152 американки чакат малкия Мишок

• 50 215
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Какви са ниските и високите цени, които гледаш? $140 как ти се струва?

# 616
  • Сф
$130-$140 е максимума за билета, който искам да платя, при положение, че имам и багаж за чекиране, още $ 25. С кои ги гледаш тия $140?

# 617
$130-$140 е максимума за билета, който искам да платя, при положение, че имам и багаж за чекиране, още $ 25. С кои ги гледаш тия $140?

С Frontier. За цената дали може да падне преди полета - зависи колко е пълен, но това няма как да го знаем.

# 618
Точно защото не знаем колко е пълен полетът, няма значение за цената. Цените за полети след 2-3 дни обикновено са много високи, защото ги купуват хора, на които им е спешно. И имат висока WTP.

Отделно, че уебсайтовете за билети следят какво и кога търсиш и могат да изчислят колко ти  е важно да летиш.

# 619
Точно защото не знаем колко е пълен полетът, няма значение за цената.

Има, разбира се. Това е игра на Chicken. До един момент авиокомпанията се надява да хване всеки, на който му е спешно да лети, и е готов да плати цената за това. В един момент обаче, ако има много непродадени места, а датата е много наближила, авиокомпанията има ниска WTS, за да продаде колкото може повече за полет, които така или иначе ще се осъществи. Затова и съществува понятието last minute deals. Много травъл сайтове съществуват благодарение на такива сделки.

# 620
  • Сф
Ами, каквото такова. Взех на Frontier за $117, успях да намеря промо код за 10% и свалих до $117 + $20 чекиран куфар. Само дето сега има нещо проблем и не могат да ми потвърдят картата, звънях по кол центрове, да видим.  Praynig

# 621
  • The QC to be!!!
Аз никога не съм била от тези лъки дето са си купили на супер диъл билет както за самолет, така и за влак. Търсела съм, но, не съм намирала. Вие как намирате такива супер диълс?

# 622
Аз никога не съм била от тези лъки дето са си купили на супер диъл билет както за самолет, така и за влак. Търсела съм, но, не съм намирала. Вие как намирате такива супер диълс?

И аз имам същия въпрос, дори и до Орландо не успях да намеря евтини билети миналата година яъпреки че наблюдавах месеци наред.
Особено билети до България - никога не успявам да намеря някакъв дийл.
Сега например гледам билети за май месец - цените са супер, но от Януари до Май има толкова много време, че не мога да купя отсега.

# 623
Само минавам да се обадя, че не съм влизала от много месеци - чудото се случи и ече съм 70% по-добре!!! Ходя, движа се, имам хубави и лоши дни, но лошите са рядкост пу-пу-пу-пу-пу-пу! Детето дори си гледам самичка от 2 седмици... Имало Господ, не мога да повярвам, че успях да увладея тази коварна и зловеща болест ПОТС! Костваше ми много и борбата е завинаги, но поне съм мотивирана от малкото човече!

Поздрави на всички!

# 624
Само минавам да се обадя, че не съм влизала от много месеци - чудото се случи и ече съм 70% по-добре!!! Ходя, движа се, имам хубави и лоши дни, но лошите са рядкост пу-пу-пу-пу-пу-пу! Детето дори си гледам самичка от 2 седмици... Имало Господ, не мога да повярвам, че успях да увладея тази коварна и зловеща болест ПОТС! Костваше ми много и борбата е завинаги, но поне съм мотивирана от малкото човече!

Поздрави на всички!

Ева, много се радвам, че се разписа! Поздравления за подобрението, притеснявхме се за теб. Много такива чудеса ти пожелавам.

# 625
Ура, Ева!

-22Ц. Дълго обмислях дали да си сложа дългите гащи, които мама ми купи за зимите в Мейн...

# 626
Чудесни новини,Ева! Ела да разкажеш за Мишо
*
.. аз съм се видяла в живо чудо как да метна децата до Бг..трябва да платя към $ 3000  и да карам до Чикаго,за 2 детски билета със стюардеса..Ако имам възрастен,който да може да седи там 2 м ми излиза по-евтино да му купя билет на него изцяло (т.е 3 билета са по-чип от 2 с придружител)..това е абсолютен абюз и съм много  Twisted Evil Twisted Evil

# 627
Анет, плати ми на мен билет и ще ти ги заведа децата  Laughing

# 628
Свекърва ми си купи билет миналата седмица София-Чикаго-София, Средата на Юни-Средата на Юли за $760 от Орбитз, с хубави връзки. Седмица преди това цената беше $950. Миналата година майка ми и брат ми идваха пролетта с билети за такава цена. Нямам идея колко е стюардеса, но разликата ми се струва огромна.

# 629
Jane,целия няма душа,на 1/2  веднага LaughingАко тези дати те оправят,наистина,и си някъде наоколо (синсинати;дейтън;columbus,lexington,luiville,chicago) плс пиши ми на лични защото положението не е' убаво...

Общи условия

Активация на акаунт