152 американки чакат малкия Мишок

• 49 771
  • 746
  •   1
Отговори
# 75

Laughing Сега вероятно разбирате нежеланието ми да се местим в друг щат.

[/quote] Разбираме, разбираме Laughingно далечко ми е и Чикаго и Хюстън.

# 76
Аз пък тази нощ сънувах, че шефовете ми подаряват голяяямо златно бижу по случай излизането ми в майчинство, а те дори и не ми казаха една дума, ами с офиса само се оправихме.   Laughing

Разходката беше супер, сега леко ме боли кръстчето, ама ще опъна морна снага на диванчето и ще соча с пръст какво искам.   Mr. Green

# 77
Мишки, а не ти ли правиха бейби шауър в офиса?

А тъй, прилегни, прилегни. Нека ти слугуват  Mr. Green

# 78
Аз от две години работя дистанционно, та не.   Rolling Eyes
Малей, боли ме кръста доста, дали...   Laughing

# 79
Ооо, Мишки, ако още не ти е минало - да. Айде, по вода да мине!

# 80
Като ви слушам и започвам да се чудя, защо изобщо се натискам да започвам работа, кой ще го гледа това дете, че и евентуално някой ден второ...

Сега една комшийка ме помоли да гледам нейната дъщеря, срещу заплащане, че тя си намерила работа, та се чудя каква цена да обявя. Чувала съм цени от 3 до 15 долара на час  Shocked Малко ме съмнява да се спре на мен, защото е самотна майка и социалните могат да и платят почти цялата градина, сигурно за всеки случай се подсигурява с мен. Както и да е...

За какво друго можем да побъбрим докато стискаме палци на мишки и чакаме добри новини? Simple Smile

# 81
Оркид, иди в местния Крейгслист и погледни каква е тарифата, която най-често се цитира. Или се обади на няколко места, за да попиташ под предлог, че търсиш подобна услуга за твоето дете.

За какво друго можем да побъбрим докато стискаме палци на мишки и чакаме добри новини? Simple Smile

Кой освен мен следи български сериали?

За вечеря - шопска салата. На корем Simple Smile

# 82
  • У дома
Хайде, Мишки, леко да е!

Фея, аз не знам къде да ги гледам. Нали повечето са платени...

# 83
Фея, аз не знам къде да ги гледам. Нали повечето са платени...

http://www.podprikritie.bg/episodes

Три сезона. Безплатно. Много як сериал. Радвам се, че бг кино се възражда.

БНТ имат филми за безплатен стрийминг и в Тубата. Имат си техен канал. Там са и "Под игото", и маса други.

# 84
 Добро утро,

колко мишки имаме на отчет?

дайте препотъки за сайт за задачи по мат. за 3 клас, ако ползвате и сте доволни.

# 85
Добро утро! Комплект сме! Следобед пак сме на преглед.
Хубав ден от мен!

# 86
Хихихи, Мишки, колко много емоции изживяваме покрай вас  Hug

# 87
дайте препотъки за сайт за задачи по мат. за 3 клас, ако ползвате и сте доволни.

http://www.brainpop.com/math/

# 88
Толкова много ще ви омръзне от мен тези дни, че после ще ме отбягвате.   Laughing

Някой чувал/ползвал ли е пожицата.ком?  Чувала съм го че е добър вариант за учене на български онлайн.  Може и математика да има...

# 89
Не съм, Мишки. Ще го проверя. Може наистина да е от полза за фръцлите. Такъв бълглиш говорят, страшна работа.

"Какво е това за?" 

"Чакай за мен!"

И пр., и пр... Силите са абсолютно неравностойни.

Общи условия

Активация на акаунт