152 американки чакат малкия Мишок

• 49 847
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • The QC to be!!!
Мишки ние под капак на кола не сме пръскали, а около градината. Има резон в съмненията ти, но нямам опит та не мога да кажа. Предполагам зависи колко е близо до филтъра през който минава въздуха за парното. Половинката ти какво каза? Мишки, мм казва, че и миризлив сапун може да свърши същата работа, но как ще се закрепи там не знам. Той каза, че може да се вземе по малко парче сапун, дупка и с конец да се върже близо до мястото.

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 18:34 от Baby*

# 166
Здравейте, извинявам се че 'нахлувам' така в темата ви , но може ли да ме насочите към американски форум сходен с bg-mamma.Търсих но явно не се справям.
Много ви благодаря

# 167
Здравейте, извинявам се че 'нахлувам' така в темата ви , но може ли да ме насочите към американски форум сходен с bg-mamma.Търсих но явно не се справям.
Много ви благодаря

Babycenter

# 168
Бейби, мерси за идеите!  Ще споделя с половинчо, да видим какво ще каже и той.   Hug

Отиваме пак на парка, дано се сети младежта, че му е време.   Crossing Arms  Майтап, майтап, ама ми става нервно вече.   Laughing

Хубав понеделник и успешна седмица на всички!   Hug

# 169
Мишки, ще се роди, няма къде да ходи. Не е ли много студено за разходки?

Аз пък мислех, че те притеснява миризмата на катеричен пиш.

# 170
Даже заваля първия сняг и обикаляхме само по магазини.  И при нас зимата дойде.

# 171
Даже заваля първия сняг и обикаляхме само по магазини.  И при нас зимата дойде.
Честито! И в Соф. трупа сняг. Сестра ми ми изпрати снимка преди малко Simple Smile

# 172
Мишки, не се притеснявай! Знам колко е ужасно това чакане, аз преносих 11 дни втория път (а първото се роди един месец преждевременно, та второто го чаках от началото на деветия). Имах чувството, че съм преносила с 40 дни, не с 11.
Тайната на моя успех? Насрочих си масаж, който бях отлагала близо месец - маймунчето реши да се появи в нощта преди масажа.  hahaha

# 173
  • The QC to be!!!
И тук вчера валя 20-ина мин. сняг, но с валенето се топеше. Температурите нощем и сутрин са -2/-4.  Sad

За ценителите на минимализма; преди време гледах нещо подобно за 300 кв. фита, koeто тогава ми се стори супер-дупер клоустрофобично (така ли се пише тази дума?)...  Crazy

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 22:04 от Baby*

# 174
При нас вали и трупа. Щяло да вали два дни нон стоп.

Мишки, записвай час за масаж  Laughing

# 175

... ще ни наводни скоро. Улиците са като реки. Не е спирало от полунощ вчера. Дават го така следващите два дни... де да беше сняг.

Мишки, изми ли прозорците? Simple Smile

Това не е минимализъм, а болест. Simple Smile

Бейби, ти къде живееш сега в крайна сметка?

# 176
Много гот! Всеки заслужава да реализира мечтата си.

При нас засега е само дъжд. Очаква се да обърне на сняг утре следобед. Баш за пуйкин ден, та да се нарадваме с децата.

# 177
Мацки, от 6 сутринта чакаме да се освободи стая да ни приемат за предизвикване. Чак в 4 ме взеха само уж за преглед, а се оказа, че водите са много намалели и не ме пуснаха да си ходя. Имам някакви слаби контракции, за които си мислех че бебо ме рита. Тепърва ще преценят какво да ни правят. Стискайте палци, купона започва!   Praynig

# 178
Мишки, стискам.  Hug

# 179
  • USA
Мишки, да е леко и безпроблемно Hug!

Тук вчера заваля сняг, но днес почти го няма. В началото се радвам, но после като се застои този сняг няколко месеца, ми писва.

Общи условия

Активация на акаунт