Отговори
# 105
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Много добре си играе Чаатй, няма никаква забележка към него, само, че не му повярвах на Яман, че го е страх от високото. Mr. Green

лелче, май го беше страх от Серка... Joy Joy Joy Joy

# 106

Анал rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Елиииииииии    bouquet

И за домакинята   bouquet

# 107
  • У дома :)
Зизулке ай па да са търкаляш чи Слънцето и тя го изтипоса пак Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 108
  • София
Ох, Серка като се кани да целува, защо така нелепо изглежда? И в "Лалето" е така, поне това, което гледах  Tired

# 109
Зизулке ай па да са търкаляш чи Слънцето и тя го изтипоса пак Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Манке, Hug домакинята си има име...така китката е по сладка... Mr. Green Laughing

# 110

Анал rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Елиииииииии    bouquet

И за домакинята   bouquet

Манче Hug голяма глупост ма ми дойдИ отвътре начИ Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 111
Много добре си играе Чаатй, нямам никаква забележка към него, само, че не му повярвах на Яман, че го е страх от високото. Mr. Green

Не знам лелче, както писах, знам, че вече нищо не знам по отношение на сериалите им.
Зизунче леля, лелчето ти е на чашка греяна ракийка и чашка винце Crazy Embarassed и забравих да ти благодаря за темичката, мерси много. hug   love001

# 112
  • София
Много добре си играе Чаатй, няма никаква забележка към него, само, че не му повярвах на Яман, че го е страх от високото. Mr. Green

Е кво не  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 113
  • София

Манке, Hug домакинята си има име...така китката е по сладка... Mr. Green Laughing

Ако искате пак мога  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 114
Много добре си играе Чаатй, нямам никаква забележка към него, само, че не му повярвах на Яман, че го е страх от високото. Mr. Green

Не знам лелче, както писах, знам, че вече нищо не знам по отношение на сериалите им.
Зизунче леля, лелчето ти е на чашка греяна ракийка и чашка винце Crazy Embarassed и забравих да ти благодаря за темичката, мерси много. hug   love001
Афиет олсун лелчето ми... Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 115
  • София
Много е тихо  newsm78

Скрит текст:
Оффффффффф тия наще проблеми край нямат беее, сега отидоха до Исул заради сестра ми  Cry Confused

# 116

Ако искате пак мога  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
чеки и аз да се повъргалям малко за хита на сезона  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 117
Много е тихо  newsm78

Скрит текст:
Оффффффффф тия наще проблеми край нямат беее, сега отидоха до Исул заради сестра ми  Cry Confused
spoko hug Hug

# 118
еееее разочаровах се от днешните Оригинали  Crossing Arms пак довлякоха тоя малоумник Тайлър  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 119
Много е тихо  newsm78

Скрит текст:

Слънчице Hug дано няма нищо сериозно spoko hug spoko

Общи условия

Активация на акаунт