152 американки чакат малкия Мишок

• 49 870
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Добре дошъл на Спас!

# 211
Мишки, чудно име сте измислили! Щастливо родителство!

# 212
Добре дошъл на Спас! Да е жив и здрав и много щастлив, игрив, (не)послушен за радост на мама и татко! Бързо да се оправяш Мишки, това с кърменето ми звучи извънземно чудесно! Браво!

# 213
Честито мишленце! Жив и здрав и много да ви радва, а на теб бързо да се възстановиш!

Колко дена след термин се събраха преди предизвикването?

# 214
  • The QC to be!!!
Добре дошъл на малкият мишок - да е здрав, палав и щастлив. На мама мишка бърза нагласа на режима и време за почивка.

Солей, на старият континент.

Бенс, аз бях порицана, че на мен това и за гардероб не би ми стигнало.  Blush Но смея да твърдя, че ако ми се наложи, бих могла да се примиря с такъв размер/1 човек, стига да имам огромен двор, веранда, и прайвъси.  Blush Малко повече от историята на тази мини-дама.

Анет, а какво е твойто разбиране за минимализма?  newsm78

При нас всичко е покрито в бяло, но не от сняг, а от скреж.  cold  И цял ден беше така.  Sad

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 22:00 от Baby*

# 215
Да е жив и здрав мъничкият Спас и късметлия. Честито мишки, от тук нататък само по вода Simple Smile

# 216
  • USA
Добре дошъл на Спас! Да е здрав, да поспива и си хапва добре! На теб, Мишки, бързо възстановяване!

# 217
Маймун, сега фокусът се измества върху теб.

Докато Цоннето не забременее с тризнаци  Wink

# 218
Мишки, честито! Да ти е жив, здрав и много послушен.
Ако спи, не го събуждай да яде Simple Smile

# 219
На седмото небе сме, страхотно чувство, неописуемо!   Heart Eyes

Тумби, пробвахме се днес на обяд да го събудим, че спа три часа.  Горкия голям зор докато се събуди, че и не яде добре, та решихме уж повече да не го събуждаме така.  Да, ама мина лелята-консултант по кърмене и прецени, че е минало достатъчно време от последното хранене.  Вдигна го и го сложи по коремче до мен, като жабче, със свити крачета, за около минутка.  Помагало за изчистване на газовете, после ми показа как да кърмя легнала на една страна.  Е, нЕма такъв кеф!  Сам си засука и се храни 45 минути.  През цялото време беше със затворени очички, но си хапваше и беше спокоен.  След това заспа като къпан, а друг път плаче 5-10 минутки.  Определено ще пробвам пак, има още много да науча!   Peace

# 220
Мишки, какви хубости описваш... Толкова е вълнуващо!

И аз помня кърменето като едно от най-приятните ми изживявания. Добре, че дойдох тук, та да знам как се прави. Че в БГ педиатърката ме нахока, задето гърдите ми били малки, та да правят мляко, не съм ли знаела. И препоръча АМ. А със същите гърди си откърмих второто фръцлЕ.

# 221
Фея, и аз се чувствам страхотно при толкова много и лесно достъпна информация!  Майка са я оставили едно време да и се разранят гърдите, защото нямала "добре оформено зърно".  А то изобщо не е до зърно!

ЧовекЪТ още спи!!!  Три часа и половина, колко хубаво се е нахранил!  Толкова е спокоен, разтапя ми сърцето!

# 222
Мишки, а имаш ли чувството, че сърцето ти се разгъва, все едно се отваря опакован подарък? Много идиотски го обясних, но усещането е точно такова, когато гледам спящите си деца.

Как ти се видя първата смяна на памперс?

А първата целувка по петичката на Спас?

Ах, толкова много щастие ви очаква!

# 223
Абе важно си е зърното, особенно за такива като мен дето хич нямаха. То трябва да го погъделичка по задното небце, за да получи рефлекса да суче бебето. Но ние май бяхме странна комбинация, Мишо не беше никак сучещ. Кърмила съм няколко пъти племнницата, ами на 10 дни бебе правеше такъв вакум, какъвто Михаил никога не е правил за близо година кърмене. Та си е различно при всеки.
Това с легналото кърмене си обещавам да го усвоя със следващото бебе, мисля, че е голямо облекчение за през нощта.

Фея, много хубаво си го обяснила с подаръка и сърцето. На мен понякога все още ми се насълзяват очите, не знам от родителска гордост ли, от предвкусването на няколко часа поскойствие ли, но е факт Simple Smile

# 224
Весел празник на всички!  chef

Общи условия

Активация на акаунт