Отговори
# 675
  • У Диспансера ...♥♥♥
И наслан,и напикан пак е много хубав Ренку  hahaha hahaha hahaha
И Фера ядосана е муцка,дур и вика  Joy Joy Joy
Е убав е Laughing ама на виновната му физиономията много се смея Laughing
Малко гузничко гледа наистина,ама го изигра много добре,все едно наистина настъпил котето  Joy Joy Joy

# 676
Леле, лелееее, колко ми беше странно като гледах втория епизод по тв то и ФЕмир да ми говорят на бг. Laughing
Честно Ви казвам, нищичко не ми трепна този път като ги гледах през първата им брачна нощ, сигурно е заради кофтия дублаж. newsm78

# 677
Ирче, оная реплика и в нашия превод е в минало време. Peace

Aniska, че ти сега на едър телевизор ако не можа да я видиш, тя на компютъра е още по-малка и трудно се вижда. Намери ли си 47 с добро качество, че знам едно място където също може да се дръпне?

Ужасът! Sick

Гледах специално днес на 42 инча от 2 метра  Joy Joy Joy нищо не видях и това си е - явно съм сляпа  Joy Joy Joy

Не съм я свалила. Ако искаш пиши ми на лични от къде да я сваля. Също и 65, 66 и 67 ги нямам с прилично качество.

# 678
Огромен диамант имала  Joy Joy Joy
Проф,аз мислех че каза винаги ли ще ме гледаш така,а той и каза,а ти винаги ли ще ми се усмихваш така  Peace
тя да беше видяла предния  Joy Joy Joy

Щяха и станат още по-големи очите  hahaha hahaha

майкоууу на къде повече  Joy Joy Joy

# 679

Отивам да гледам  Thinking

# 680
  • София
Обаче и Руя как се представи по-ниска и от тревата,само се извиняваше,това-онова,ако не беше майка и може би нямаше да ме дразни толкоз много си мисля Thinking.
И сега другата седмица пак мъка,мълчаливи разминавания....оф,направо не ми се гледат,колко ревах  Blush Crossing Arms

# 681
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ей ама никой не ме отразява начи... #Cussing out

# 682
  • София
Просто не искам да съм на мястото на Фериа в следващите епизоди  Rolling Eyes

# 683
Хайде ,старата Фера се завърна с пълна сила,ми как няма те докосне ма ,колко време чака момчето  ooooh! ooooh!

Ако и беше казал за Руя .... отидееееее  Joy Joy Joy щяхме да чакаме 10-ти сезон  Joy Joy

# 684
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha

# 685
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 686
 Heart Eyes

Да си кажа, че тия серии, докато се роди бебето хич не ме кефат.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички

# 687
Обаче и Руя как се представи по-ниска и от тревата,само се извиняваше,това-онова,ако не беше майка и може би нямаше да ме дразни толкоз много си мисля Thinking.
И сега другата седмица пак мъка,мълчаливи разминавания....оф,направо не ми се гледат,колко ревах  Blush Crossing Arms
53 eп го бива Laughing ама после пълнеж Laughing

# 688
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ей ама никой не ме отразява начи... #Cussing out
Кажи бе арестантке  hahaha hahaha

# 689
Видях нещо жълтеникаво  Shocked и предните пъти съм го виждала, ама не ми и мина през ума, че това е възглавницата  Joy Joy Joy И защо пък да я слагат???  Shocked Някой беше написал за пуританите. Те пък да не гледат!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт