Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е ПМС и как може да повлияе на апетита?
Защо ниският прием на калории може да доведе до загуба на тегло, но също така и до забавяне на метаболизма?
Какви са причините за повишеното желание за съвършенство и как може да повлияе на взаимоотношенията и самочувствието?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е ПМС и как може да повлияе на апетита?
-
Защо ниският прием на калории може да доведе до загуба на тегло, но също така и до забавяне на метаболизма?
Ниският прием на калории може да доведе до загуба на тегло, тъй като тялото използва съхранените мазнини за енергия. Въпреки това, при продължителен нисък прием на калории, тялото реагира чрез забавяне на метаболизма си, за да пести енергия. Това може да доведе до спиране на загубата на тегло и други неблагоприятни ефекти като нарушаване на менструалния цикъл и отслабване на имунната система.
-
Какви са причините за повишеното желание за съвършенство и как може да повлияе на взаимоотношенията и самочувствието?
Повишеното желание за съвършенство може да бъде свързано с вътрешни фактори като възпитание, самочувствие, страхове и влияние на обкръжението. Това също може да бъде повлияно от външни фактори като обществен натиск и очаквания. Това желание може да доведе до негативни последици като ниско самочувствие, стрес и проблеми в отношенията.
-
Какви са предизвикателствата, свързани с преброяването на калориите и защо това може да не е практично?
-
Какви са някои здравословни алтернативи на преброяването на калории за отслабване?

Да, той помага много и за депресия, и за повишаване на съпротивителните сили на организма. 
След отслабването ми, реших,че е време да си сменя гардероба с по вталени дрешки, а не все с торбести, дето уж да ми прикриват сланинките .... Знам си,че имам оше за сваляне, стягане и т,н.... но по добре да се възнаградя с нови дрешки,отколкото със сланинообразуващи храни, нали ?
, ще си търся на друго място! Тук повечето фирми зареждат с номера, Size 6 и нагоре, а на мен ми трябват 2-4, зависи от фирмата.... Е, похвалих се, много съм скромна...
Аглика , на мен най голямото ми постижение беше сайз 14 -16 ....... На моята височина от 160 см, беше страшно..... коляното ми беше голямо ,колкото главата ! Много огромна изглеждах, защото аз съм с тънки и леки кости, та смятай......В един фитнес , след като бях поотслабнала, при записването ми правиха фитнес -профил.......35% мазнини...
Както съм и доста бяла, приличах на сметанова торта с много айсинг.......
дали еди какво си може
Аз действително съм попадала по блоговете (напр. на The Low Carb Diabetic) на цитирани изследвания за опасностите от тези сулфанилурейни препарати, но изобщо не съм направила в съзнанието си връзка между тях и диапрела на баща ми