Глинажа, на центъра, до църквата също има детска площадка и много хора ходят там.
На МОЛ-а (на центъра) също има кафене с детска площадка. На горния етаж пък до кафенето има Мечтания - пак с някакви детски занимавки.
Преди имаше едно заведение,оградено, с тревичка и дървени маси точно до Stemo, но сега не знам дали работи.
Детски парти центрове има в Терамол-ана Голо бърдо и до реката, малко след мост Игото. (Като застанеш на терасите преди новата алейка и погледнеш към реката се вижда).
За тези се сещам аз, другите да допълват
-------------------------------------------------------------------
Момичета, къде мога да занеса едни килими да ги изперат ?
Глинажа, на центъра, до църквата също има детска площадка и много хора ходят там.
На МОЛ-а (на центъра) също има кафене с детска площадка. На горния етаж пък до кафенето има Мечтания - пак с някакви детски занимавки.
Преди имаше едно заведение,оградено, с тревичка и дървени маси точно до Stemo, но сега не знам дали работи.
Детски парти центрове има в Терамол-ана Голо бърдо и до реката, малко след мост Игото. (Като застанеш на терасите преди новата алейка и погледнеш към реката се вижда).
За тези се сещам аз, другите да допълват
-------------------------------------------------------------------
Момичета, къде мога да занеса едни килими да ги изперат ?
Видях в джобса че търсят работници за атракциони. Дали е интересно да се отиде като се оправи времето де

Ще го посетим с децата някоя хубава неделя