КАК ДА СТАНА ДОНОР ?/ КАК ДА НАМЕРЯ ДОНОРСКА ЯЙЦЕКЛЕТКА ?

• 84 062
  • 762
  •   1
Отговори
# 735
Кое не знам?И кое е глупост?Аз казвам истината,ако тя ви се струва глупост,това е друг въпрос.

# 736
Разликата е, че я преиначаваш. Тук не сме толкова глупави и си проверяваме.

# 737
Кое преиначих спорвд теб?

# 738
Това е без значение. Нека хората сами преценяват. По въпроса за товаренето на реципиентите в Надежда...хи хи хи. Бях два пътш в Щерев и един път в Надежда. В Щерев ние пращаме и стимуляцията и въпросните три хиляди лева. И тъпото е , че едва делят на три. Направи си сметката сама.

# 739
В Надежда също всичко се плаща от рецепиента.Изледвания,стимулация и обещетение или си мислите,че клиниката го прави безплатно вас?

# 740
Хайде да позволиш да знам какво и как съм платиля. Качеството също.

# 741
Изумена не знам защо влизаш в такава яростна битка с Джул . Дори никои да не е напълно искрен, ясно е, че клиниките печелят на гърба на донорки и реципиентки. Правят се силни стимулации, за да се гонят бройки, от които качеството се влошава.
Какво значи, че някои го е яд, че донорките са за тези две клиники. Ми разбира се, че не е честно. Щом водещия принцип са парите, които даде повече. Сто пъти сме го говорили тук, трябва да се регламентира в закона обезщетението!
И друго, щом жената е ходила в Пирогов и Токуда, значи има съответните документи и надали лъже. А и, за да подадеш сигнал към комисията за трансплантации се иска кураж.

# 742
Повярвай ми не водя битка. Може дя се проследи всички писано от мен. На - минуси на +плюсове. Но токава агитация....не мш е по вкуса.
Габи ведимо е смело момиче. Желая и успех. На другите също.

# 743
Не агитирам,а казвам истината.Аз нямам оплаквания от докторите нито от едната,нито от другата клиника.Координаторите са тези от които се оплаквам в случая.В Надежда сляпо им се доверяваш за стимулацията и странно защо не бият цитротид на дълъг протокол,а на къс само по една инжекция.В Щерев имах 4 цитротид,дали пък не е заради цената,която е 430лв

# 744
  • София
цитротид на дълъг протокол не се слага.
и цената му е около 50лв.  Rolling Eyes
на моменти пишете неща, които не са ви ясни.

# 745
Не агитирам,а казвам истината.Аз нямам оплаквания от докторите нито от едната,нито от другата клиника.Координаторите са тези от които се оплаквам в случая.В Надежда сляпо им се доверяваш за стимулацията и странно защо не бият цитротид на дълъг протокол,а на къс само по една инжекция.В Щерев имах 4 цитротид,дали пък не е заради цената,която е 430лв
Господи момиче ти полудя. Няма такава цена. На дълъг не се слага и това е и хубавия протокол. Цитротид се слага на къс и то от 4.5.6 ден по един. Ако са ти хакнали толкова....смях

# 746
Бамбито е права, първо мислете какво пишете, защото много хора четат  Naughty

Изумена, стана ми много интересно как се познават донорките в кафето, на челото ли им пише, че са такива, или когато влезеш в кафето най-шумната компания е на донорките. Да ти кажа честно 5 опита имам в Надежда, нито веднъж не се засякох с някоя донорка, по простата причина че часовете за прегледи на донорките и реципиентките са в различен диапазон и няма как да се видят. В такъв случай оставам с впечатлението, че си много гъста с координаторките  Wink

И това за Цитротида кога ще се слага зависи от хормона LH колко нараства. А това на кой колко са му хакнали, нали се сещаш не е твоя работа. Не ми харесва изказа ти.

# 747
  • София
по простата причина че часовете за прегледи на донорките и реципиентките са в различен диапазон и няма как да се видят. В такъв случай оставам с впечатлението, че си много гъста с координаторките  Wink

е, това пък не е вярно Фели. Аз също много пъти съм засичала донорки. Сутрин преди 7.30 ги преглеждат, ама и аз съм имала прегледи по това време. Те координаторките са едни и същи и не е трудно да се досетиш кои са донорки, като се движат заедно.

# 748
За това пиша 4.5.6...ден. заради  LH. Не държа тон и не говоря лошо. Не познавам кординаторките. Познавам едно момиче., коетоаз заведох. Също и при Щерев бях завела.

# 749
Ванче, виждаш ги защото ходиш рано с прегледите и хормоните. Моите прегледи са били винаги след 14.00 ч. по това време няма как да ги засека.

Общи условия

Активация на акаунт