Отговори
# 195
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Taкаааааа....бюлетнчитУ Mr. Green

Снощи беше вечер на поздравленията. Рена отнесе пожелания за новия си бизнес от целокупния диспансер...някой даже си предложихме помощта... Laughing и така до по некое време нахълта Проф Laughing
Изрита Пуйкова от кухнята и зе да врътка некви сладки, пасти, торти, шоколадови цветя и тем подобни глезотийки Grinning Обстановката в кухнята беше Бейрут след подвизите на нашия супернейчеръл Проф дет бълваше продукция за целия китайски народ.  Whistling Предлога беше, че пълнела витринките на Рениния магазин ама тва беше само оправдание за сладкарската лудост която я беше обзела. Mr. Green Не щеш ли изведнъж в диспансера се цопна Влъха с плюнките, ама идеше от банята и не можеше да не си зафали...ше кайш, че се къпе само в два пъти годишно....толкова беше щастлива от факта, че даже речи да ни говори Ентелектуално...материя трудно смилаема за нашия диспансер с простачки...Изходи се компитентно и речи да си лега....и мани къде речИ ама се оттегли. Joy Ама ей ти на и Лина на хоризонтя, чула как тропат тавите в кухнята речИ се подреди на витрината с Парижки сладкиши дет Проф краднала рецептите от видни майстори начело с Мосю Пепен. Беше нахълтала в секретната му кухня кат беше разбила ключалките с поглед...ама тва е друга тема, че се отплеснах да отдам дължимото на Проф. Laughing
Та Лина цъфна кат майска роза насред зима по коридорти, ама Дида я прати да спи от страх да земе да изяде некой сладкиш, че няма да са и точнУ Joy
И така, таз витрина, оназ витрина...мале, мале мнооу продукция, мноооу плюскане. ooooh!
Да не забрайме, че Карнобатските стафиди беха толко гладни за сладко само заради алкохола дет бяха погълнали малко преди тва докат си проверяват бидонтИ дали са им точнУ. Mr. Green
Интресното тази вечер беше, че не свършиха продуктите...което иде да покаже, че Проф не се задоволила само с кражба на стари Парижки рецепти, а има и още нещо...как се вика има нещо гнило в Париж Whistling И така и при нея се оказа, че провизиите са и ТочнУ.
После нещеш ли Дидока реши да си лега и се почна редовната статистика "колко пъти ще леконощувам преди действително да си намъкна пижамта"? Thinking
Дис момент пристига Пипе и се почна...бла-бла...ама комуникацията беше на макс...никой коментар не остана без цитат...диалог та дрънка...ама им стана тъпо на Пипе и Дида и решиха си го мерат кой колко най-скъпо е платил за сладолед... Mr. Green Едната дала 10евраци за топка...другата по-малко, ама видиш тая дет се извъртела после си го намерила на 4 евраци...абе големо зафалване, големо нещо....коя била у Рим, коя на Френската ривиера...тцтцтцтцтцтц...ай да сте живи и здрави и да идете и до Монако. Heart Eyes Hug
Та Проф ги съжали и пак намъкна престилката да изпълнява 1001 желания безплатно...те сладолед, пасти, торти...абе гораката Пуйкова кат влезе днес в мутфака виеше на умрело...ама тва е друга тема, че пак се отплеснах... Joy Joy Joy
Та малко преди да си легнат хухавелняците почнаха пак да се леконощуват страници наред...ама имаше и важен диспансерски въпрос..."Кои аджеба се скритите зад пердето Wink)...Е, аз няколко пъти предупредих...и казах..ама кой слуша... Joy hahaha
По едно времи Проф реши да прати Карнобатските стафиди в мазата да си проверат бидинти...ама тя не се е сетила, че винаги има една там и се сменят...та ства не мой ги излъже. Mr. Green
А, да не забравя...Проф получила комплиекс да си лега рано...не била кокошка.... Joy Joy Joy Joy
И така, сутринта мина ЕлитУлия да раздаде закуските и кафетата дет останаха от нощната Профина вакханалия в мутфака... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Пп... Забрайх да напомня, че на Дидока пералнята още не простира, ама скоро ще стигне това технологично развитие от зор...просто е видяла(пералнята) как се самоубива робота, че му писнало да чисти. Joy
Интересното беше, че Дида сподели за кончината на робота си, кат ни фърли в копривата с това, че уж го чела в нета. Whistling Whistling Whistling Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy ама сте ненормални, ама сте сладки, ама сте веднъж диспансерки  Hug Hug Hug Hug

# 196
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Марието Hug аз мнооу се притесних, че те нема в бюлетинчИтУ... Joy Joy Joy

# 197
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Зизу, мила  Hug Hug Hug, пусто кат заспах в 1.30ч рано рано и ето сега ме няма - ама ще се поправя  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 198
  • У Диспансера ...♥♥♥

Heart Eyes Heart Eyes

# 199
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Зизу, мила  Hug Hug Hug, пусто кат заспах в 1.30ч рано рано и ето сега ме няма - ама ще се поправя  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ан тъй...ай ощИ малкУ и титлата ВИп ше ти седи точнУ. Laughing Laughing Laughing

Оооо, Нарцисчева-Пандизчиева...ай честита ти баня....че забрайх те отразим снощи...    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 200
Емко и Фера на басейн  Whistling Фера си разпъа кърпата сваля блузона бавно Емко са приблизва кат котарак и ко да види отдолу .. цял бански ...Емко така  Shocked и си вика на акъла на тая мойта кога ше и видя пъпчето в каква форма е все с някви странни дрей оди  ooooh! Орейти нище да ми разтриа начи ко ши я прая такаа  ooooh! Фера си вика боже боже тоя Емко ногу убав бе ...Няа ино косъмчи пу пу дан му е уруки  Whistling

# 201
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Снощи беше вечер на поздравленията. Рена отнесе пожелания за новия си бизнес от целокупния диспансер...някой даже си предложихме помощта... Laughing и така до по некое време нахълта Проф Laughing
Изрита Пуйкова от кухнята и зе да врътка некви сладки, пасти, торти, шоколадови цветя и тем подобни глезотийки Grinning Обстановката в кухнята беше Бейрут след подвизите на нашия супернейчеръл Проф дет бълваше продукция за целия китайски народ.  Whistling Предлога беше, че пълнела витринките на Рениния магазин ама тва беше само оправдание за сладкарската лудост която я беше обзела. Mr. Green Не щеш ли изведнъж в диспансера се цопна Влъха с плюнките, ама идеше от банята и не можеше да не си зафали...ше кайш, че се къпе само в два пъти годишно....толкова беше щастлива от факта, че даже речи да ни говори Ентелектуално...материя трудно смилаема за нашия диспансер с простачки...Изходи се компитентно и речи да си лега....и мани къде речИ ама се оттегли. Joy Ама ей ти на и Лина на хоризонтя, чула как тропат тавите в кухнята речИ се подреди на витрината с Парижки сладкиши дет Проф краднала рецептите от видни майстори начело с Мосю Пепен. Беше нахълтала в секретната му кухня кат беше разбила ключалките с поглед...ама тва е друга тема, че се отплеснах да отдам дължимото на Проф. Laughing
Та Лина цъфна кат майска роза насред зима по коридорти, ама Дида я прати да спи от страх да земе да изяде некой сладкиш, че няма да са и точнУ Joy
И така, таз витрина, оназ витрина...мале, мале мнооу продукция, мноооу плюскане. ooooh!
Да не забрайме, че Карнобатските стафиди беха толко гладни за сладко само заради алкохола дет бяха погълнали малко преди тва докат си проверяват бидонтИ дали са им точнУ. Mr. Green
Интресното тази вечер беше, че не свършиха продуктите...което иде да покаже, че Проф не се задоволила само с кражба на стари Парижки рецепти, а има и още нещо...как се вика има нещо гнило в Париж Whistling И така и при нея се оказа, че провизиите са и ТочнУ.
После нещеш ли Дидока реши да си лега и се почна редовната статистика "колко пъти ще леконощувам преди действително да си намъкна пижамта"? Thinking
Дис момент пристига Пипе и се почна...бла-бла...ама комуникацията беше на макс...никой коментар не остана без цитат...диалог та дрънка...ама им стана тъпо на Пипе и Дида и решиха си го мерат кой колко най-скъпо е платил за сладолед... Mr. Green Едната дала 10евраци за топка...другата по-малко, ама видиш тая дет се извъртела после си го намерила на 4 евраци...абе големо зафалване, големо нещо....коя била у Рим, коя на Френската ривиера...тцтцтцтцтцтц...ай да сте живи и здрави и да идете и до Монако. Heart Eyes Hug
Та Проф ги съжали и пак намъкна престилката да изпълнява 1001 желания безплатно...те сладолед, пасти, торти...абе гораката Пуйкова кат влезе днес в мутфака виеше на умрело...ама тва е друга тема, че пак се отплеснах... Joy Joy Joy
Та малко преди да си легнат хухавелняците почнаха пак да се леконощуват страници наред...ама имаше и важен диспансерски въпрос..."Кои аджеба се скритите зад пердето Wink)...Е, аз няколко пъти предупредих...и казах..ама кой слуша... Joy hahaha
По едно времи Проф реши да прати Карнобатските стафиди в мазата да си проверат бидинти...ама тя не се е сетила, че винаги има една там и се сменят...та ства не мой ги излъже. Mr. Green
А, да не забравя...Проф получила комплиекс да си лега рано...не била кокошка.... Joy Joy Joy Joy
И така, сутринта мина ЕлитУлия да раздаде закуските и кафетата дет останаха от нощната Профина вакханалия в мутфака... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Пп... Забрайх да напомня, че на Дидока пералнята още не простира, ама скоро ще стигне това технологично развитие от зор...просто е видяла(пералнята) как се самоубива робота, че му писнало да чисти. Joy
Интересното беше, че Дида сподели за кончината на робота си, кат ни фърли в копривата с това, че уж го чела в нета. Whistling Whistling Whistling Joy Joy Joy

Ох ма Зизче, задавих се да се хиля. hahaha
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Направо след тоз бюлетин съм кандидат за ВИП-а. hahaha Ама сабахлем закуските и кафетата си ги раздадох аз! И сичко беше прясно приготвено. До 5 сахатя съм вилняла из мутфака. Joy

Ден като ден...Фера лъжи чепиков ,че фтиа да си куби буквари от близката книжарница (а тя наща фтиа при Търпеливия ) Чепика и вика ма Феро нека майка ти да фтиди ма ти седи тука некой мой та крадни по пътя мъ тогаа ши са гътня ши ма свии сърцето седи тука....Фера кай йок бабан фтиам аз майка не разбирала ....Тръгва Фера по уличката и оп Емко я чака на другата Алейка гледа я и немой да и са нарадва тя прелестна бе по домашния анцинг тръгнала  ooooh! Ма нали му викали либоф какво да прайш...Фера вика на Емко тука съм дека ше одим да раним птичките ли...Емко и вика ма феро ти у кой свят живееш ма птички ши раним фтиами у назе...Фера вай,бе Емко ко ша прайм у вази...Емко ма феро ма ти ич та няа мъ ми ша глеами некой филм ши са понащипим малко ши са по цалуами....Фера целта пребледня от зор не мой преглъша зе да и са появяват благи слюнки  ooooh! и вика Емко не моа да прая таквиз нища аз съм примярно миче никогаш не съм одила да глям филми пък еля да са мляскотя по ъглите у апартименти не ....Емко беше най търпеливия мъж на света...

