КАК ДА СТАНА ДОНОР ?/ КАК ДА НАМЕРЯ ДОНОРСКА ЯЙЦЕКЛЕТКА ?

• 84 053
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
На 13 яйцеклетки е малко вероятно да и докарат такава зверска хиперстимулация.

# 691
Аз не разбирам какво, къде и как!!! Когато правих своя първи и успешен опит, лекарите всячески се стремяха да избегнат хиперстимулация. И успяха, поне моята лекарка. Освен това бях обгрижвана като европеец, отношение на интелигентни хора. Не мога да си представя, че някой от лекарите може да каже: продаде се, оправяй се! Габриела Генкова да посочи имена и да бъде конкретна, не може така да се хвърля кал.

# 692
Да стъпвала съм. Можеш сама да провериш. В Токуда след престоя в Пирогов отидох. Там минах всички изследвания повторно. Казаха, че яйчниците са ми с размер на диня и не е възможно само 15 да са извадени. Да, имам. Малка 11 месечна госпожица.

# 693
Деа, всеки организъм се влияе различно от препарата и дозата му. Освен това ако момичето е с поликистоза, то шанса да получи се увеличава многократно.

Габи, знаеш ли с какво и какви дози те стимулираха?

# 694
Знам, че ми поставяха мерионал по два пъти на ден. Не хвърлям кал и не искам да засягам никои. Написах това и съм готова да се срещна със всеки. Напротив. Каза ми го лично д-р Савова. Обидно е, но е права.

# 695
Запознах се с още две жени като мен. Sad едната вече 7 ден ходи на вливания заради хиперстимулация, а на другата някак със система и оправиха кръвта в корема. Само болки има.

# 696
Sad добре ли си ?

# 697
Е, браво. Макар че се изказах негативно за тия обяви, съм на мнение, че донорките трябва да получават обещетение. Но това което им се полага от клиниката. Ти това си получила- не отгоре. Така, че Савова не я знам какъв лекар е, но ако наистина е казала така на пациент, трябва да си понесе последствията от думите и действията.

# 698
Съгласна съм. Трябва да има обезщетение. Но трябва да е разумно. Собствената ми глупост и взимането на тези 3000 лв, направи нещата така...оплаках се,но и взех пари.

# 699
Ти сега добре ли си? Кога става случката?

# 700
Лекувам TSH. регулирам цикъл, защото нямам още. 3.12.2014 г.

# 701
Не е нещо непоправимо. Но все пак се чудя, щом сега дъщеря ти е на 11 месеца, то при започване на стимулация е била на 8. Много кратък период за нова доза хормони в организма.

# 702
Не целя да сипя кал. Сигурна съм, че са лекари благодарение на, които се раждат деца. Просто алармирам да си търсят правата донорите. Има стандарт. Проверих в 4 болници. Еднаква работа, еднакви назначения след и преди пункцията. Разбрах, че и кръвоспиращо дават. Да, нека има обезщетение, но и да помислим. Има негласен стандарт/след проучване/, а само там всичко е различно.

# 703
Не е нещо непоправимо. Но все пак се чудя, щом сега дъщеря ти е на 11 месеца, то при започване на стимулация е била на 8. Много кратък период за нова доза хормони в организма.

Не съм кърмила. Обясниха, че не е проблем.

# 704
Също разбрах, че поставянето по два пъти на ден хормони също не е практика. Както и синхронизирането.

Общи условия

Активация на акаунт