152 американки чакат малкия Мишок

• 49 791
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
то е било и време когато американците са нямали хладилници....аз се чудех как са оцелявали в Тексас през топлото лято, но гледайки мексиканците работещи цял ден на открито ми стана ясно.

Само за инфо, пощите си вдигат цените, флат рейт боксес остажат същите, всичко др скача

# 121
Добро утро! Hug

Джейн, свиква се, но донякъде. Зависи колко сте близки по принцип.

# 122
И в Соф. нямаше да пускам децата сами на у-ще.

Джейн, много си прясна, за да не ти се случва да плачеш за вашите. Спокойно, и ти ще обръгнеш.

Титина, благодаря, не знаех. Аз редовно ползвам пощите.

# 123
Титина, благодаря, не знаех. Аз редовно ползвам пощите.

Днес го публикуваха, цените скачат между 4 и 8%, намаляват и теглото на флат рате пратките.

Детето, бих го пускала, но бих го и наглеждала.

# 124
  • WA, USA
Моите ги пускам да играят сами навън, големия още като беше на 4, но те знаят да не ходят по-далеч от гората около нас, ние сме на село. Пеш няма къде да отидат.

Курабиите със захар още ги правя, но на мен са ми сухи, а колко ми харесваха като бях малка, с това съм я запомнила баба ми. Сега ги правя само на празниците й, да я споменем.

Джейн, мисля си че е до човек, до темперамент. на мен не ми липсват още от началото, на мъжът ми още му липсват. Аз нямам емоционална привързаност към места и хора различни от мъжът и децата ми, той - липсват му родния град, купоните, семейството, спомените.

Мишки  Hug

# 125
Ооо курабиите и аз ги помня, както и щрудел и тиквеник от домашни точени кори ммммммммм

Семейството не ми липсва, както съм казвала, ме проверява всеки ден по различни канали. Но ние на тях доста им липсваме. Да кажа, че аз лично не съм била много привързана към семейството.

Пощите намериха кога да вдигат цените, точно преди масовото изпращане за празниците. Аз тъкмо поръчах два календара със снимки за бабите, да видим колко ще ми вземат, пък и дано ги получат, че миналата година снимките, така и не стигнаха до тях.

# 126
О, ти пък, Оркид! Снимки! На мен картички са ми крали от българските пощи, ти... Вярно, по-засукани са били, но ето - зет ми още си чака картичката за юнския си рожден ден.

За щастие напоследък нито един от колетите, които съм пращала не е бил отварян.

# 127
И аз помня курабиите със захар отгоре.

Титина, мерси за инфото.

Последна редакция: пт, 22 ное 2013, 08:33 от benson10

# 128
# 129
Бейби, много яко!

# 130

Ето такъв двор искам и аз... и всичко да се яде. Не ме мързи, ще си копая, скубя тревички...ехеее

# 131
  • The QC to be!!!

Ето такъв двор искам и аз... и всичко да се яде. Не ме мързи, ще си копая, скубя тревички...ехеее
Ванх да ти разкажа за един живот, променен от преди 3 години. В среното училище, последна година всички тиинс от един клас ги карат да си напишат мечтите какво искат да работят като завършат. Моя позната пише - иска да има библиотека с кафе/чай магазин. Друго момче пише, че иска да има собствена органик фарма. Познатата ми вече 15 години по късно не е осъществила мечтата си. Момчето завършва университет, после защитава докторантура за био-инжинер. Работи 2 години в частна изследователска лаборатория по 12+ часа. След 2 години собственика му казва: работиш супер, много и страхотни резултати, но ще трябва да работиш повече. Момчето точно след 1 седмица си дава отставката, и понеже живее във Фр. отива и се записва за програма спонсорирана от държавата за подготовка и начален капитал да си направи органик ферма. Та, сега рови в земята всеки ден, и като стане поогледа се и си каже - ето това е живот мечта.  Flutter

# 132
Az пък не искам такъв двор...да знаете само колко работа иска.

# 133
Ето курабиите,стават баш като за каквото говорим.Седят около 10дни и са чудесна закуска и обяд-кутия пълнител.Стават и с по-малко захар,последния път оставих Стефан да ги прави,свършила захарта,не ми казал,та бяха малко като хляб,но пак биват
http://www.supichka.com/2011/12/blog-post_13.html
&
Ния обяснила в скул че ние не ядем!!!! Ма тксгивинг,а спортуване,а на Коледа не се фокусираме върху подаръци,а върху времето заедно и ски.Учителката ми пише много мил емайл да ме пита дали сме затруднени финансово и как те имали един фризер с пуйки за сем в подобно положение.Да се чудиш отде да го похванеш:)

# 134
 Joy Ох, Анет Joy със сълзи се смея! Весело си живеете вие, а пуйката дар от учителката какво ще правите? И мило ми стана, за загрижеността и вниманието.

Общи условия

Активация на акаунт