Отговори
# 135
Записче в новият ни дом  и чичеци  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Изгледах на Хазалка филма и определено мога да кажа че ще бъде интересен,май ще се окаже че мафиота и Керем са братя  Laughing

# 136
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
и аз пак... newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65

# 137
  • в подножието на планината
Илде, не разбирам езика , ама гледах, азра и мафиота им бяха свидетели на сватбата, имаха доста разправии, ама си се обичат и това си е, спонтанно се срещнаха в кафенето на брега, където са се срещнали и гаджосали и двамата отидоха уж всеки сам за себе си  и хоп, седнаха на тяхната си маса и оттам в един хотел и в едно легло и оттам тойй говори по телефона с шебнем и азра и тя говори с шебнем от своя теблефон и я излъгаха  идвамата, ама азра като че ли искаше да му каже, май не е махнала бебето, щото и става лошо, на два пъти даваха -в дома на шебнем на партито за годежа и в своята ъкща майка и я почти да я улови ,щото чу че и се гади ама азра  и се развика, играха добре, ама се натъжих, шок и ужас азра избра роклята на шебнем за сватбата, керемчо върна парите на мафиота, ама онзи го изнудва да му стане свидител, с какво не знам, онзи каан първия на шебнем нае някаквъ да проучва керем и после отиде при майката на азра, ама тук ми заби канала, много забиваше, в общи линии това е моят превод, леле ако знаех и езика, ама преразказ по картинки Joy Joy Joy върнах се в трети клас

Павлинче, Heart Eyes благодаря много!  bouquet На мен толкова ми трябваше... Hug

Ели, Hug в темата на АШК... Rolling Eyes

# 138
  • Варненска клюкарка

Йоанче, spoko

Някой гледа ли АШК на Хазал?... newsm78 Да напише на кратко какво горе- долу се е случило, Praynig че като чета имало доста "неприятни" сцени между Азра и Керем, та нещо не ми се гледа... Rolling Eyes Sick

Не го гледам, а отатък са във възторг дамите- имало креватна сцена и била къде по-по-най....Аз не виждам такова нещо, много ми е сухо изпълнението на Керем. Да ме прощават ако ме четат, но в сцената като бяха с Ем  в леглото в 52,  хем само си лежаха и Ферка говореше за майка си и Джансуто, имаше повече емоция, а за прегръдката няма смисъл да говоря...
ето въпросната сцена от АШК

Жалко, рейтинга е кофти- нищо чудно да е последна серия newsm78
Ох за пореден път се ядосвам къде се навря това момиче Rolling Eyes

# 139
  • У Диспансера ...♥♥♥
Илде, не разбирам езика , ама гледах, азра и мафиота им бяха свидетели на сватбата, имаха доста разправии, ама си се обичат и това си е, спонтанно се срещнаха в кафенето на брега, където са се срещнали и гаджосали и двамата отидоха уж всеки сам за себе си  и хоп, седнаха на тяхната си маса и оттам в един хотел и в едно легло и оттам тойй говори по телефона с шебнем и азра и тя говори с шебнем от своя теблефон и я излъгаха  идвамата, ама азра като че ли искаше да му каже, май не е махнала бебето, щото и става лошо, на два пъти даваха -в дома на шебнем на партито за годежа и в своята ъкща майка и я почти да я улови ,щото чу че и се гади ама азра  и се развика, играха добре, ама се натъжих, шок и ужас азра избра роклята на шебнем за сватбата, керемчо върна парите на мафиота, ама онзи го изнудва да му стане свидител, с какво не знам, онзи каан първия на шебнем нае някаквъ да проучва керем и после отиде при майката на азра, ама тук ми заби канала, много забиваше, в общи линии това е моят превод, леле ако знаех и езика, ама преразказ по картинки Joy Joy Joy върнах се в трети клас

Павлинче, Heart Eyes благодаря много!  bouquet На мен толкова ми трябваше... Hug

Кое бе,аз какво изтървах пак,а уж всичко чета и не мога да зацепя  newsm78

# 140
Йо  Hug  spoko дано не е нещо сериозно

# 141
  • в подножието на планината

Ирче, Hug нищо не си пропуснала...просто попитах дали някой е гледал сериала на Хазал и Павлинчето ми преразказа, какво се е случило... Peace

Белл, Hug благодаря!   bouquet Дано да измислят нещо друго, а не да го свалят от екран... Praynig

# 142
  • София
Ди  Hug Hug дано ама
Скрит текст:
пуснали са и пълни изследвания и са казали, че е или бъбречна криза или нещо с яйчниците, чакат резултатите сега ..  Confused Sad Cry

# 143
  • У Диспансера ...♥♥♥
А фанах,говорите за тая противна сцена,уууу то освен да хваля Хазал,че как го търпи тоя не виждам друго ,и не че сравнявам,ама дамите ще ме извиняват у АФК,беше в пъти по -сцените  им в леглото,даже когато бяха сърдити и се целуваха само докато спеше единия,а за другите няма смисъл да споменавам,друго си е Емковата гръд ,и ръце да те обгърнат,пък нека ме мислят за слабо интелигентна някой  Crossing Arms

# 144
  • У дома :)

Павлинче Hug и аз благодаря нищо че не го гледам Grinning

Оооо Илде Hug аз там бях видях и умрях от смях:mrgreen: Joy Joy Joy

# 145
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ди  Hug Hug дано ама
Скрит текст:
пуснали са и пълни изследвания и са казали, че е или бъбречна криза или нещо с айчниците, чакат резултатите сега ..  Confused Sad Cry
Йо,и аз съм имала бъбречна криза,няма страшно,даже в болница лежах,и повече не съм имала проблеми с бъбреците,така че споко  Hug

# 146
Павлинче, мерси за преразказа. И на мен толкова ми трябваше като на Звездето.
Не гледах епизода, защото вечеряхме и пийвахме, но Ивче мерси за сцената.
Ми нито сравнявам сцената с Емир, нито нещо подобно, но нииииищичко не усетих гледайки ги. Никаква тръпка, емоция или нещо подобно, ниииищо, просто една сцена.
Наистина рейтинга на сериала й е плачевен, поне от временния рейтинг, който видях за серията.
Не искам проекта й да се проваля, защото историята е интересна, свикнах с Хакан, не ме дразни вече, същото както е със Серенай, не искам Хазал да изпита отново разочарование, защото кой каквото, ще да ми казва, неимоверно, ще се натъжи ако спрат АШК, а и се върна заради тази си роля от Америка и я играе с лекота.

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 23:09 от Neidjal

# 147
  • София
Ди  Hug Hug дано ама
Скрит текст:
пуснали са и пълни изследвания и са казали, че е или бъбречна криза или нещо с айчниците, чакат резултатите сега ..  Confused Sad Cry
Йо,и аз съм имала бъбречна криза,няма страшно,даже в болница лежах,и повече не съм имала проблеми с бъбреците,така че споко  Hug

Ирче  Hug Hug дано не е, ама те бъбреците колко са коварни, досега не се е оплаквала ама то тя нищо не яде, знаеш ли каква е  ooooh! Cry

# 148
  • У Диспансера ...♥♥♥
Другия път да обмисля повече проектите си,и аз не искам ама като гледам,той от зле на по зле и отива сериала ,а на Серка лети,ето това е живота,и много се ядосвам като се сетя,как на кадърните хора ще им го свалят,а на една бездарница и Оскар може да и дадат даже  ooooh! ooooh!

# 149
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ди  Hug Hug дано ама
Скрит текст:

Ирче  Hug Hug дано не е, ама те бъбреците колко са коварни, досега не се е оплаквала ама то тя нищо не яде, знаеш ли каква е  ooooh! Cry
И аз така бях,а и бях в началото на бременността си тогава,което беше още по-лошо,че не могат с каквото и да е да те лекуват ,за това спокойно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт