Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 34 951
  • 639
  •   1
Отговори
# 210
Бюфет, ако успея някога да те порумея, ще те номинирам за Титан на мисълта.

Къв Бюфет, бе? Гладна ли си?

Номинирам Мишон за "Кръстникът" - много ми харесва как кръщава всички. Мен ме кръсти Нинка Тинка  Laughing

# 211
Да! Снощи пих, днес съм с махмурлушки глад, а както се знае, за да съм слаба, ям по веднъж на месец.  Blush

# 212
НеАм нерви да се занимавам с глупостите ви.....честно. Толкова живота ви да минава във форума, означава само едно - нямам работа.....

# 213
Толкова живота ви да минава във форума, означава само едно - нямам работа.....
Оу, Бюфе... недей така Stop щото ще бъда принудена да те номинирам за "Хрониките на Нарния" - хем уж някакъв друг свят, а то просто в бюфета.
И не разбрах кой няма работа? Аз преди час от работа се прибрах, пък!

# 214
  • Ямбол
Бюфет, ако успея някога да те порумея, ще те номинирам за Титан на мисълта.
Няма мисъл тук, не я търси. Дай ѝ да говори за ракия и става много активна.

# 215
Бюфе получава номинация "Другата в мен" - нема, нема, па като се яви другата и став а.... .... .... .....
 Peace .....  Crossing Arms ....... Hug ......

We need an exorcist  newsm43

# 216
Майната ти Бужу! Wink Hug  Heart Eyes Знаеш за какво говоря. Ти, ако си тъпа, аз съм значи свещено проста...., но не и природно интелегентна...че е равно на тъп като хралупа....Нямат работа, щом седят тука...., лично наблюдение....

# 217
Бюфет, ако успея някога да те порумея  Mr. Green, ще те номинирам за Титан на мисълта.

Не, бе, не, аз съм бяла и добра и винаги търся вината в себе си първо. Явно не успявам да чета с разбиране, та в тоя ред на мисли ви се възхищавам на всички, които разбирате Бюрек.

hahaha ЯдосАх Бюрек. Якоуууу. Само, скъпо, да не ни забършат  ънкор юн фуа.

Бижу, Бижу, Бижу!!!!  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 218
Бюфет, ако успея някога да те порумея  Mr. Green, ще те номинирам за Титан на мисълта.

Не, бе, не, аз съм бяла и добра и винаги търся вината в себе си първо. Явно не успявам да чета с разбиране, та в тоя ред на мисли ви се възхищавам на всички, които разбирате Бюрек.

Не си само ти. От излиянията й разбирам само многоточията.  Flutter
ТрЕбе да смЕни дилъра.  Mr. Green Hug

# 219
Turn Me On, Dammit! Не искам да ходя там! Crossing Arms Тук е къде, къде по-зле.

Ей, не ми научихте името... smile3560 Вчера една симпатична съфорумка ме нарече Божи Flutter

# 220
Ох...........не сте вечеряли ли .......... Айде нападайте........... Моя ред ли дойде..........Да знаете, че се отказвам временно......... Joy Joy Joy

ПП Бижу, извинявай за сгрешения ник(неволно е било)....

# 221
Номинирам Роня в категория Rasberry delusion заради твърдението й,  че  фразата ми  "Глиган в анцуг", която вече близо две години е популярен форумен жаргон, всъщност е създадена  в нейна чест  Crazy

И аз те обичам Шанти Hug Hug  bouquet Crazy

Едно време беше мутренско и селско да се ходи с анцуг, сега е глиганско. Ми обичам да ходя с анцуг Crossing Arms

# 222
  На бодлива крава Господ рога не дава  - Малинакът пак на трънак го обърнахте, ей!  Simple Smile

# 223
По ракиено време става въргал. Номинирам форума по свечеряване в категория "Хоремага на народа".

Наздраве, но и Салют!

# 224
Касита, ти си моето лично разочарование....Номинирам те за "Винаги имай едно наум за хората!"

Общи условия

Активация на акаунт