Коледа на вратата чука - за подарък-книжка запиши се тука

• 23 195
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
Aз като истински представител на зодия Рак няма как да изтрая до 25 за под елхата Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 76

Аз моята ще си я отворя веднага, мога и да я прочета до 25-ти даже  Mr. Green.
Но ако искате, тези, по-нетърпеливичките като мен,  които са си отворили пакетите, да споделят чак по Коледа какво са получили.

# 77
До 25.11 всички желаещи да са измислили списъка с книги.
26.11 - всички да са споделили желаещите книги тук.
И преспокойно до 5.12 да могат да бъдат купени и подготвени за изпращане.
Как ви звучи?

Този вариант мисля, че е добър. Кажете и Вие. Както каза и Нели Марч, по-добре да изпратим пратките преди 15-ти декември, за да не уцелим най-натоварения период на пощите, когато има и по-голяма вероятност от забавяне или възникване на някакви грешки.

Хареса ми и идеята да не знаем от кого ще получим подарък. Това наистина ще е голяма изненада.  Simple Smile

А това кой кога ще си отвори пакета, нека всеки сам за себе си да реши. Simple Smile Аз мисля, че ще си го отворя веднага, но не пречи да си го сложа под елхата и да си мисля за Вас в коледната утрин.  Simple Smile

# 78
  • София
Аз също мисля,че срока е перфектен.Иначе пощите като са претоварени около празниците може и да забавят подаръчетата.
Нали ме записахте  bouquet

# 79
Какъв ентусиазъм кипи тук! Много е приятно!  Grinning
Аз когато поискам ,мога да съм голям инат ,така че сигурно ще си я сложа под елхата. Crazy
Горе -долу до кога ще трябва да пуснем списъка с желаните книги?

# 80
.... въпреки че съм на 27 години ...

Оооо, Нара, замълчи, че има и по-големи от теб  Blush !
За да направиш един човек щастлив, възраст няма!

Разбира се!  Simple Smile

Аз като станах вече на 40, да се отпиша от удоволствия ли?! Нееее.  Дори сега имам по-друг усет към хубавите неща. Вече просто знам какво искам. И не проявявам толкова капризи или колебания. Е, не е съвсем така, но имам прогрес в развитието.  Joy
Съгласна съм че за изненади и подаръци всички сме деца , няма значение годините , важното е чееееее Коледа идва юхуууууу  newsm68

# 81
  • Пловдив
Какъв ентусиазъм кипи тук! Много е приятно!  Grinning
Аз когато поискам ,мога да съм голям инат ,така че сигурно ще си я сложа под елхата. Crazy
Горе -долу до кога ще трябва да пуснем списъка с желаните книги?
26.11 да си на линия със списъка на желаещите книги тук    bouquet

# 82
25-ти като краен срок много ми харесва.
Нищо не пречи, ако има желаещи и след това да се организира в по-мъничък размер, вярвам, че за 3-4-5-6 човека няма да е толкова голям проблем да се жребийосат и да си пратят книги на риск да дойдат след коледа, желанието е важно!
*потрив ръчички* Отивам да си умувам над подборката, вече знам какво много ми се ще да прочета, но няма да посегна да си го купя, ама пък много ще се зарадвам да ми подари някой. Hug

# 83
  • Пловдив
И аз вече съм почти готова с списъка  Blush

# 84
  • София
Леле... три страници сте изписали  Laughing
Отивам да ви чета  Hug
(Това вместо "здравейте"  Laughing )

# 85
Aз като истински представител на зодия Рак няма как да изтрая до 25 за под елхата Simple Smile Simple Smile Simple Smile
И аз така и за зодията и за нетърпението Laughing

А адресите на Нели на лични ще изпращаме последно, нали? newsm78

# 86
  • Пловдив
Аз разбрах, че на Нели - добре де уточненията не могат ли да се добавят към първия пост? Така, който не е разбрал няма да търси из цялата тема Thinking

# 87
  • София
Първият пост може да се редактира (както и всеки друг във форума) само в рамките на 24 часа от публикуването му.
В този смисъл, в него вече нищо не може да се променя  Simple Smile

# 88
  • Пловдив
Еми тогава, ще си се питаме тук кой-каквото не разбрал  Simple Smile

# 89
  • София
Можем да помолим модератор да редактира първия пост  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт