ГАБРОВСКА превъзходна ...

• 94 268
  • 467
  •   1
Отговори
# 150
Ако има и мен ме пишете. Като се оправи времето тръгвам на разходки от Шиваров мост до центъра и обратно за тонус и фигура  Simple Smile

# 151
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Последният път, когато ходих на такава среща, беше преди 7 години. Беше мило и приятно.
За съжаление повечето пишещи майки тук вече са с големи дечица и имат други ангажименти.

А кои сме с бебета???
Хайде да се преброим! Simple Smile

# 152
Моето бебе е вече голямо   Grinning На 1 г и 7 месеца. Wink

# 153
7 месеца без 4 дена  Simple Smile

# 154
Аничка е вече на 6 месеца!

# 155
Малкото съвършенсто е на 13 мес. Голямо бебе   Grinning

# 156
Ама много сме малко пишещите, които сме с бебета Joy

# 157
  • Габрово
Здравейте! Сега ви откривам и ми е мн приятно, че си имаме такава групичка във този форум. Simple Smile
И аз всеки ден почти се разхождам по Шивара, а някой път се пускам и до центъра, но сама с бебка ми е скучно. Ще се радвам ако се запозная с някои от вас Simple Smile Моето слънце е на 7 месеца и 25 дни Simple Smile

# 158
Моето бебче е на 5 месеца Simple Smile ще е хубаво наистина да се организира срещи и да се виждаме по-често Simple Smile

Ето и детайлите за новата среща Simple Smile

Нова среща на училището за родители!!!
Следващия петък - 20 юни, от 18ч - сбирките на Училището за родители се провеждат в залата на ИМКА – Габрово – до Дом на културата – страничен вход

20 юни - петък, 18:00ч. –
Тема: Грижа за бебето и детето през лятото; летните вируси

Лектор: Д-р Павлина Петрова

Подаръци от AVENT, сп. “Моето бебе и аз” и “Дневникът на мама”, дневници за бременни и още много изненади от Baby Nova

приятен следобед на всички  Grinning

# 159
dianag70 по кое време си по шавара? Аз ходя по рано заради жегите. Гледам има групичка от кухнята , но аз не вземам и не ги познавам. Ако искаш да се видим , но ние сме по-големи ( на 13 мес.) и не знам дали ще ти е удобно ( по-силно викаме и щуреем , а иска и да се разхожда понякога.  Rolling Eyes   
Ако искаш пиши  Simple Smile

# 160
А някоя бъдеща мама от Габрово няма ли ?  Grinning  Rolling Eyes

# 161
# 162
Дами... гледам, че ни е домъчняло едни за други  Simple Smile

Първият уикенд на август ще правим пак кърмаческа среща по повод седмицата на кърменето. Подробности ще има скоро, за сега само подхвърлям, да го имате предвид.

Също така и събираме предложения и нови идеи за по-забавен и ползотворен пикник.

И също така ще имаме нужда и от малко помощ, когато станат готови плакатите, но и за това по-късно.

Искате ли да си направим тази година тениски по случая. Около 6 лв. ще е бройката.

И последно - за новите бебета - във фейсбук има група Габровски кърмачета -

https://www.facebook.com/groups/405989252853280/заповядайте!

Хубав ден на всички   bouquet

# 163
Ние пък живеем на центъра,който иска да се разхождаме,нека ми пише  Hug Simple Smile Малко сме диви и буйни,ама така е ...момчешка му работа   Grinning

# 164
ауу, че се радвам за вас!!!!!!

Очакваме предложения за кърмаческата среща, както drugoselec.

Общи условия

Активация на акаунт