Коледа на вратата чука - за подарък-книжка запиши се тука

• 23 181
  • 759
  •   1
Отговори
# 45
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Аз съм съгласна с предложението на Зори и съм й благодарна, че го направи.

Първоначално моята идея беше точно такава - да знаем на кого пращаме, но да не знаем от кого ще получим. Задължително да има момент на изненада. Но не посмях да предложа, защото може да има някой, който да не желае личните му данни да са при мен. Всъщност, така аз ще разбера адресите на всички вас.  Simple Smile Не ми представлява никаква, никаква трудност да пратя после ЛС  с адреси на вас.  Дори това ще ми е толкова приятно!

! А Нелката ще трябва да е с железни нерви за Secret Keeper .

Съм, съм с железни нерви, когато е нужно. А тук ще ми  е голям кеф.  Party

Аз още помня трепета, с който отворих подаръка си пъзел от момичетата от темата за пъзели. Той дойде точно на рождения ми ден, с картичка. И изненадата ми беше двойна, защото трябваше да пращаме по един пъзел, по наш избор, пък аз получих два, и двата големи и хубави. Толкова щастлива ме направиха на рождения ми ден момичетата, най-вече това момиче, което ми прати подаръка.
 А аз бях поръчала само един пъзел, за да пратя на следващата рожденичка, но се почувствах неловко, затова ходих до книжарница да купя още един. Нямах време да чакам доставки.
 Много приятни емоции са това. И сближават хората.
 Мога да си покажа пъзелите, ако искате. Макар че не са по тази тема.

Зори, и ти си в групата вече!  Hug Ще те добавя след минутка.

Izma , ако размислиш, пиши отново!  Hug

Камиче, желаеш ли да участваш в инициативата, или просто се включи при нас. Не разбрах.  Hug Драсни един-два реда.  Peace

# 46
Разбира се, че желая.

# 47
  • на североизток от Рая

Hug

Извинявай, че не те разбрах още при първия пост.  Hug Добавям те!

# 48
Мерси Hug
Супер-приятно ще е да окнижа някого Heart Eyes

# 49
Нели, само да не се окажеш някой книжен терорист!  Joy

Така е добре, да, и аз нямам нищо против! А за списъците с желаните 5 книги - може е добре да ги слагаме в 1-вия пост? Примерно, когато някой направи споя списък и го пусне като коментар тук, Мая го копира и го слага в първия пост, за да не се разпиляват? (Само не знам дали първият пост може да се редактира в толкова дълъг интервал от време.)

# 50
Може би по-скоро таблица в Гугъл драйва? Шерната за достъп? Както е примерно с Джаварските обувки (таблицата на Йошко).

# 51
  • Пловдив
Зори е дала страхотна идея   bouquet така изненадата ще е още по-голяма.
Така...аз да питам - понеже повечето искаха изпращане по пощата - обяснете за такива като мен как става цялата процедура, че никога не съм им използвала услугите.

# 52
Ами... отиваме в пощенския клон, купуваме си плик, пишем адресите на подателя и получателя, на гишето пускаме препоръчана пратка и общо-взето това е. В другия прай получателя получава бележка да ходи да си вземе пратката от пощата и/или пощаджийката му я носи вкъщи/в офиса, зависи как е даден адресът. Напоследък на доста места дори прилично големи колети ги носят на крак.

# 53
  • Пловдив
А това се случва на гишето за колети ли?

# 54
  • София
.... въпреки че съм на 27 години ...

Оооо, Нара, замълчи, че има и по-големи от теб  Blush !
За да направиш един човек щастлив, възраст няма!

# 55
  • на североизток от Рая
.... въпреки че съм на 27 години ...

Оооо, Нара, замълчи, че има и по-големи от теб  Blush !
За да направиш един човек щастлив, възраст няма!

Разбира се!  Simple Smile

Аз като станах вече на 40, да се отпиша от удоволствия ли?! Нееее.  Дори сега имам по-друг усет към хубавите неща. Вече просто знам какво искам. И не проявявам толкова капризи или колебания. Е, не е съвсем така, но имам прогрес в развитието.  Joy

# 56
  • Пловдив
Деси, на гишето за колети, но изпращаш като "малък препоръчан пакет", хубаво е да кажеш, че е книга  Peace Не е задължително да ходиш до Централна поща, във всеки район си има пощенски клонове и където ти е удобно - там. Тук е мястото да кажа, че и аз съм доволна от БГ-пощи - от много години ги ползвам - преди с пратки от Продавалник, сега постоянно с книги - никога не ми се е губил пакет, а цените са възможно най-ниски - за книга плащам до 1.70лв., зависи от грамажа  Laughing

# 57
  • Пловдив
Благодаря ви момичета за информацията   bouquet

# 58
  • София
Нели, само да не се окажеш някой книжен терорист!  Joy
Скарамуш, страхотно попадение е този лаф  Joy  Hug! Искам Нели да ме похити и да ме заключи в някоя библиотека  bowuu!

Приветствам идеята на Кали момичетата от чужбина също да пишат желания! Трябва да измислим нещо и за тях  Hug.
Скрит текст:
Аз съм пращала книга на съфорумка до Америка, а на друга - едно дребно лекарство до Ирландия. Не е безумно скъпо с БГ пощи. В първия случай май струваше около 10 лв., а във втория - 6 лв. Но отнема повечко време.

# 59
  • на североизток от Рая
 Точно 1.70 лв струва пратка на книга, препоръчано. Подчертавам `препоръчано` , защото така мога да проследя пратката, в случай, че възникне проблем.

Многократно съм пращала книги за временна размяна, на втория ден са при получателките им. Така и получавам.

Дори понякога не чакам да получа известието за пратка, а направо отивам в пощата и казвам, че чакам пратка и ми я давам, ако е там вече.

Аз така ще пратя моето пакетче.

Докога ще се записваме?

Нека да се уточним вече. Доста момичета се записаха. Но и време трябва да купим книгите. Аз мисля да пратя преди средата на декември, защото доста пратки има по това време в пощите и ме е страх от забавяне или пък проблем някакъв с пратката. До десети декември искам да съм пратила.

Вени, кажи кога искаш да бъдеш похитена, и ще си.  Laughing Сред книги. Докато ти втръсне ще стоиш там.  Mr. Green

scaramouche е голям образ.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт