152 американки чакат малкия Мишок

• 49 803
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро!

Анет, при вас е весело, а? Simple Smile

Хубав петък на всички! Simple Smile

# 136
Анет,  Laughing Непонятно е за тях, уви.

Мишки, благодаря, че се отчиташ честичко  Hug

# 137
И аз благодаря на всички за вниманието!  Blush Hug

# 138
А, то да не би да е към теб това внимание?! Ние бебето чакаме  Wink

# 139
Хахаха, Анет, така ме развесели  Joy

Това ми напомни за един разговор между моят син и един негов съученик, койтони беше дошъл на гости. Приятелчето казваше нещо по повод на празниците, че неговите баби му носят много подараци (give me lots of presents). И моят изтърси My grandmas give me lots of hugs  Laughing Умрях да се смея тогава, ама не смея да кажа на бабите, че може да се засегнат. Те толкова подаръци мъкнат горките, а той това е запомнил.

Разказвала ли съм ви как храних цял колеж с курабийки? Бях направила веднъж за представяне на България (че даже не бяха и много успешни), но хората ги харесаха и искаха да науча пекарките в колежа как да ги правят, за да има за някакъв училищен празник. А тя мойта рецепта беше от сорта на "брашно докато поема" " да се пече на умерена фурна до зачервяване" и от сорта. Пекарките направо се изприщиха с мен, докато нацелим пропорциите.

# 140
А, то да не би да е към теб това внимание?! Ние бебето чакаме  Wink
Упс, каква съм и аз...  Как не се сещам!  Хахах!   Laughing

Моята баба курабиите ги правеше с мелачка за месо.  Слагаше отпред една приставка и те ставаха дълги и къдравки.  Имам рецептата, но никога не съм ги правила сама, а и нямам машинка.  Като тръгна да ги правя, ще импровизирам с формите.
Леля ми пък (на годините на баба) правеше страхотно руло с мармалад и ядки.  Никой не и е записал рецептата и много ме е яд.

# 141
Оле, Анет, паднах да се смеяяяя. Ти какво й писа на жената?

# 142
Хиър, уверих я че ядем,дори и на ТксГнг Mr. Green  и и благодарих за загрижеността. Хубав повод беше да поговорим с децата за важността от правилния изказ,културни различия и ценности и пр.
*
Казах ли ви как реших да се боря с на моите деца тоталния географски дебилизъм?Значи след като нито игри,нито карта,нито апове помогнаха сега всеки месец избират по 2 държави и когато сварим четем за тях,гледаме Р.Стивс и пр,готвим им манджите,танцуваме им танците,рисуваме флаг и пр. Сега борим Судан  newsm78 и Германия (мърсифули). Много е интересно и за мен,дано нещо закачи така че като чуя как Европа е "кънтри" и честно да ви кажа и ми иде вече да грабна пищовите..

# 143

Моята баба курабиите ги правеше с мелачка за месо.  Слагаше отпред една приставка и те ставаха дълги и къдравки.  Имам рецептата, но никога не съм ги правила сама, а и нямам машинка.  Като тръгна да ги правя, ще импровизирам с формите.

Въсета  Grinning

Обикновените курабии ако се харесват по тези ширини наистина, да взема да ги пробвам...Имам нужда от нова рецепта за някакви курабийки, които не са ам. кукита, но не са и прекалено различни, за раздаването по Коледа. Предната рецепта не се разбра със новата фурна.

# 144
Мишки, тези сладки с машинката не се ли правят с мас/масло? По нашият край им казват гъсенички. Simple Smile

Анет, не ти е лесно на теб. Laughing

# 145
То тука, ако човек не яде пуйка  на тексгивинг си е направо закононарушител.

Сега борим Судан  newsm78 и Германия (мърсифули).

Съседите са от Судан и съседа бил купил съседката с 80 крави, а брат му бил изяден от крокодил в Нил. Не убивали животни да ядат, ами ги чакали да умрат от естествена смърт. Нормално е ако жена остане вдовица, да се "омъжи" за брата на мъжа си. От 2-3 години имало нова държава Южен Судан. Съседа изпраща пари на непознат браточед да учи, защото така трябвало. Интересни нрави си имат и там, изцяло различен свят са.

Миш, ти преносваш ли вече, мина ли термина? Такова трепетно настроение ми се вкарва, всеки ден отварям тук и във ФБ да видя дали няма бебенцееееее!

# 146
От 2-3 години имало нова държава Южен Судан.
Судан е разделен на 2 части, север и южен, като южната част част се контолира от "революционери" и е ембаргова част ( най-общо казано забранено е изпращането на стоки и пари към тази част).

# 147
Анет, страхотна идея за географията! На мен винаги ми е куцала, особено след един страшен учител, който дърпаше ушите на момчетата и ги удряше с показалката по вратовете.  ooooh!

Оркид, преносвам пет дни вече.  Confused Ахаа да ме преболи нещо и се зарадвам, то вземе че ми мине. Инато дЯти! Но ММ поне е щастлив, че ще е стрелче като мама, а не скорпион като баба (свеки).  Whistling  //Дано не засегна някого, нямам против която и да е зодия, а за съжаление си е конкретно отношение към човека.// Във ФБ най-последно ще се чуе, аз от там усилено криех.

Бенс, с мас и амонячна сода е рецептата, да.

Нели, какво е въсета?

# 148
Ния обяснила в скул че ние не ядем!!!! Ма тксгивинг,а спортуване,а на Коледа не се фокусираме върху подаръци,а върху времето заедно и ски.Учителката ми пише много мил емайл да ме пита дали сме затруднени финансово и как те имали един фризер с пуйки за сем в подобно положение.Да се чудиш отде да го похванеш:)

hahaha Анет, твоята щерки ми напомни за онази детска градина, която беше сложила бележка "Мили родители, не вярвайте на всичко, което децата ви разказват за нас. В замяна обещаваме да не вярваме на всичко, което разказват за вас"

Спокойно, Мишокът още 40 страници има да излезе Simple Smile

# 149
Мишки, ей тез сладки със свинката мас, на машинката за месо дълги дълги - по баба ми въсета се казват.

Общи условия

Активация на акаунт