152 американки чакат малкия Мишок

• 49 781
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Училищният график е една от причините да е толкова трудно да си работещ родител в САЩ. Според мен трябва да ги принудят да работят с нормално работно време и да не почиват през седмица. То и без друго учебният ден е много къс.

Но това никога няма да мине през синдикатите на учителите.

# 91
so what,задачи за 3ти клас не значи ни-що в тази измислена система.Отвори комън кор стандарт за вашия щат,виж какво се иска до края на годината и оттам тръгни.
Има много апс,вкл по класове,но предимно за фън.Ако търсиш тип сборник,като от наш'та младост,с последователен материал по сложност и пр-тц  Twisted Evil
*
По жицата -бяхме им ортаци като отвориха преди години. Чудесна идея,но не достатъчно добре помислена за деца,родени в чужбина и аха асимилирани.За нас не сработи.
*
рибите са живи,но децата забравиха да ги нахранят днес,от пътя се върнах като ми светна..още 1 и ги врьщам на майка им (рибите,не децата) #2gunfire

# 92
дайте препотъки за сайт за задачи по мат. за 3 клас, ако ползвате и сте доволни.

XtraMath-използван и предложен от училището. Нямам си на идея обаче дали е със свободен достъп и до кой клас:
http://xtramath.org/

Хиър, що да е къс учебният ден-6 часа е? Разликата е, че ние на 7 сами сме се оправяли, а тук по закон не може.

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 22:58 от benson10

# 93
  • The QC to be!!!
... ние на 7 сами сме се оправяли, а тук по закон не може.
и на 6 даже -  в предучилищна сме ходили точно толкова пеш, колкото и когато бяхме в 1ви клас, че и минавахме жп линия.

# 94
Е, Хиър, щях да предложа по едно кафе да изпием, но пък аз ще съм извън града за празника...

# 95
Сладури, ще падне чакане при нас.   Mr. Green  Почти 2см сме, без никакви други признаци.  Продължаваме да чакаме.   Laughing

Нас също са ни оставяли като много малки сами, тук всичко е сбъркано...

# 96
Ми щом не е готов мушмурокът, ще чакаме.

И нас ни оставяха от малки. Колко пъти сме си топлили сами храната...

# 97
Първият ми опит за яйца на очи - на около 8 съм, с брат ми сме сами и ще се правим на големи и ще готвим. Майка тогава ги сервираше в малка тавичка върху кисело мляко.  Слагам тавичката на котлона, сипвам млякото и отгоре чуквам яйцата. Мама завари красива картинка като си дойде от работа.  Mr. Green

# 98
Пърженето на яйца, излизането с ключа на врата, от трети клас и нафтовата печка си палех, като в 10 клас тя се подпали и беше на косъм да изгоря апратмента. Но сега не бих оставила детето си само, нито в Бг нито тук.

Явно малката мишка чака да се смени зодиакалния знак. Нищо, ще чакаме, да взема една торта ли да врътна, като за рожден ден  newsm78

# 99
Е, Хиър, щях да предложа по едно кафе да изпием, но пък аз ще съм извън града за празника...

Вие сте в Итака? Не знаех. Нищо, ние пак ще дойдем.

# 100
 Внимание, внимание, всички Мишки на събрание Laughing

оставяха ме сама от малка и през деня и вечер. Чудесни спомени имам от ваканции с ключ на врата, но се сещам че почти цялата махала беше така. В повечето случаи ме водиха при бабаб, но тя беше много строга и предпочитах сама у нас.

# 101
Добро утро! Вече сънувам разкрития и раждане, хохо!  Crazy

Хубав ден!

# 102
Добро утро!

Аз помня едни краставици, които пържихме с моя приятелка, когато бяхме на 7. Е няма такава гнусотия.

# 103
Аз помня едни краставици, които пържихме с моя приятелка, когато бяхме на 7. Е няма такава гнусотия.
Те на вкус са като тиквичките  Laughing :lol
Първите ми яйца, 1-ви клас, прибирам брат ми от детска и т.к. баща ми закъснява ( родителите ми работеха на смени за да имаме някакъв контрол), мятам да пържа яйца.
Тиганът порядъчно загорял, но децата нахранени. Mr. Green
Но пък едни кораби по същото време няма да забравя. Комшииката прави кораби, решавам да зарадвам мама, намирам рецептата, но не пише да се слага брашно...и слагам захар до откат. Като си дойде мама имаше един леген с яйца и захар, прилично забъркани...та праща ме на магазина за брашно....и после баща ми 2 месеца яде кораби.

# 104
 какви са тези ''кораби'', някакъв Варненски специалитет?

Общи условия

Активация на акаунт