Коледа на вратата чука - за подарък-книжка запиши се тука

• 23 184
  • 759
  •   1
Отговори
# 705
Тази рокля задължително да се покаже тук!!  Wink

# 706
И аз много обичам рокли за книги. Crazy
Да ви кажа какво ми се случи днес-към 17 часа получих смс,че не са могли да ми доставят пратка от Спиди,защото не съм била на адрес,а аз съм на адреса от 15 часа,но това е друга тема. По интересното е,че не съм поръчвала нищо и не очаквам пратка . Та си помислих ,дали не е дело на  другарчето ми. Flutter
Разбира се ,обадих се в Спиди и обясних какво се е случило,увериха ме ,че пратката утре ще е при мен.
Дано утре да ви се похваля!  Wink

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 22:49 от nezito

# 707
  • София
Пуснах пратката за моето другарче. Сигурно до петък ще е пристигнала.
Искам да се извиня предварително, защото не мога да опаковам хубаво, но на всичко отгоре бях избрала много тънка хартия, която се накъса от острите ръбчета  Sad. Така че, мило другарче, опаковката може да не е ОК, но съм избирала книгата с огромно желание!

# 708
И аз пуснах днес, рано-рано книжката за моето другарче. Старах се да опаковам здраво, не стана много красиво, но надявам се това няма да се забележи.  Simple Smile

Емоцията от книгата ще е толкова голяма, че сигурна съм, никоя от нас няма да обърне внимание на външната опаковка.  Simple Smile

Нямам търпение да разбера кой ще зарадва Буб с "рокля".  Simple Smile А уж трябваше само книги да изпращаме.  Simple Smile

# 709
След малко чакам да дойде куриерът с книжката на моето другарче Simple Smile
Всичко останало е вече тук и мисля ,че днес ще успея да  изпратя пакета като ходя да взема баткото от училище Simple Smile

# 710
  • София

Тра-ла-ла!!! Тра-ла-ла!!! И чии ли книги ще се кипрят с рокля сега???

Буб да дойде да я напрегръщам едно хуууубаво!!!

Ето малко снимков материал с извинение за лошото качество на снимките (нокията ми толкоз си може, горката  Mr. Green):

Много благодаря на милото ми другарче Буб за прекрасната изненада, която ми направи!!!

И подавам официално кандидатурата си за екстрасенс на литературния   newsm53

# 711
Ихааа , mijjjka , да са ти честити подаръците , страхотни са , леле как ми грабна очите тази дрешка , браво , приказен , приказен подарък , да си ги ползваш с много здраве  Hug
Става много интересно и всички сме с такова хубаво приповдигнато настроение , понякога си мисля колко малко нещо , колко малък жест може да зарадва някого , а не нещо голямо , грандоманско дето се казва .

# 712
  • София
mijjjka, честити подаръци  Hug ! Гледам книжката е трилър, да споделиш мнение задължително като я прочетеш  Flutter.
Ама страхотни изненади ти е спретнала Буб, браво на нея  coolcool !!!
А "роклята" е уникална! Ще има да се кипрят книжки с нея, дааа!

# 713
  • Пловдив
mijjjka, честити подаръци - чак аз се развълнувах  Laughing С кеф да си четеш книжката   bouquet

# 714
  • София
Гледам книжката е трилър, да споделиш мнение задължително като я прочетеш  Flutter.

Обезателно!  Grinning Четох много добри отзиви за тази авторка и ме заинтригува ... Hug

Благодаря ви, момичета, наистина е голяма емоция да получих пратката, ще видите и вие  Grinning
Друг няма ли, получил днес?  newsm78

# 715
  • Benelux / Varna
Страхотен подарък, mijjjka!  Абе вие що не стискате до Коледа  Joy
Прекрасно изпълнение на Буб!
Айде чакаме и други да се похвалят.
Аз днес се замислих, че вобще не очаквам подарък и да тръпна ( ама то сигурно щото други грижи си имам), че даже не съм предупредила майчето си и ако получа нещо, ще има да се чуди милата. Simple Smile
Аз в тая игра си мисля за моето другарче само и как аз да го изненадам. А то дори не подозира, мисля че това ми доставя по— голямо удоволствие, аз да подарявам и да доставям радост!

# 716
  • София
Ай,много сте изписали Hug
Страхотна изненада.Красоти е показала Мижжжка.
Аз да се отчета,че имам известие от пощата.Следобяд ще ходя да го взема.
А подаръкът за моето другарче е поръчан преди ден и очаквам да ме посети куриер.Което значи,че аз ще го изпратя или в петък или в понеделник.Мило другарче,няма да чакаш още дълго.  bouquet

# 717
Еххе , супер подаръци и изненади Simple Smile

# 718
  • на североизток от Рая
 Хайде, аз-Вестоносецът, да се разпиша и тук, не само да мятам лични.  Whistling

mijjjka , каквато си щурава, сигурно съвсем си пощуряла днес. А като си видя другарчето, сигурно подскочи от изненада. Нали?! Много се накефих като видях, че ти  и Буб ще си имате вземане-даване. Party А каква приятна изненада си получила.  Flutter Heart Eyes

Аз започвам да опаковам подаръкът за моята мацка, ама сега се прибрах и  докато надникна из темите, то ще притъмнее.

Много е вълнуващо тук!  Heart Eyes

# 719
Вени, нещо тези бонбони, на снимката, която показа, не ми излизат от главата  Crazy

Мижка, честит подарък, подвързията е страхотна  Peace
Аз имам 4-ри - една купена на безобразна цена, една направена и подарена ми от Буб и две мое собствено производство, едната за дъщеря ми специално, за детските и книжки Peace
Книгите, които чета са винаги облечени  Peace

Общи условия

Активация на акаунт