и са казали, че е или бъбречна криза или нещо с айчниците, чакат резултатите сега ..  Confused Sad Cry
Йо,и аз съм имала бъбречна криза,няма страшно,даже в болница лежах,и повече не съм имала проблеми с бъбреците,така че споко  Hug

Ирче  Hug Hug дано не е, ама те бъбреците колко са коварни, досега не се е оплаквала ама то тя нищо не яде, знаеш ли каква е  ooooh! Cry
И аз така бях,а и бях в началото на бременността си тогава,което беше още по-лошо,че не могат с каквото и да е да те лекуват ,за това спокойно  Peace

Hug Hug

# 151
  • София
Ох казали са, че мищо и няма, само хемоглобина и бил нисък и трябвало да мине през незнам какъв лекар...

# 152
  • У дома :)
Диди Hug Heart Eyes

Слънчице Hug и аз съм имала бъбречна криза само веднъж досега преди 15 години и оттогава нямам проблеми,така че се надявам бързичко да се оправи систърчето и да не се повтаря вече Peace

# 153
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох казали са, че мищо и няма, само хемоглобина и бил нисък и трябвало да мине през незнам какъв лекар...
Видя ли бе Йо,аз нали ти казах  Party Party

# 154
Другия път да обмисля повече проектите си,и аз не искам ама като гледам,той от зле на по зле и отива сериала ,а на Серка лети,ето това е живота,и много се ядосвам като се сетя,как на кадърните хора ще им го свалят,а на една бездарница и Оскар може да и дадат даже  ooooh! ooooh!
Ами, то е от ясно по-ясно защо е в челната редица.
Йоанче, споко, отдъхни си.
Аз продължавам да съм на мнение, че турския зрител се пренасити на сериали и затова стана толкова критичен, а не, че даден проект не е стойностен.

# 155
  • в подножието на планината

Не се притеснявай, сигурно ще я пратят на хематолог... Hug моя хемоглобин е падал до 54 и пак съм оцелявала... Mr. Green

# 156
  • София
Елчо , Ирче, Наде  Hug Hug Hug  Party ох слава на Бога Praynig

# 157
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох,ма тая Азра,че и му казва колко много го обичала,ох Боже,Боже,тя като Яман и тя  hahaha hahaha hahaha hahaha А той и маха ръцете ,ох паднах и там да се смея,а сцената беше тъжна уж

# 158
Йо  Hug радвам се че всичко е ок

# 159
  • София

Не се притеснявай, сигурно ще я пратят на хематолог... Hug моя хемоглобин е падал до 54 и пак съм оцелявала... Mr. Green

Да точно там я пращат, а той колко трябва да е нормално?

# 160
  • У дома :)

Ееееее супер че е добре Hug Hug Hug

# 161
  • в подножието на планината

Над 120... Peace

# 162
# 163
  • София

Над 120... Peace

Малееее  Shocked ужас  Confused

# 164
  • У Диспансера ...♥♥♥
И моя е под нормата,ама ей ма още дразня хората покрай мене си  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт