Отговори
# 120
  • в подножието на планината

Йоанче, spoko

Някой гледа ли АШК на Хазал?... newsm78 Да напише на кратко какво горе- долу се е случило, Praynig че като чета имало доста "неприятни" сцени между Азра и Керем, та нещо не ми се гледа... Rolling Eyes Sick

# 121
Зизулке ай па да са търкаляш чи Слънцето и тя го изтипоса пак Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Манке, Hug домакинята си има име...така китката е по сладка... Mr. Green Laughing

Е, бре НАРЦИС с нарцис, значи. Не стига, че наблегам на факта, че домакинстваш, ами ся и претенции. Ей, вечно недоволна, значи  Joy Joy Joy Joy

Ай ся официално: нарциси за НАРЦИ   Heart Eyes

А бе, лелчето ви нещо много взе да се алкохолизира. Е, сега разбрах защо Серка й харесва  Joy

Скрит текст:
Наде, не ми се обиждай, това е шега

Наде, наздраве

# 122
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пак ми изтипосаха фрагмана пред очите... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

и пак... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
И аз пак

# 123
  • У Диспансера ...♥♥♥
еееее разочаровах се от днешните Оригинали  Crossing Arms пак довлякоха тоя малоумник Тайлър  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Що пък малоумник,ей ся ги дърпам и аз да зяпам Клаус,че много ме кефи как ги мисли тия планове  Crazy

# 124
  • някъде из Врачанско
Много е тихо  newsm78

Скрит текст:
Оффффффффф тия наще проблеми край нямат беее, сега отидоха до Исул заради сестра ми  Cry Confused

Слънчице Hug дано няма нищо сериозно spoko hug spoko
Слънчице, всичко ще е наред, дишай и спокойно, ние сме тук и не е тихо,  Hug я виж какви сме хухавелки само, туитваме разни работи, луда работа, единни ,всеотдайни, дръж се здраво с нас си

# 125
  • У Диспансера ...♥♥♥
Йо,милата ни тя  spoko hug

# 126
  • София
Момичета благодаря ви за всичко  Heart Eyes Hug Hug страхотни сте, много си ви обичам всичките  Hug Hug Hug

# 127
  • София
Ulusoys sunshine, дано няма нищо сериозно  Praynig

# 128
  • София
Ох бе doh
Зиз, Hugтенк ю за темата newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Скрит текст:
Йо, spoko
Манче, Hug
Лелче, Drunk,аз дръннах три чашки винце също и ми е страхотно Heart Eyes
Звезде, Hugне го гледам АШК Rolling Eyes

# 129
еееее разочаровах се от днешните Оригинали  Crossing Arms пак довлякоха тоя малоумник Тайлър  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Що пък малоумник,ей ся ги дърпам и аз да зяпам Клаус,че много ме кефи как ги мисли тия планове  Crazy
ми тоя келеш винаги ме е дразнил и сега пак  #2gunfire на всяко гърне мерудия е  Close

Сисунче дано се оправи бързо сестричето  Hug

# 130
  • някъде из Врачанско
Илде, не разбирам езика , ама гледах, азра и мафиота им бяха свидетели на сватбата, имаха доста разправии, ама си се обичат и това си е, спонтанно се срещнаха в кафенето на брега, където са се срещнали и гаджосали и двамата отидоха уж всеки сам за себе си  и хоп, седнаха на тяхната си маса и оттам в един хотел и в едно легло и оттам тойй говори по телефона с шебнем и азра и тя говори с шебнем от своя теблефон и я излъгаха  идвамата, ама азра като че ли искаше да му каже, май не е махнала бебето, щото и става лошо, на два пъти даваха -в дома на шебнем на партито за годежа и в своята ъкща майка и я почти да я улови ,щото чу че и се гади ама азра  и се развика, играха добре, ама се натъжих, шок и ужас азра избра роклята на шебнем за сватбата, керемчо върна парите на мафиота, ама онзи го изнудва да му стане свидител, с какво не знам, онзи каан първия на шебнем нае някаквъ да проучва керем и после отиде при майката на азра, ама тук ми заби канала, много забиваше, в общи линии това е моят превод, леле ако знаех и езика, ама преразказ по картинки Joy Joy Joy върнах се в трети клас

# 131
  • У дома :)
Илденце Hug де ги чете тия неща newsm78

# 132
Ulusoys sunshine дано не е нещо сериозно. Praynig
Скрит текст:

# 133
  • София
Мише  Hug Hug Сисунчи  Hug Hug Гале  Hug Hug

# 134
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст: