152 американки чакат малкия Мишок

• 49 873
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • The QC to be!!!
И от мен пожелания за весел празник. Ние спретнахме днес паток, с кис. зеле и плънка. Тук почват и коледните пазари, украсиха тук там със светлини, и нищо, че не сме на новият континент, на нас ни е празнично по американски днес.  Crazy

# 226
Мишки, честит ви Спас! Здрав и весел!  Hug

# 227
Мишки, честито и от мен! Да е жив здрав, весел и щастлив мъничкия Спас, а на вас весело родителство!

Честит пуйкин ден на всички!

# 228
Здравейте, USA мами, включвам се във вашата темичка с малко странен въпрос. Наближават празниците и съм харесала подарък за родителите ми - 2 стари ключа, колекционери са и обичат подобен тип неща. Намерих си 2 страхотни попадения в Ebay, но доставката им е непосилна за мен, понеже са и от различни продавачи се пада по 40$ на ключ за 2 ключа, общо 80$...единият се намира в Chippewa Falls, Wisconsin, а другият в Louisville, Kentucky, ако има някакво значение. Дали има някоя сред Вас, която ще се прибира към България за празниците или ще изпраща голям колет, в който да мога да се включа, срещу някаво заплащане, ако е необходимо, разбира се. Благодаря предварително на отзовалите се.   bouquet

# 229
Орхидея, няма да пътувам към България за празниците, а подаръците са вече изпратени.

# 230
 Никакъв път не ми се очертава към Бг.

Вчера преядохме с пуйка в която има патка, а в патката кокошка, очаквах и яйцето с иглата на върха на която е живота на Касчей, но нямаше и не беше охранявана.

# 231
  • The QC to be!!!
Вчера преядохме с пуйка в която има патка, а в патката кокошка, очаквах и яйцето с иглата на върха на която е живота на Касчей, но нямаше и не беше охранявана.
  newsm78 Со уот, аз май съм много назад с материала и нищо не разбрам от поста ти.  Blush Моля дай декодър?

# 232
 Бейби, за търдъкен не си ли чувала? Напъхваш по-малкото животно в по-голямото.

Бенс, така е, но не знам до колко помага на каузата като алиенира толкова войнствено хората.

# 233
# 234
  • The QC to be!!!
МисНели, за 1в път чувам. Blush Отивам да се срамувам в ъгъла и ще се образовам с помоща на чичко гугъл.  Peace

# 235
 Beйб, за първи път опитвам такова нещо, домакините са руснаци и се сетих за приказките за Касчей Безсмъртния дето живота ми е на бърха на игла, която е в яице, та в патка , та етц....

# 236
  • The QC to be!!!
МисНели, мерси.. образовах се... било Луйзиана специалитет.

Со уот, мерси за инфото. Каква беше плънката? И имаше ли плънка между птиците?

Да си призная, нашата патка стана супер, но аз след 1 ядене, нещо не можах да ям повече от месото, и днес обирам плънката и зелето само, за което съм критикувана. Готвенето на такива количества у нас става мн. рядко и никак не съм привърженик освен ако не сме поканили достатъчно народ, че да се изяде наведнъж.

# 237
Благодаря на уважилите молбата ми.  Hug

Весели празници, здраве, щастие и любов на семействата Ви !!!  bouquet

# 238
Много хубав празник беше. Бяхме на гости на близки приятели в Итака. Мъжът направи 6 пая, ей така, от нищото. Simple Smile Разговори, разходки, книжки - чудно беше.

# 239
Ние пък не празнувахме, но по-хубаво никога не ми е било!   Heart Eyes  Как сте, сладури?  Добро утро от една щастлива мама с нахранено и приспано дЯти.   Hug

Общи условия

Активация на акаунт