Отговори
# 75
  • У дома :)
Хубав край "Тя спечели" Party Party Party Party Party Пукайте съъъъъъъъъ  Joy Joy Joy Joy Joy

А бе ся кат са замислих как е измислено Фемир, ся аз измислих за Айсун и Юнал и става Анал Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Е па им отива Mr. Green

smile3521 Joy Joy Joy Joy

Линче Hug Слънчице Hug

# 76
  • У Диспансера ...♥♥♥
добър вечер, момичета  Hug

Гледах серията  Heart Eyes Утре ще я докараме ли до острова?  newsm78
ааааааа не бързай де  Joy Joy Joy за Коледа какво ще гледаш иначе  hahaha hahaha hahaha

Ох, нямам търпение. Тези моменти са ми любими  Heart Eyes После започва пак кошмарен период  Tired

Ирка, това от кой епизод на ПО е това? Ча доста уплашен изглежда  Laughing
Новия,това е от фрагмана  Joy Joy Joy

# 77
Ето кой не вярва,че щеше да скочи,ако можеше  Joy Joy Joy

Е чай де до петък има време мой да ни изненадат и наистина да скочи Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
кЪ са а фАнал за жИлезото  Joy Joy Joy ако можеше да го откърти и да й опрай фасона белкем стане верно убавица  Joy Joy Joy

# 78
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Да влезна с вратата, че да не остана незабелязана! newsm47  hahaha hahaha

Малко китки за Зизка и декораторките, ама още не съм ходила да видя на първа страница кои са. Laughing
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

И за МарМиши китки  newsm51 newsm51 newsm51  и целувки       love001     love001         love001      
Точно това ми трябваше!     bouquet     Пък съм замислила да ти свирна и за едни други работи. Whistling Whistling Whistling Joy Joy Joy

Сега се връщам да ви чета, че без да искам се бях вкарала в една рекомпресия да променя габаритите на един епизод, и то туй чудо докато не свърши не можех да пиша в Мамата. ooooh!

# 79
Ето кой не вярва,че щеше да скочи,ако можеше  Joy Joy Joy

Е чай де до петък има време мой да ни изненадат и наистина да скочи Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
кЪ са а фАнал за жИлезото  Joy Joy Joy ако можеше да го откърти и да й опрай фасона белкем стане верно убавица  Joy Joy Joy
Де късмет де Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 80
  • София
Ето, какво ни чака в петък- целуФан  Laughing (гледайте последната минута на клипа)

# 81
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ЕлитУлия Crossing Arms

# 82
# 83
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ето, какво ни чака в петък- целуФан  Laughing (гледайте последната минута на клипа)

Малко не виждам да се страхува Райчо,и да се държи за края  hahaha hahaha

# 84
  • Варненска клюкарка
Благодаря за новата тема!   bouquet

Гледах фрагмана на ПиО.Защо това момиче всеки път преди да се целуне изглежда сякаш ще заплаче.  newsm78
Ми видя ли какво са го накарали да каже Яман,той също е така ще се разциври всеки момент  Joy Joy Joy Joy
Той искаше да скочи...виде ли кво почна да се оглежда... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ох тези двете лели направо утрепаха коча с мотиката този път Crazy При това въображение което имат, (какви сцени са списвали....майкоуу  Crazy) да изтипосат такава банална лигня от устата на Яман...как можаха бреее  Joy Joy Joy
Ох красавицата ни тя, ослепителната Crazy
Имах чувството, че гледам момент от Незабравимата ( да ме прощават феновете на сериала)

пп Казвала ли съм, че на Ча не му вярвам в сцените където играе страх и смущение- освен това не му и отиват такива емоции. С тази физика по му отива вертикалната бръчка между веждите и святкащия поглед, ама кой ме пита....е то и като и говори влИбено не става ама все пак Mr. Green

# 85
  • София

Скрит текст:

Малко не виждам да се страхува Райчо,и да се държи за края  hahaha hahaha

Викаш наш' Ча куршум трябва да му леят  Laughing Ето, защо си е обръщал тениските. Против страх  Laughing

# 86
  • У Диспансера ...♥♥♥
Става той да говори влюбено,много хубаво си ги реди,ама зависи кой стои пред него  Naughty

# 87
  • София
Благодаря за новата тема!   bouquet

Гледах фрагмана на ПиО.Защо това момиче всеки път преди да се целуне изглежда сякаш ще заплаче.  newsm78
Ми видя ли какво са го накарали да каже Яман,той също е така ще се разциври всеки момент  Joy Joy Joy Joy
Той искаше да скочи...виде ли кво почна да се оглежда... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ох тези двете лели направо утрепаха коча с мотиката този път Crazy При това въображение което имат, (какви сцени са списвали....майкоуу  Crazy) да изтипосат такава банална лигня от устата на Яман...как можаха бреее  Joy Joy Joy
Ох красавицата ни тя, ослепителната Crazy
Имах чувството, че гледам момент от Незабравимата ( да ме прощават феновете на сериала)

пп Казвала ли съм, че на Ча не му вярвам в сцените където играе страх и смущение- освен това не му и отиват такива емоции. С тази физика по му отива вертикалната бръчка между веждите и святкащия поглед, ама кой ме пита....е то и като и говори влИбено не става ама все пак Mr. Green

Абе, влюбеното говорене му се получаваше в АФК  Heart Eyes

Скрит текст:
Какво казва Яман?

# 88
Аууууууу  smile3538 smile3538 smile3538 smile3538 smile3538 smile3555 smile3555 smile3555Прости ми  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Зизулия Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug  love001  love001  love001  love001  love001  love001
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 89
  • София
Става той да говори влюбено,много хубаво си ги реди,ама зависи кой стои пред него  Naughty

Joy Joy Joy  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт