За празници е време вече, на път е МАЙ-ското човече-Тема 5

• 31 580
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета! Да се отчета от днешния преглед.
Всичко е нормално, слава богу! Боже, тия хора какви прегледи ми направиха, направо не мога да повярвам!!! Първо ме разпитаха, после на магарето ми направи преглед с ръка, после с вагинален видеозон ме гледа, взе ми вагинален секрет и урина, който изследва веднага, докато правеше изследванията ме сложи на апарата за измерване на контракции, после пак разпити и накрая за всеки случай ми взе пак вагинален секрет да пусне в някаква лаборатория за по-обширно изследване.
Доста време се занимаваха с мен и да ви кажа камък ми падна от сърцето, снощи не можах да спа от притеснение.
И, още една новина, почти е сигурно,че е момче, което ще се потвърди след 2 седмици окончателно. АЗ още миналата седмица на прегледа видях чурката, но тя каза,че не е сигурно. Днес така се беше надупило,че направо си се видя точно тя  #Crazy Нищо не казах на лекарката, но след края на прегледа тя ми каза,че най-вероятно е момче. Колко ли ще е весело в къщата с трима мъже Simple Smile Горко ми от шетане и готвене   chef Жалко,че досега мислих име за момиче, все си мислех, че този път ще е мома  Simple Smile Явно във времето ще има и трети опит за щастие  newsm78 И ако и тогава е момче, ще мога да сформирам футболен отбор. Щеше ми се и аз да мога да правя прически и да вързвам панделки  babydust7
Здраве да е, каквото и да е ще си го обичам силно!

# 136
DeepSea браво на АГ, че така съвестно си е свършила работата и на теб сега ти е по-спокойно
честити сини гащи  Heart Eyes

# 137
Ееее, DeepSea, на теб вярно са ти обърнали внимание за три бременни, дето се вика. Тука ако се случи такова нещо, сериозно ще се притесня за състоянието си. Но при вас явно е нормално.

А ако мислиш, че отглеждането на момичетата е толкова романтично... Аз с наличните 2 дами вече спокойно мога да сформирам футболен отбор, толкова са диви.

Панделките са мираж, не дават даже да ги среша. Иначе да, принцеси са по дух и поведение, ама от най-капризните. hahaha

На мен също никой не ми предлага амнио, а само БХС, аз и не бих приела (надявам се, че и ти не си, dollface). Аз съм на 38 и възрастовият риск ми го дават 1:190, доста висок, но да ме бодат само заради това - не, благодаря. Моят риск си е ок.

Всъщност аз сама си тълкувам резултатите като благоприятни. Лекарят, който ме изпрати, още не съм го виждала и се каня да ходя при него от месец насам. Но е толкова трудно да се докопаш до час, че... направо не ми се обажда. Утре обаче ще се обадя (моля, запомнете! Twisted Evil)

monicat, то 35 при раждането не се брои - трябва да си над 35 по време на бременността. Laughing

П.П. Аз се замислих по повод на казването, ние реално на доста хора сме казали (вкл. на свекърите). Само на нашите ме е страх и на децата не казвам, защото това значи да узнае всичко живо. Начи няма да ни е мълчаливо и това човече.

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 20:35 от Лолiта

# 138
Честито синьо щъркелче  stork-boy
Нашия отбор от розови гащи нещо изостава, ама ще ви настигнем  hahaha
Ели добре дошла  Hug

