Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 34 872
  • 639
  •   1
Отговори
# 330
Защо? Ако бях написала "Совите не са това, което са", щеше да е точно същото, но тогава пък щеше да има вопли "ама колко изтъркано" Joy.

А, не, просто филмът ми е прекалено... бррр  Laughing Като сте тръгнали с Изабел Юпер, поне дайте едно "Училище за страсти" за Argent и събирателния образ на форумката  Mr. Green

# 331
"Дневниците на вампира" за индиректните участнички в свекървенската тема.

"Истинска кръв" за участничките в темата "Дали съм бременна?!"

"Неомъжена бяла жена" за Ох`Аман /да си го тури като лична титла!/

"Радини вълнения" за правописните детективски, ровещи в публикациите на титаните на форумната мисъл

"Граф Монте Кристо" за "затворените" завинаги извън форума

"Портрет на една дама" за любимата ми Шантал

"Сърдити старчета" за включванията на Вълка, на който така и не се  научих да се възторгвам

"Параграф 22"  Приятно ми е ли търсеща отплата или Трой си заслужи приза

"Песента на екзекутора" за включванията на Дона

"Домакинството" за дамите от едноименната отчетна

"Мъдри деца" за отрочетата на всички дами тук, които /отречетата/ не правят нищо, което не е записано в дебелите книги за възпитание на подрастващи.

"Паяжината на Шарлота" за мен, опитваща се да спаси честа на Трой, Катрала и Аржан

"Мъже без жени" за Лабрадор и участието му в темата за неподходящите професии за жени

# 332
United colors of Benetton за Роис Wink
Малинка за принос в фотографията на темата '' Кой какво сготви, снимай и покажи''
Бриджит Джоунс пантс за Ох Аман
Кристална топка или кило боб за темата "Дали съм бременна''

# 333
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Дарвинов приз в диагностиката- за жабата, зелката, зайчето, легена с вода, и всички тестове за бременност, съпружеска невярност, интимни инфекции и каквото още се сетите, популяризирани на страниците на любимия форум. За самия форум- приз Nature за научен ежедневник.

# 334
"Убивай ги нежно" за Трой, докато не дойде Татти и не ви покаже "Джанго без окови".

"Предимствата да бъдеш аутсайдер" за който се припознае.

Лека, мека и полека!

# 335
  • В Космоса
Номинирам се за "Мара подробната" и първият отзовал се за "Златна душа", съответно с молба за разяснение за главните действащи лица на грубите затрити малини и долу-горе тематиката на калните борби. Crazy Може и на лични.

# 336
  • Другата България
Малинов храст направо - Преследване, т.е.преброяване на дивите новаци, т.е. зайци  и малинов скункс  Еркюл Поаро за  Лиляна за несконечните и прескачания от тема в тема в преследване на Ла Катрала и разнищване на родословното и дърво до 17-то коляно.
Не се ли умори бе жена Tired

Изгубени в превода за Ла Катрала за неспиращите и опити да убеди Котката Марта и още потребителки колко са важни парите и жилището за битието и съзнанието на народЪТ.
Това в темата за 500-те лева.

# 337
  • София
Приз "Портретът на Дориан Грей" за Приятно ми е Богиня
Приз "Беки Шарп" за Ла Катрала

# 338
Каква тишина тук, реших, че са ни теглили ключа Laughing.

"Кавказка пленница"- за Шанталчето (главната героиня във филма не е руса, но супер много ми напомня за нашето най-видно рускинче- комсомолка, спортистка, и най-вече дяволита женичка Laughing)

"Емануела"- за Ла Катрала и станалата по-прочута и от самата нея нейна гърда (много хубава между другото)

"Ела, завържи ме"- варненска романтична комедия с елементи на еротика, в главните роли- Джейсън Стейтъм и целокупното съфорумство начело с Касита

# 339
А защо варненеска е комедията, Каси е от София....   newsm78 Laughing

# 340
Шантал повече си я представям като Люда от "Москва не вярва на сълзи".

# 341
А защо варненеска е комедията, Каси е от София....   newsm78 Laughing
Защото Стейтъм разхожда дупе на варненския плаж Grinning.

# 342
А, добре, не го следя и не знам къде си вее д.то Grinning

# 343
Малина "Сандро Ботичели" за Мадам дьо Помпадур, заради всичките й теми свързани с пропорциите на женското тяло - дебеланки, луфтове.

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 14:58 от OX'AMAH

# 344
  • Kопенхаген
Малина "Сандро Ботичели" за Мадам дьо Помпандур, заради всичките й теми свързани с пропорциите на женското тяло - дебеланки, луфтове.

Благодаря! Респект пред художника и неговите произведения на изкуството  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт