За празници е време вече, на път е МАЙ-ското човече-Тема 5

• 31 569
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
tani4ka111 успех на БХС и да кажеш какво е станало,мен след 3 дена ще ми излезнат резултати , вече нямам търпение.
А за другото не знам как си издържала толкова време да не кажеш, аз не успях да пазя тайна,  при мен толкова хора научиха, освен близките ми и приятелите, заради цигарите най-вече, аз пуших и като ги спрях и всички взеха да ме питат  newsm62. Аз и не мога да пазя тайна много много, особено такава искахме да се похвалим  newsm44
Успех на всички които им предстоят някакви изследвания и прегледи и бързо оправяне на болничките Simple Smile

# 106
Лолитка, ти си моят слънчев лъч в днешният ден!!    bouquet

# 107
Ох забравих какво щях да пиша вече....значииии аз съмповече парти натура от ММ ...може би е от възрастта...той април ще стане на 30....хъъъ чичко Simple Smile Незнам вие как сте с обезкосмяването, но аз лично предпочитах кола маска преди...а сега ме е страх да ходя, за да не си предизвикам контракции и нямам представа как ще бъде за напред.Да се оплача и аз събота и неделя имах ужасно главоболие, но успях да се сдържа и не изпих нито едно хапче!БХС ще правя май в средния период, когато и да е той Simple Smile Днес съм на успокоителна терапия при маникюристката ми, иска ми се нещо блестящо....Момичета не мога да си измисля женско име за бебчо, означава ли това, че ще имам момче? Хахахахах

# 108
Цоп!
Благодаря и аз за хубавата тема  Hug
Да ви кажа от как съм родила не спирам да цивря по всякакви поводи Simple Smile Значи такава обърквация настана с тез хормони, че  ooooh! И сега си продължавам, само гледам да се крия, че то срамота направо...
И около мен дост хора поназнайват вече, на някои сме казали, някои ме виждат с тумбака Simple Smile
Бебето смело мога да кажа,че го усещам вече Simple Smile И най-интересното е, че когато ММ си сложи ръката на корема и малкото човече почва да се мести  Crazy Ма нали уж е мъж (до следващия по-прецизен преглед), разбират се по мъжки, хихи. Повръщането/гаденето спря тотално от както пия Пробитор за киселините (според АГ от тях повръщам) и ям нормално...е колко е нормално е друг въпрос, защото нямам апетит...Огладнявам зверски, но нищо не ми се яде, пфуу...
Хайде крайно време е вече и на другите да им минават тези периоди и оплаквания  Hug Да се пъчат гордо без болки тук и там и без гадене...Време е да се наслаждаваме спокойно на оставащите месеци Simple Smile
Пък за партитата - ми аз вече не искам да купонясвам, по-хубаво ми е да съм си в домашна обстановка Simple Smile Наизлизах се вече Simple Smile Но на мъжа може и да му се излиза, ама от работа не му остава време...
За обезкосмяването - и на мен ми е трудно вече, в по-големите месеци с каката карах вече слепешката, но не за дълго, че тя излезе рано рано...и ест тогава не бях се превела във вид,че даже се извинявах на лекарите, хахаха  hahaha Раждам и се извинявам  Joy
А пък това с имената направо ме побърква, не мога да измисля никакво име  ooooh! Сигурно по-натам ще ми дойде нещо, но сега никаква идея си нямам.....

# 109
Здравейте момичета! Мисля, че мястото ми е при Вас - термин на 22.05.2014г.  Simple Smile

# 110
Пропуснах да кажа, че на доста места чета, че от Центрум Матерна много се пълнеело и бебето ставало много голямо, та чак на някои им препоръчвали да спират витамините, че бебето доста голямо. Това от четене по форуми го знам..
Да споделя и аз мнението си за Центрум Матерна, при първата си бременност пих тези витамини първите 5 месеца и бях качила около 25 кила  ooooh! и в 6 месец казах на АГ че ги спирам че ще ям плодове много и ги спрях и за последните 4 месеца бях качила 10 кг което си е нормално за последни месеци, но първите 5 месеца напразно ги качих тези 25 кг   Close  Утре като ида на преглед дано да не ми даде пак същите витамини, че не мисля да ги пия и ще си ям плодове всеки ден.
Да ви питам не може ли без тези витамини ако ядеш много зеленчуци и плодове  newsm78

Ели_Г добре дошла  Hug

# 111
Ми чувала съм (от разговори с други бременелки), че някои АГ отричали витамините. Казвали, че трябва да се набляга на пълноценното хранене.
Ели_Г, добре дошла и от мен! Simple Smile

# 112
fibs моята гинеколожка каза,че ако бременноста протича нормално не е нужно да се вземат витамини, а да се хапва разнообразна храна, да наблягам на сезонните плодове и е достатъчно.
Също ми обясни,че не е добре да прекалявам с витамините защото фонтанелата на главичката по-бързо ще се затвори, а това е процес, които е добре да става бавно и постепенно и не е добре да се забързва.
Сега хапвам сезонни плодове - ябълки, банани, портокали, мандарини, киви, грозде се намира още, моркови (режа си ги на тънки ленти и си ги слагам в чаша лимонов сок).

Аз ходих на преглед на 30.10, каза ми да отида след 1 месец. Всичко е наред засега ПУ ПУ, като изключим че вечер не мога да си намеря поза за спане. Въртене голямо, а иначе съм лягам и заспивам и се събуждам в позата, в която съм заспала. По-удобно ми е да спя настрани, нещо ми тежи отвреме на време отляво, тук отдясно.Отделно ставам да пишкам поне 1 път през нощта и рано сутрин, мехура ми се е смалил сякаш Sad

Още не мога да кажа,че усещам бебо, аз съм 1ва бременност в 15 г.с. ранко ми е Simple Smile
Но гаденето незнам откъде се появи тези дни, тъкмо си помислих,че  езатихнало и преминало и хоп ей го на

# 113
Таничка, и аз имах хора от родата дето стоплиха много бавно новината  Laughing Но пък някой от най-близките, които мислех, че ще останат шокирани и ще ми задават тъпи въпроси, много се зарадваха  Grinning Споделено щастие - двойно щастие  Hug

Честито на всички носещи добри новини от доктора  Peace и успех на предстоящите срещи!
Като чета, че някои смъкват килограми..... и ми идва още по-голям апетит  Blush  Laughing
И витамини не мисля за сега да пия, ще чакам ако лекар много настоява  Rolling Eyes Нямам представа дали се качва излишно от тях, но има логика в това  Peace
Наташка, аз се обезкосмявам само с кола маска, но се справям сама...все още. Но честно казано ме боля повече от друг път  Whistling И ние си имаме мъжко име  Wink а момическо въобще не съм мислила  Mr. Green Ама какво означава това, не знам  Joy
Привет Ели, добре си дошла и приятен престой   bouquet

# 114
Центрум Матерна отдавна ги отрекоха и изтеглиха от мрежата, мисля. Имаше ги докато бях бременна с каката, но с малката вече бяха аут.

Не мисля, че от витамини може да се пълнее. Най-много да повишат апетита, ама и това не става при мен (сигурно защото си е перманентно на 6 baby_neutral). Всеки си преценява доколко има необходимост и иска ли или не иска да се помпа.

С второто бебе се опитах да пия Пренатал, ама много бързо ги спрях. То това чудо едвам го преглъщах, а после пък така ми дразнеше стомаха - в 2 от 3 случая го повръщах. Спрях ги още на 5-я ден и се родих. Mr. Green

П.П. Хм, аз май дори в момента усещам бебето. И то струва ми се похлъцва. hahaha Съвсем съм изтрещяла. Crazy

П.П1 бейли, според списъка със суеверия от предната тема, това означава, че чакате момче. У нас е обратното, аз само женски ги мисля и си ги записвам в джиесема (просто така ми идва отвътре). Което ме подсеща да си запиша онуй, което ми хрумна днес призори. Мъжът ми и той се е примирил, че ще е момиче, преди да ни е потвърдено - никой още не е изказвал предположение в моя случай, но аз си знам.

П.П.2 Какво говорите, моите родители още не знаят. Децата ни също.

# 115
 welcome и от мен Ели.
Днес бях на преглед и ми казаха че вероятността да е момче е 70%, тези които не им е за първи път толкова рано познавали ли са ви пола или много често го бъркат.
Да е живо и здраво, няма значение какво е , ама някак си се нагласихме и за това се чудя дали бъркат много  newsm12

Как успявате да го пазите в тайна, не ви ли се иска да се похвалите че ще си имате нов член на семейството?

# 116
Момичета, благодаря за отговорите, значи няма да взема Централ матерна щом се дебелее.
Сигурно ще си купя Джеймисън пренатал, и аз чух много положителни отзиви за тях.
Иначе и на мен доктора ми каза да ям повече плодове и зеленчуци, но надали ще успея да си набавя всичко, затова предпочитам и витамини да пия, особено след като видях колко неща съдържат.

# 117
Ами, удържам се някак, защото знам, че нашите няма да се зарадват, а ще се притеснят (може даже да ме упрекнат, да чуя не толкова приятни неща от близки за мен хора). Та не ми е никак трудно и даже непрекъснато отлагам за по-натам. ooooh! ooooh! ooooh!

# 118
  • Варна
Отделно ставам да пишкам поне 1 път през нощта и рано сутрин, мехура ми се е смалил сякаш Sad

Ох, ама ти си за завиждане  Laughing Аз ставам по 3 пъти, даже забелязвам, че е в еднакви часове - в 1, в 3 и към 5 и нещо. Преди да заспя поне 1 - 2 пъти, докато се въртя в леглото. Ужасно е  Laughing

# 119
Здравейте! Днес бях на консултация и всичко е наред с бебчето, но за БХС исках да ми измери носната кост и др. неща, но ми каза, че не правел тези неща. Та тези, които са ходили в Пловдив, къде сте ходили? Знам само за д-р Даскалов?

Общи условия

Активация на акаунт