152 американки чакат малкия Мишок

• 49 868
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Добре дошло на малкото Мишле!!!! Здраво и весело да е. И палаво ще е, с такава хубава зодия. Честито, мишки!!! Бързо възстановяване на теб!
(слушай си лекарите и не прави геройства докато заздравеят шевовете, дори да се чувстваш в добра форма - като патило го казвам Simple Smile)

# 196
Мишки, честито на цялото семейство! Бързо възстановяване на теб. Бебока-мишан да расте здрав, спокоен и много щастлив.

МисНели, има истина в думите на твоята позната. Simple Smile

# 197
 Ах, каква хубава сутрин!  Мишки, честито Мишле! Да сте здрави и спокойни  Heart Eyes

# 198
  • Чикаго / София
Мишки честито ти малко мишле! Да е здраво и щастливо! Гушкайте се сега и се радвайте един на друг!  Hug Всичко е добре, когато свършва добре! Бързо възстановяване и повечко почивка сега.  bouquet

# 199
Мишки, честито   bouquet Да ви носи щастие и късмет малкото Мишле.

# 200
Добре дошъл на малкия Мишок! Да е здрав, спокоен и поспалив! Бързо възстановяване, МишкиHug  bouquet

# 201
Честит син на мишки и семейство!Здраве в дома ви!
*
лелята с паркинг спот-а за дом не е минимализъм така както аз го разбирам,но свят шарен
*
весел пуйкин ден от нас

# 202
Аааа, прелестна пуйка, ето какво ще направим днес с дечурлигата!  Laughing

# 203
 анет, чудесна идея, аз почивам днес ще впрегна детето.

# 204
Честито Мишки!

# 205
Анет, жива да си! Много идейно - ще го направя за предстоящото гости.

# 206
  • У дома
Каква хубава новина! Мишки, честито и бързо възстановяване!

От няколко дни и аз съм хвърлила око на плодовата пуйка.

# 207
Здравейте, американски мами! Simple Smile Пиша в тази тема, понеже сте се събрали на едно място. Някоя от вас дали има опит с раждане в Мериланд или DC? Ще съм благодарна да пише на лично, за да не спамя тук излишно с дълги постове и обяснения. Благодаря предварително!

P.S. Честит ден на благодарността!
Честито на щастливите родители!

# 208
Страхотни сте, момичета, благодаря ви!

Бебчо се роди 3020 грама и 53 см. Има много косица, много ми е красив, нали си е наше! Simple Smile  Кръстихме го Спас. Хубаво засука, сега ще се храним 4-ти път! Няма смисъл да ви обяснявам колко сме щастливи!

# 209
Добре дошъл на този свят, мъничък Спас!!! Мише, да е здрав и много поспалив! Бързо възстановяване на теб, майче   bouquet

Анет, супер идея!

Общи условия

Активация на акаунт