152 американки чакат малкия Мишок

• 50 224
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
jingle bells,jingle bells  santa2(я колко съм празнична след като  #2gunfire миналата седмица дет' ви смути)
Домашният Санта е дън. Всяко дете получава един фън подарък (лего и за 3та);един подарък за общо ползване (борд игри) и един крафти подарък(книга за С,че той е по литературата).Опаковани в хартията,дето чинно съм си я била купила миналата зима на 90% офф и скрила под дивана (там понеже не се чисти евър бая трябваше да я поотупам).
Светлини положени по храстите,елха-украсена,1/2 картички написани (намерих пожелния на бг и ги карам да пишат,хем полезно,хем нужно,не съвсем приятно Mr. Green)
Та-да-да!
Хайде вие сте на отчет

# 376
Вчера купихме елха, днес ще украсяваме.
На малкото му поникнаха 2 зъба наведнъж, започвайки от четвъртък вечер до вчера вечерта. Ухапа ме.
Голямото иска шоколад за закуска, обед и вечеря.
Наготвих сезонно - никой не ми ще баницата с праз. Ма нищо - ще си я ям сама.
Подаръците са купени, но неопаковани. Излезе още един непредвиден (не за нас).
Марките свършиха, няколко писма ще летят в последния момент.

# 377
На малкото му поникнаха 2 зъба наведнъж, започвайки от четвъртък вечер до вчера вечерта. Ухапа ме.

Joy Смях се с глас на тази история. Благодаря ти, Ники!

За протокола: обичам баница с праз.

Анет-фъртуната  Hug

# 378
Ники  Laughing  Hug

Анет, ти по бързата процедура Simple Smile

Нашата елха е готова от Тенксгивинг. Подаръците пристигнаха преди 10 дни, не са опаковани. Татко ни е по опаковките, аз съм схваната.

Ужасен вирус ни полази у дома. Малкият беше с висока Т два дни, каката още кашля, сега и мъжа ми. Аз държа фронта, дано не ме хваща!

# 379
  • WA, USA
Ох Ванх, да се оправяте бързо!  Много гадно така предпразнично.

Хич не ми е коледно, не знам хората дето са по топлите щати как се настройват. Обаче най -големия ни подарък е почивката на Кийс, Флорида. Отдавна не сме почивали за повече от три дни, това си е направо рай. Сериозно се замислихме дали да не се приместим тук. Иво е изключително вдъхновен от фауната, иска да става изследовател и да опазва околната среда. Аз искам да живея на плажа по цял ден. И хората са супер приятни, изобщо не е като курортно място.

# 380
Руми, виждам, че се забавлявате, много хубави снимки Simple Smile. Свиква се с настройката топло- коледно. При нас беше под нулата една седмица, треперех като лист...толкоз съм отвикнала. Сега е 65Ф, живее се. Флорида  Heart Eyes

# 381
  • USA
Много сте организирани! Аз имам да купувам още подаръци и да стягам багажи за планина. Дано и планината да стегне някой и друг метър сняг за нас  Mr. Green.

# 382
Руми, явно Кийс е много различно от Орландо, защото на мен в Орландо хич не ми хареса. Не за друго, а защото хората бяха много кисели. В магазините ме гледаха като потенциален крадец. Отвикнала от подобно отношение. А и както мразя да ме обвиняват в нещо, за което не съм виновна...

# 383
  • WA, USA
Фея, и аз очаквах курортен дух, но останах приятно изненадана, може и защото не сме точно в пиковия сезон. Но всички много ни се радват, заприказват ни, помагат. Хазяинът ни донесе въдици и захранка, канута и колела без пари. И по заведенията са много приятелски настроени. Не ми се прибира в Джързи Sad ще се наслаждавам на остатъка от седмицата с пълна сила, но задължително ще се върнем пак.

# 384
Момичета, аз със зор...  Знам, че някой даваше съвети по кърмене, но не помня кой.  Помощ!  Намаля ми кърмата изведнъж от вчера.  Детето се наяждаше само от една гърда, а сега след като предложа и двете, с ръчната помпа успявам да изцедя само няколко капки.  Пробвах да цедя, за да съм сигурна, че е намаляла.  Как да си спася кърмата?

# 385
Привет, дами!

Подаръците са купени (само за детето), подредени неопаковани в багажникът на колата, няма къде другаде да ги скрия. Картички направихме, още си седят, но аз имам рекорд на надписала и никога не изпратила коледни картички, та ще видим тези дали ще излязат от нас.
При нас става студено вечер и ми е коледно. То в Сан Франциско и лятото е студено и мъгливо, де. Успяваме още да търчим всеки уикенд по планини и паланки. Този уикенд се озовахме пак средни едни красоти, със свободно пасящи крави, Monterey Cyprus trees, камънаци покрити в red lichen и old lighthouse, всичко това потънало в гъста мъгла и почти никакви хора. Имах чувството, че бяхме на края на света. Heart Eyes

Ники, Laughing

Руми, приятно доизкарване.

Мишки, нямам съвет, но стискам палци да успееш да върнеш кърмата.

# 386
  • USA
Мишки, попитай в подфорума за кърмене. Единствения съвет, който мога да ти дам е да не се паникьосваш, може да е нещо временно. Бебето дава ли признаци, че е гладно? Това с ръчната помпа може и да не е особен показател.

# 387
Уинкс, питах в една тема, но не съм сигурна че се ориентирам там. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=735323.new#new
Сега тъкмо пак го храних, имам чувството, че не успя да се нахрани и от двете гърди заедно.  Суче и се ядосва, след първоначалните жадни глътки не го виждам да преглъща и сумти и приплаква. 

# 388
Миш, да не би да си намалила приема на течности? Трябва много да се пие. Слагай детето често на гърда и го оставяй да я изпразни хубаво и  после стимулирай с помпата. Това, което цедиш с помпата по принцип всички казват, че не е показател, детето изяжда повече. Не се паникьосвай, има такива моменти, случва се. Всичко ще е ок  Hug

# 389
На мен без сняг не ми е коледно и зимно. Даже днес беше хубав и топъл ден.
Мишки, даваш да суче често. Може и да се дразни от коликите. Яж ядки, месо, масло. Ако качва, няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт