КАК ДА СТАНА ДОНОР ?/ КАК ДА НАМЕРЯ ДОНОРСКА ЯЙЦЕКЛЕТКА ?

• 84 056
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
Аз вече станах донор в Щерев.Много съм доволна,докато бях в стимулация не чувствах никакъв дискомфорт.Сега след пункцията малко ме боли,но е нормално.Извадиха 15я,надявам се да направя една или повече жени майки.

# 676
Зависи от болката. При 15 фоликула ти поставиха системи с калции и ти дават хапчета и капки. Ако е така няма нищо тревожно. Ако не е отиде в болницата и изисквай това. Това само те предпазва от кръв корема и при вдигане и движение.

# 677
Изумена,първият път ми дадоха тези хапчета и се чувствах ужасно,повръщах и ми се виеше свят,а капките са вит.К.Първият път бях издута много,сега няма никакво издуване.

# 678
Jule  при 15 яйцеклетки не е много нормално да нямаш подуване. Нека и другите да кажат. Знам, че хапчетата са гадни, но също така знам колко са мажни. При едва от моите пункции преди две године реших да спестя от достинекс / нямах качествени яйцеклетки а мтого естрадеил/, седмица след това се озовах в спешното с извлек в корема. Тук също няколко дами писаха след пункции при Щерев и при всички бе еднакво. За твое добро го казвам. Да нямаш капка кървене и подуване , не е на хубаво.

# 679
Аз и миналият път не ги пих след пункцията.Вече се чувствам определено по добре,даже си направих и разходка Simple Smile.

# 680
А капка кървене имах,никъде не съм казала,че нямам

# 681
Izumenaв Щерев пункциите ги правят специалисти все пак. Аз моята даже не я усетих.  Peace Има жени, които си имат повечко яйцеклетки по рождение, на моя позната, при все, че е на мойте години и извадиха 14 броя, без хипер стимулация. Роди си близнаци.  Peace

Скрит текст:
Кога се запозна толкова бързо с тия жени от Щерев, гледам има те във форума от месец и половина.  newsm78

# 682
Аз мога да кажа,че отношение и прозрачност получих в Щерев.Преди това бях в Надежда,тоест имам впечетление и от двете клиники и ако трябва да насоча някоя дама,определено ще е Щерев.

# 683
Aaaaaa, кажи така   Jul сега вече е по ясно. Надявах се на друго. Ти сигурно си единствената, която говори за прозрачност там. А как тие ставало лошо пък не си пила?

# 684
Izumenaв Щерев пункциите ги правят специалисти все пак. Аз моята даже не я усетих.  Peace Има жени, които си имат повечко яйцеклетки по рождение, на моя позната, при все, че е на мойте години и извадиха 14 броя, без хипер стимулация. Роди си близнаци.  Peace

Скрит текст:
Кога се запозна толкова бързо с тия жени от Щерев, гледам има те във форума от месец и половина.  newsm78
Деа, отдавна съм тук. От зачатките.

# 685
Ами как пих едно три дни преди първата пункция и ми стана мноого лошо и повръщах,на другия ден бях на преглед и споделех на координаторките,оказа се,че и на другите момичета така действа и отказах да продължа да го пия,а трябваше и три дни след пункцията.Сега мисля,че ме разбра

# 686
Разбрах

# 687
Здравейте. Влизам и се регистрирам умишлено по темата. Казвам се Габриела и не се крия зад линк. Които иска може да пише на лични и да се видим и запознаем. Станах донор през 2014 г.,края. Синхронизираха ме с реципиент с противозачатачни лекарства и започнах на къс протокол. До тук добре. Нищо не знаех и не разбирах. Поставяха ми инжекции по два пъти на ден. Дойде пункцията. Нормална тежест. След пункцията довиждане и обезщетение. Да ама не. На 6 ден болки. Върнах се в клиниката. Наред си, Габи. През ноща 38 температура и по спещност в Пирогов. Извлек в корема над 400 мл.кръв. лапороскопия. Антибиотици. Престой. Отидох в агенцията  ИАТ....оказа се, че много неща не са както трябва. Направиха ми пълни изследвания. Огромно TSH,други хормони разбичкани. Спестено от системи след пункцията. И огромни дози хормони. Бе ми казано 13 яйцеклетки. Според докторите от Токуда, най-малко 30. Болки. Не,не съжалявам. Подадох сигнал и тече проверка. Гордея се, че помогнах на някои. Гордея се. Получих пари и ме е срам от това. Всички клиники изпалащат най-много до 2000 лв., разумно. Тук 3000. Знаете ли отговора им като отидох отново ?: ами Вие се продадохте. Мамка му и прасе. Прави са. Съжалявам, че по рано не бях влязла тук. Че се хванах на препоръки на момиче от фейсбук. Вече не мога да съм донор. Надявам се, че жалбата ми ще бъде уважена и болница "Щерев" глобена. Дами ставайте донори и помагайте, но мислете. Не винаги повечето е по-добре.

# 688
Ами не всяка жена става за инвитро и донор. Надявам се вече да си добре. Знам, че е изискване, но все пак да питам- дете/ деца нали имаш.

# 689
Как така 13 в Щерев, а в Токуда 30??? Какви ти бяха дозите и на какви лекарства? Дай малко по-разбираемо. В Щерев не могат да ти кажат, продаде се, оправяй се.  Laughing Смешно е! Ти стъпвала ли си там въобще бе мила!

Последна редакция: вт, 24 мар 2015, 14:16 от Dea Sunshine

Общи условия

Активация на акаунт