Отговори
# 90
# 91
Ето кой не вярва,че щеше да скочи,ако можеше  Joy Joy Joy

Е чай де до петък има време мой да ни изненадат и наистина да скочи Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
кЪ са а фАнал за жИлезото  Joy Joy Joy ако можеше да го откърти и да й опрай фасона белкем стане верно убавица  Joy Joy Joy
Де късмет де Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
ми няма  Joy Joy Joy той сега какъв е заслабнал изключено да го откърти  Joy Joy Joy

# 92
  • Варненска клюкарка
Хубав край "Тя спечели" Party Party Party Party Party Пукайте съъъъъъъъъ  Joy Joy Joy Joy Joy

А бе ся кат са замислих как е измислено Фемир, ся аз измислих за Айсун и Юнал и става Анал Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Е па им отива Mr. Green

Олеле Joy Joy Joy ......ох и още има rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo За близо три години, чак сега се роди този бисер, а като се сетя, че и на английски означава същото като на български.... ох пак  ще се търкалям Joy Joy Joy

# 93
  • София

Е чай де до петък има време мой да ни изненадат и наистина да скочи Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
кЪ са а фАнал за жИлезото  Joy Joy Joy ако можеше да го откърти и да й опрай фасона белкем стане верно убавица  Joy Joy Joy
ми няма  Joy Joy Joy той сега какъв е заслабнал изключено да го откърти  Joy Joy Joy
Ох ма Верчее hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Профи, Hug,забелязах те Mr. Green

# 94
Става той да говори влюбено,много хубаво си ги реди,ама зависи кой стои пред него  Naughty

Joy Joy Joy  Joy Joy

smile3521

# 95
  • София
Скрит текст:

Ох ма Верчее hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Профи, Hug,забелязах те Mr. Green

rotfImbo

# 96
  • Варненска клюкарка
Благодаря за новата тема!   bouquet

Гледах фрагмана на ПиО.Защо това момиче всеки път преди да се целуне изглежда сякаш ще заплаче.  newsm78
Ми видя ли какво са го накарали да каже Яман,той също е така ще се разциври всеки момент  Joy Joy Joy Joy
Той искаше да скочи...виде ли кво почна да се оглежда... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ох тези двете лели направо утрепаха коча с мотиката този път Crazy При това въображение което имат, (какви сцени са списвали....майкоуу  Crazy) да изтипосат такава банална лигня от устата на Яман...как можаха бреее  Joy Joy Joy
Ох красавицата ни тя, ослепителната Crazy
Имах чувството, че гледам момент от Незабравимата ( да ме прощават феновете на сериала)

пп Казвала ли съм, че на Ча не му вярвам в сцените където играе страх и смущение- освен това не му и отиват такива емоции. С тази физика по му отива вертикалната бръчка между веждите и святкащия поглед, ама кой ме пита....е то и като и говори влИбено не става ама все пак Mr. Green

Абе, влюбеното говорене му се получаваше в АФК  Heart Eyes

Скрит текст:
Какво казва Яман?

Разбира се, че му се получава влюбения поглед, при това много истински...( тука не усещам, може защото е за кратко сценката newsm78)  Имах предвид, че това което харесвам в изражението му при определени емоции (святкащ поглед и сбърчени вежди) няма как да се приложи в този случай от фрагмента... Иначе определено съм го виждала като целуваше Ферка да бърчи вежди- голям зор по нея го играеше Heart Eyes Crazy

пп Ох, Мише виж Зизка го беше превела май към трета-четвърта страница- на мен много бавно ми отваря в момента...

# 97
  • У дома :)
Къде сте бе, да не гледате Керемчо Sick Sick Sick Sick

# 98
  • София
Medcezir 9 Bölüm Fragman 2 İzle

Скрит текст:

Научих се да изоставям преди да обичам. Особено теб, без да разбера те изоставих..Като те гледам отдалеч си толкова красива, че ако се доближа до теб се страхувам, че ще ослепея.

Оф, бееееееее.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бел, намерих го и се гътнах  smile3544

Що за думи в устата на един тийн  Laughing

Зизу,   bouquet за превода

# 99
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ох, чей пак... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

има и ощееее... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 100
  • У дома :)
Ох, чей пак... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

има и ощееее... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Ко ти стана пак Joy Joy Joy Joy

# 101
  • София
Къде сте бе, да не гледате Керемчо Sick Sick Sick Sick

Естествено  Mr. Green Joy Joy

Абе Чачи си го докарва влюбения поглед, даже и в ПО му се получава  Peace ох на мен ми е много смешен като го играе виновен  Joy Joy или пък като го питаше Ферка неудбни въпроси и той се прави на ощипан  Joy Joy

# 102
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Пак ми изтипосаха фрагмана пред очите... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

и пак... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 103
  • София
Medcezir 9 Bölüm Fragman 2 İzle

Скрит текст:

Научих се да изоставям преди да обичам. Особено теб, без да разбера те изоставих..Като те гледам отдалеч си толкова красива, че ако се доближа до теб се страхувам, че ще ослепея.

Оф, бееееееее.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бел, намерих го и се гътнах  smile3544

Що за думи в устата на един тийн  Laughing

Зизу,   bouquet за превода

Майкооооо  Shocked Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 104
Много добре играе Чаатай, нямам никаква забележка към него, само, че не му повярвах на Яман, че го е страх от високото. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт