Отговори
# 315
# 316
  • Още у мъглата ...
Зизууууун  Laughing Hug Heart Eyes Heart Eyes
Чай не ме разсейвай, чи ти чета анонса  Joy Joy

# 317
  • Още у мъглата ...
Лелелеле, имам 7 гости публика... Laughing Laughing Laughing Laughing
Гости, здравейтиии... Hug Hug Hug Hug

Ан тъй...ся анализа Grinning

"Любов в лунапарка" Whistling

Нормална Истанбулска вечер...''кварталът на богатите" си прай парти на пАнаИра... Party Party Party
Яман тамън е пуснал Мерт да си играй с пушката и да рути Еюл...ся е сам и речИ да се повози на виенскУтУ колИло. Grinning Качва сЪ той, тургя колани-молани...железА-мелезА...защитил се е отсекъде... Wink...голеееема грешка начи... :whistle: Нищеш ли от нищото до него каца Мира и колИлотУ почва сЪ издига. Shocked Яман е в потрес... Shocked колилотУ съ издига, а Яман нема къде да избега. Кай си на акъла...лелеле, от как мЪ цуняше на сънче и ме засмука, чак до гръкляна не мой се помирим с второ таквоз изживяване. Crazy ПослИ се сети, чИ е гледал "ОК" и ся следва целфан...ох, майкоооууу...ко шъ прай...? newsm78 Дис момент Мира си мисли...ох, па ми е убавец... Heart Eyes Ай стана времИ за целфана...от кога чакам тукя стане целфана и не мой траЙм поЙче... Crossing Arms
Лелеле, с тва перчемче къф е палавник...ка шЪ чакам си джингастрим ламаринти...? ooooh!
И така с тия мисли у тиквите Яман и Мира сЪ гледат изпитателно...сао дето погледа на Яман издава безпомощност, а на Мира страст. Joy hahaha Мира приближава...Яман сЪ отдалечава и и кай...дур ма Миро, нъл ти казах от далечИ колко си ми убава, ама от близо мЪ ослепяваш... Shocked Sick #Crazy Земи мръдни малко назад....оп-оп-оп...шЪ падна вечИ от колИлотУ тЪ видим кой шЪ цуняш тогаз? Whistling ОбачИ Мира не чуй и сЪ приближава ощИ...Яман си кай на акъла...дали да не рипнем..ама докат сЪ пита колИлоту стига крайната си точка и мнооу висоКу...не е кат сао си строши капачките...и сао се моли Мира да не е гледала АФК и да му знай номера кат стопира горИ колИлотУ... Praynig Ама те стигна го накрая и кат издаде напред тая пасмина... #Crazy Яман сао сЪ моли да не го засмучииии... Tired И така...почна'а сЪ цунят...Яман сао си мисли да слези малкУ колИлотУ долИ и да рипа с 200. Ама нащеш ли сЪ улиса...стигнал доле, ама не разбрал...а, сао усети жеста на Мира към машиниста да не спира... Joy Joy Joy И па сЪ цунят...и па го погълна....ама Яман нЪл мъж...трай и не мърда поЙче... hahaha hahaha hahaha
До кат сЪ цунят единствените мисли у главите им беха:
Мира- Ох, дано сЪ забай тва колИло поЙче... Heart Eyes
Яман- Ох, дано слези по-бържи тва колИло доле...и пойЧе нивгаш нема сЪ качвам на негУ...получавам напрежение...ама не в орейти.... Crossing Arms

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ох, тоз път напраих грешка, че почнах да почервенявам, то сичку за червено  hahaha hahaha hahaha
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Ей след тоз анонс без напрежение мож да си гледам ПО-то, ех малку ша ми й жал за Чачко, мааа ... да не се е качвал на колильото  Rolling Eyes Joy Joy Joy Joy

# 318
  • Още у мъглата ...

Релксче  Hug Heart Eyes
Йехааа, какво посрещане - с Мико  newsm68 newsm68 newsm68

# 319
Зиз,честито ти долнище  Hug Simple Smile

# 320
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Туй за стафидките мускатовите  hahaha hahaha hahaha
Наде,аз не за теб,а за другите дето се чудеха го написах,ааа разлюбих го аз ,имах надежди до последно,че ще оправи това недоразумение на главата си,ама не си и вече се отказах да чакам  Joy Joy Joy
Мерси,мерси,че ми честитихте дрешляците  Hug Hug Hug
Ади ма Гъбке,ще пращам те издирват вече  Hug Hug

# 321
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
Наде,аз не за теб,а за другите дето се чудеха го написах,ааа разлюбих го аз ,имах надежди до последно,че ще оправи това недоразумение на главата си,ама не си и вече се отказах да чакам  Joy Joy Joy

Иркааа  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ей ма, бре, черен гологан се не затрива  Mr. Green Joy Joy
Лелииии ooooh! ти съвсем го отписа Чачко  Mr. Green Joy Joy
Що си мисля, че е временна работата, дорде не си оправи гнезденцето и не сложи някой друг неиздължен мускул  Joy Joy Joy Joy Joy

# 322
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha

# 323
  • Още у мъглата ...
Ух, аз пък се включих още на "козела" на ПО-то и кат й чух скрибуцането на Серка, щях си счупя пръстите да намалявам звука  ooooh! Mr. Green Joy Joy Joy

# 324
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Наде,аз не за теб,а за другите дето се чудеха го написах,ааа разлюбих го аз ,имах надежди до последно,че ще оправи това недоразумение на главата си,ама не би и вече се отказах да чакам  Joy Joy Joy

Иркааа  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ей ма, бре, черен гологан се не затрива  Mr. Green Joy Joy
Лелииии ooooh! ти съвсем го отписа Чачко  Mr. Green Joy Joy
Що си мисля, че е временна работата, дорде не си оправи гнезденцето и не сложи някой друг неиздължен мускул  Joy Joy Joy Joy Joy

Туй в далечното бъдеще има шанс да стане засега няма такива изгледи  Joy Joy

# 325
  • Още у мъглата ...
Добре бе, че аз не можах да гледам предишната серия, кой снима Оркунчо с оная, отде знаеше, че ще изневери на Мира  newsm78

# 326
  • в подножието на планината
Ирка, Hug Зизу, Hug честити да са ви премените!

Габи, Hug

Някой ще гледа ли ПО, че да ми прави компания или да бегам в другата тема?... Rolling Eyes

# 327
  • Още у мъглата ...
Ирка, Hug Зизу, Hug честити да са ви премените!

Габи, Hug

Някой ще гледа ли ПО, че да ми прави компания или да бегам в другата тема?... Rolling Eyes

Илде  Hug Heart Eyes
Аз ще се пробвам, даже сега съм на "козела", ама ужас бееее, ама може ли такива физиономии да прави Серка, майкооооо  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 328
  • У Диспансера ...♥♥♥
Звездичке,мерси  Hug Hug Да Гъбка,го гледа ,даже си го и коментира,тая целувка и аз няма да я пропусна,че да се посмея малко  Joy Joy Joy

# 329
  • Още у мъглата ...
Звездичке,мерси  Hug Hug Да Гъбка,го гледа ,даже си го и коментира,тая целувка и аз няма да я пропусна,че да се посмея малко  Joy Joy Joy
Хихихи  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт