ГАБРОВСКА превъзходна ...

• 94 244
  • 467
  •   2
Отговори
# 135
Благодаря за бързия отговор, търся детски кът на закрито - ако се случи на 6 май  дъждовно време Simple Smile 

Здравейте момичета! Бихте ли ми казали  заведения в Габрово, които  имат детски кът.

Зависи какво разбираш под детски кът. Прави ми впечатление, че през лятото Липите едно от най-предпочитаните заведения от майките, заради детската площадка.

Глинажа, на центъра, до църквата също има детска площадка и много хора ходят там.

На МОЛ-а (на центъра) също има кафене с детска площадка. На горния етаж пък до кафенето има Мечтания - пак с някакви детски занимавки.

Преди имаше едно заведение,оградено, с тревичка и дървени маси точно до Stemo, но сега не знам дали работи.

Детски парти центрове има в Терамол-ана Голо бърдо и до реката, малко след мост Игото. (Като застанеш на терасите преди новата алейка и погледнеш към реката се вижда).

За тези се сещам аз, другите да допълват Simple Smile
-------------------------------------------------------------------

Момичета, къде мога да занеса едни килими да ги изперат ?

Здравейте момичета! Бихте ли ми казали  заведения в Габрово, които  имат детски кът.

Зависи какво разбираш под детски кът. Прави ми впечатление, че през лятото Липите едно от най-предпочитаните заведения от майките, заради детската площадка.

Глинажа, на центъра, до църквата също има детска площадка и много хора ходят там.

На МОЛ-а (на центъра) също има кафене с детска площадка. На горния етаж пък до кафенето има Мечтания - пак с някакви детски занимавки.

Преди имаше едно заведение,оградено, с тревичка и дървени маси точно до Stemo, но сега не знам дали работи.

Детски парти центрове има в Терамол-ана Голо бърдо и до реката, малко след мост Игото. (Като застанеш на терасите преди новата алейка и погледнеш към реката се вижда).

За тези се сещам аз, другите да допълват Simple Smile
-------------------------------------------------------------------

# 136
  • Габрово

ЕТ "Александър Йорданов" - 066/808 180; 0896741415 и 0896741416. Перат килими, мокети, тапицерии с машини. Всяка година ми перат килимите и съм много доволна. В едно блокче срещу Билла са.

И да, заведението до Стемо работи и си е пак както преди, с тревичка, пързалки и т.н.

# 137
Здравейте,

ще има среща за родители в залата на ИМКА – Габрово – до Дом на културата – страничен вход
26 април - събота, 11:00ч. –
Тема: Грижа за кожата на бебето и детето
Лектор: Роси Георгиева, Старша Акушерка в Неонатология – Габрово
Подаръци от сп. “Кенгуру”, сп. “Моето бебе и аз” и “Дневникът на мама”

Приятен ден Simple Smile

# 138
Момичета , знаете ли къде е по точно този парк Незабравка че немога да вдяна  newsm78  Видях в джобса че търсят работници за атракциони. Дали е интересно да се отиде като се оправи времето де  Simple Smile

# 139
Незбравка е в с.Поповци, на един хълм над новия обходен път към Севлиево. Като тръгнеш по този път, ще се ориентираш, не е трудно.  Peace

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 16:22 от Linofrina

# 140
Момичета , знаете ли къде е по точно този парк Незабравка че немога да вдяна  newsm78  Видях в джобса че търсят работници за атракциони. Дали е интересно да се отиде като се оправи времето де  Simple Smile

Ето тук има карта и упътване за Незабравка.
http://www.park-nezabravka.com/105010541053105810401050105810483.html

# 141
Благодаря ви за изчерпателното инфо    bouquet  Ще го посетим с децата някоя хубава неделя  Peace

# 142
Може ли някой да ми препоръча добър зъболекар, който работи с НЗОК ?

# 143
Д-р Димова и двете д-р Гърбузанови. Похвалиха ми и д-р Михова, но нямам лични впечатления от нея.

# 144
Аз ходя при д-р Таня Христова, кабинетът ѝ е до Алианц, срещу НАГ, доволна съм. И Д-р Бъчваров доста хвалят, има хубаво оборудване, но аз не съм ходила при него - той е зад Рест-а

# 145
  • Габрово
Цялото семейство сме пациенти на д-р Бъчваров, доволна съм от работата, материалите, отношението и обстановката в кабинета.

# 146
Благодаря ви, момичета Hug

# 147
Някой знае ли дали от детската кухня в Габрово правят доставки по домовете ?

# 148
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Някой знае ли дали от детската кухня в Габрово правят доставки по домовете ?
Не съм чувала за такава възможност.
Тази услуга се предлага от обикновено от частни детски кухни, такава в Габрово няма.

# 149
Има ли събирания на габровските мами от форума? Виждала съм по другите градове, че си уговарят срещи.

Общи условия

Активация на акаунт