Ох, и тая Милена и тя едни ги измисляяяя... hahaha
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

За Михалис и цунки щи пратя     love001       love001       love001       love001       love001    

doh Забрайх добър ден да кажа! hahaha

# 202
  • У дома :)
Емко и Фера на басейн  Whistling Фера си разпъа кърпата сваля блузона бавно Емко са приблизва кат котарак и ко да види отдолу .. цял бански ...Емко така  Shocked и си вика на акъла на тая мойта кога ше и видя пъпчето в каква форма е все с някви странни дрей оди  ooooh! Орейти нище да ми разтриа начи ко ши я прая такаа  ooooh! Фера си вика боже боже тоя Емко ногу убав бе ...Няа ино косъмчи пу пу дан му е уруки  Whistling

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 203
  • У Диспансера ...♥♥♥

Зизу, мила  Hug Hug Hug, пусто кат заспах в 1.30ч рано рано и ето сега ме няма - ама ще се поправя  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ан тъй...ай ощИ малкУ и титлата ВИп ше ти седи точнУ. Laughing Laughing Laughing

Оооо, Нарцисчева-Пандизчиева...ай честита ти баня....че забрайх те отразим снощи...    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

То си е за честитене ,все пак 2 пъти у месеца се прави  Joy Joy Joy
Ай и за тебе чичеци  smile3525 newsm51 newsm51
Езелко,прегърна майка си,и аз съм целата у сополи пак  ooooh!

# 204
Мини чепика ...Мноу му напечено положението на мини чепика и се срещна случайно с негов стар познат,който мноу забогатял от раз...Ония му вика срещам са с разни лелки одя ги на сам на там она кат кай дай ти видя орейти аз и давам и така...Мини Чепика му вика ми жи са проам мроам пък кот стани...Нахлъзва нашия кустюма Армани намирисва са с някъв одиколон и тръгва на срещата дет му я оредил онзи...Вари си и си вика по пътя божке дано тая да не е толкоа дърта и дан иска ма сгляа голичък както маминка ма е родил...Стига у заведението влаза вътри она го чака кат го видя такъв спретнат с папионката ,а на нея само толкова и трябва все пак младо зайче  Whistling чепиков и вика сега ще хапваме ли ?Она го поглежда и вика хайр скачай ши одим у нас...Чепиков така  Shocked и си вика оле тая бясна дърта тигрица дека са забъркаф  ooooh! Тръгват...Влазат у на дамата апартамента Чепиков целия изтръпнал от уплах аджеба ко ши прай ся  ooooh! Она кат ках сваляй дрейти ония така  Shocked кат хукна да бяга балабар щеше да отнесе вратата заедно с него си...

# 205

Бе аз видЕх някое и друо косъмчИ, чИ дажИ сА оплакаФ от тая работа, ама щИ сА търкулнИм. hahaha
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Туй отдолу никой да нИ гУ бара! Naughty За Джейн е! И за кръщелника ми Ръдърфордчо. Heart Eyes Щот от вас не могла да си земи.
Скрит текст:

# 206
Е Проф ти ся за едно две косъмчета  Mr. Green

# 207
Мини чепика ...Мноу му напечено положението на мини чепика и се срещна случайно с негов стар познат,който мноу забогатял от раз...Ония му вика срещам са с разни лелки одя ги на сам на там она кат кай дай ти видя орейти аз и давам и така...Мини Чепика му вика ми жи са проам мроам пък кот стани...Нахлъзва нашия кустюма Армани намирисва са с някъв одиколон и тръгва на срещата дет му я оредил онзи...Вари си и си вика по пътя божке дано тая да не е толкоа дърта и дан иска ма сгляа голичък както маминка ма е родил...Стига у заведението влаза вътри она го чака кат го видя такъв спретнат с папионката ,а на нея само толкова и трябва все пак младо зайче  Whistling чепиков и вика сега ще хапваме ли ?Она го поглежда и вика хайр скачай ши одим у нас...Чепиков така  Shocked и си вика оле тая бясна дърта тигрица дека са забъркаф  ooooh! Тръгват...Влазат у на дамата апартамента Чепиков целия изтръпнал от уплах аджеба ко ши прай ся  ooooh! Она кат ках сваляй дрейти ония така  Shocked кат хукна да бяга балабар щеше да отнесе вратата заедно с него си...

Ееееее, откога се молех Е за таквоз анализчИ!  Grinning
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Е Проф ти ся за едно две косъмчета  Mr. Green

Ми кат ми бодът дзъркелите ко да прайм?! hahaha

# 208
# 209
  • Под Сините камъни

Чек те отразим
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт