ГАБРОВСКА превъзходна ...

• 94 207
  • 467
  •   1
Отговори
# 120
Живея близо до клиниката и даже не знаех че работи вече  newsm78.Дано някой каже нещо за това.А пък Митев има повече положителни отзиви от всички мои познати лекувани от него.Аз съм доволна от Белошинов.При него ми протече бременността и раждането,за болест предполагам също ще е така компетентен и отзивчив ...знам ли?

# 121
От Белошинов съм доволна и аз, той ми проследява бременността и го виках за раждането. Но Митев го хвалят и заради добре оборудвания кабинет, освен като специалист. Но аз лично не съм го посещавала.

# 122
  • Габрово
От няколко години съм пациентка на д-р Митев, той ми следи и втората бременност, нямам забележки относно професионализма му. И техниката му е най-добрата в град.

# 123
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Д-р Митев е добър специалист.
Аз  лично от ученичка съм пациентка на д-р Анчев и съм много доволна от него.

# 124
Здравей skаrlet71  Simple Smile

както във всеки град ще чуеш и добри и лоши мнения за д-р Митев, но не само за него, а за всеки доктор по принцип. Аз лично съм доволна от д-р Митев, той ми наблюдава бременосстта и и беше на раждането на второто ми дете. За мен е професионалист, който ти обяснява с подробности и ти отговоря на всеки въпрос директно, нещо което е важно за мен. Естествено решението си е твое! Но за град Габрово той има най-добрата техника Simple Smile Успех Simple Smile и дано  се оправиш бързо!

Последна редакция: вт, 15 апр 2014, 10:57 от rossi_80

# 125
  • Лутаща се
Много благодаря на всички вас за отговорите ви.   bouquet

Днес моят гинеколог най-накрая се смили и ме изпрати на микробиология. Така че ще изчакам да видя какво ще излезе и тогава ще реша дали да посетя друг гинеколог.
Ако се стигне до там, то това ще е д-р Митев.

# 126
Момичета кажете ми някой добър хомеопат от Габрово? трябва ми за детенцето.

# 127
Момичета кажете ми някой добър хомеопат от Габрово? трябва ми за детенцето.
Чувала съм за Елена Борисова, която също е и педиатър, но не знам нищо повече.

# 128
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Незнам много за хомеопат, но мои познати посещават хомеопата, който не е от Габрово и преглежда в Спортна зала.

# 129
Здравейте момичета! Бихте ли ми казали  заведения в Габрово, които  имат детски кът.

# 130
В моловете има, Зодиака на центъра до реката - само че е на открито, Глинажа също

# 131
Здравейте момичета! Бихте ли ми казали  заведения в Габрово, които  имат детски кът.

Зависи какво разбираш под детски кът. Прави ми впечатление, че през лятото Липите едно от най-предпочитаните заведения от майките, заради детската площадка.

Глинажа, на центъра, до църквата също има детска площадка и много хора ходят там.

На МОЛ-а (на центъра) също има кафене с детска площадка. На горния етаж пък до кафенето има Мечтания - пак с някакви детски занимавки.

Преди имаше едно заведение,оградено, с тревичка и дървени маси точно до Stemo, но сега не знам дали работи.

Детски парти центрове има в Терамол-ана Голо бърдо и до реката, малко след мост Игото. (Като застанеш на терасите преди новата алейка и погледнеш към реката се вижда).

За тези се сещам аз, другите да допълват Simple Smile
-------------------------------------------------------------------

Момичета, къде мога да занеса едни килими да ги изперат ?

# 132
Незнам много за хомеопат, но мои познати посещават хомеопата, който не е от Габрово и преглежда в Спортна зала.
  А от къде мога да получа повече информация за него? Сигурно 1 път в месеца идва тук за да прегледа пациентите си.                         

# 133
 А от къде мога да получа повече информация за него? Сигурно 1 път в месеца идва тук за да прегледа пациентите си.                          
Мисля, че идва д-р Тони Новачкова от София - класически хомеопат, някъде във форума вероятно има мнения и нейни координати.
ред. Ето сайт, дано не бъркам че е тя, но не пречи да звъннеш Simple Smile
http://www.novachkova.com

# 134
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Момичета, къде мога да занеса едни килими да ги изперат ?

Моите ги давам за пране на автомивка в кв.Борово ул."Самара" Номера мисля че е 24,но тя се вижда автомивката. Много съм доволна от услугата.

Улица "Самара" е пряка на ул."Никола Войновски" малко след фирма "Дзали" и разклона за Сирмани,  по посока към Хлебозавода в ЛЯВО.

Общи условия

Активация на акаунт