КАК ДА СТАНА ДОНОР ?/ КАК ДА НАМЕРЯ ДОНОРСКА ЯЙЦЕКЛЕТКА ?

• 84 050
  • 762
  •   1
Отговори
# 705
Имам предвид, че по време на бременост естрадиола хвърчи до небето. Другите хормони също са мазало. Тъкмо си се отърсила и са си дошли на място и пак е внесен смут в организма.

За това, че са ти били два пъти на ден хормони не си права. Последните дни от моята стимулация също му бодяха по два пъти.

Иначе да- слагат и витамин  ка  при пункция, защото кръвосъсирва. Но проблема при теб е бил основно неправилна стимулация, която ти е докарала това положение.

# 706
Izumena ти ли си Габриела Генчева?  Rolling Eyes
Нямам впечатление от Савова, ако е казала такова нещо е адски грозно. Аз бях пациентка на тимева.  Peace

Каква кръв е корема???? хиперстимулацията води до задръжка на течности, как така кръв???

# 707
Е как Изумена ще е Габриела? Като едната е донор, другата реципиент.

# 708
Не познавам Изумена. Не разбирам. Имах излив в корема. Кръв. От Пирогов казаха на съпруга ми,че е над 400 мл.

# 709
  • София
Това ТСХ не е ли било изследвано преди старта на стимулацията. Астрономическо ТСХ не може да стане от стимулация, щитовидната жлеза е имала проблем преди хормоните, те само са катализирали проблема, в този ред на мисли, всичките тези 30на яйцеклетки са били нахалос от гледна точка качество...Говоря си аз от 100 години, че донорките не трябва да се стимулират, а да се събират яйцеклетки на естествен цикъл, ама кой ли ме чува.... Тоя лекарски мързел да "гонят" овулацията не спира да ме потриса, иди после не мисли, че не им плащат фармацевтичните компании да им се купуват хормоните за стимулация (1500-4000 на инвитро опит)

Габи, имала си перфорирам кръвоносен съд, пробит по време на пункцията, пали свещичка, че си оживяла, ако е бил по-голям кръвоносен съд Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes...Аз съм бясна, че никой не си е направил труда да обясни и опасностите от даряването, ние тук в тази тема сме ги разисквали няколко пъти.

Последна редакция: вт, 24 мар 2015, 16:20 от Sharky*

# 710
Шарки, а това голямо тсх влияе ли на качеството на яйцеклетката?

# 711
  • София
Шарки, а това голямо тсх влияе ли на качеството на яйцеклетката?
Да,  не е положително влиянието...

# 712
Ужас. Дано се оправи момичето по-скоро.
И да -донорки, четете, четете.

# 713
Сигурно са ми правили. Не знам. Истината е, че нищо нямам от там. Казват, че и генетика правили, но не съм видяла.

# 714
  • София
Не че ме изненадва, във всички АРТ клиники трябва да им се скараш, за да ти дадат резултатите от изследванията, все едно не си си ги платил преди това...аз също нямам моите, само тези изследвания и хормони, които съм правила в други лаборатории.

# 715
Подадох навсякъде сигнали. Включително и до фондации.

# 716
Дръж ни в течение какво става...И аз не мога повярвам Савова да е казала такова нещо, но ако наистина си е позволила такъв произвол трябва да си носи последствията...И според мен кръвта в корема е от спукан капиляр, не ми се вярва да са си позволили хиперстимулация...но може и това  да се е случило...

# 717
Благодаря ви.
Написах това с цел да си търсят правата момичетата. Не с/у болница или лекар. Нека знаят и изискват. Така нсички ще са доволни!

# 718
Ужас. Добре, че имат положителна развръзка нещата. Сега освен, че ти си пострадала ще прецакат още 5-6 жени, защото от тези яйцеклетки колко ли са годни. Съответно "ти си се продала" за 3000, а клиниката ще барне 25000 поне. Лошото, че надали е само тази клиника. Просто няма контрол и нещата се изпускат. Внимавайте донорки на кой поверявате живота си!

# 719
Аз станах донор в клиника Щерев и мога да напиша дори схемата на стимулацията,която не получих в клиника Надежда.В Щерев дарих за втори път,а в Надежда първия път.Не мога да разбера защо така се плюе по Щерев?Може би защото няма задкулисие,всичко е легално и на светло,не ти бият инжекциите по кафетата и не ти обясняват набързо как да си биеш инжекциите в къщи,което от притеснение се забравя.В Надежда нямаш пряка връзка с доктора,а в Щерев дори имаш личния му телефон.Взимаш си инжекциите сам от аптеката,след като ти е дадена рецепта от доктор.И какво значи,че се продаваме?В други клиники не дават ли обещетения?

Общи условия

Активация на акаунт