# 139

лека вечер от мен и както казват други съфорумки - погал по коремчетата  Hug

Това не го бях чувала, сладко е  Mr. Green
Браво на  ragazza84, Таничка и DeepSea за прегледите днес! Айде дано все да е така!  Praynig
И аз, да ви кажа, много пишкам. Ставам по 2-3 пъти на нощ. И някой път след като съм ходила, не мога да заспя веднага и чак ми става досадно.
И друго да кажа - и ние уж чакаме момче. Последният път доки го видя, ама беше игрив бебока, та не е съвсем сигурно. Казвам "уж", защото не мога да повярвам направо! Ама как така бе,  какво стана с моето чувство? Аз не, че съм искала момиче.. даже не знаех какво искам да е - просто исках бебе. Ама като забременях усетих, че ще е момиче и силно поисках да е такова. Мисля за него в женски род даже. И сега - момче! Разбира се, ще го обичаме и ще се грижим за него, даже още отсега го обичаме! Но явно ми е грешно чувството. Другият път ще стане ясно Simple Smile Само да е живичък и здравичък, мама и тати ще се грижат за него и ще го обичкат!  Heart Eyes

Моникет, радвам се, че са ви харесали мъфинчетата! Открих (ама съм една откривателка! Simple Smile ), че като правя мъфини е много гот да слагам вътре по маслинка или парченце печена чушка, а който обича - може и колбас да сложи. Аз пък днес изядох една четвърт кисела зелка - нашето зеле вече е готово, направено лично от мен по рецепта, по която не се нуждае от претакване (продухване) и е невероятно! Само чакам да завали сняг, че да почна да готвя с него! Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 21:27 от Карола

# 140
Аз затова на такива "чувства" доверие нямам  Wink

# 141
Моето шесто чувство никога не ме подвежда. Сега искам момиченце пак, но сигурна съм,че ще е мъж  Mr. GreenДано пък ме подведе това шесто чувство сега  newsm78

# 142
Моето 2 пъти вече не ме подведе, та сега ли.

А и при Каролка още не се знае. Ще видим. Mr. Green

# 143
Разбира се шести чувства и интуиция винаги са вярни, когато улучат, и затвърждават убеждението. Когато сгрешат... е, тези случаи се забравят, или се обясняват с нещо друго, например "интуицията ми казва момче, но аз си знам че е момиче", т.е. каквото и да е, все съм познала Wink Човешкото съзнание е интересно нещо. Ако наистина работеше както искаме, нямаше да взимаме грешни решения и всеки би печелил от лотарията, и нямаше да чакаме ехограф да ни каже пола...

# 144

На мен също никой не ми предлага амнио, а само БХС, аз и не бих приела (надявам се, че и ти не си, dollface). Аз съм на 38 и възрастовият риск ми го дават 1:190, доста висок, но да ме бодат само заради това - не, благодаря. Моят риск си е ок.

monicat, то 35 при раждането не се брои - трябва да си над 35 по време на бременността. Laughing

Не, няма да правя амниоцентеза, доктора също мисли, че не е нужно, просто заради възрастта е длъжен да ме пита дали искам. Даже и 2-ри БХС няма да правя, според него е достатъчен само един, това си е статистика. Феталната морфология каза, че е най-важна и съм си записала час за 2-ра при Марков за средата на декември. И да, трябва да си над 35 години по време на бременността, за да се водиш рискова.  Peace

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 15:01 от Анонимен

# 145
Здравейте, да се отчета и аз след днескашния преглед, всичко с бебчо е наред  Praynig , почти е сигурно, че ще е момиче  stork-girl, предния път пак така ми каза, ама тогава беше твърде рано. Понеже съм по-дебеличка  Embarassed , за да може да види по-добре пола се наложи да ме гледа с вагинален видеозон, иначе всички други измервания ми ги направи с коремния видеозон. Предупредих го, че ако е объркал пола ще отговаря пред мен  Joy . Иначе за нас най-важното е всичко с бебето да е наред, да се роди живо и здраво, дали ще е момченце или момиченце няма да го върнем  Laughing .

# 146
Здравейте, да се отчета и аз след днескашния преглед, всичко с бебчо е наред  Praynig , почти е сигурно, че ще е момиче  stork-girl, предния път пак така ми каза, ама тогава беше твърде рано. Понеже съм по-дебеличка  Embarassed , за да може да види по-добре пола се наложи да ме гледа с вагинален видеозон, иначе всички други измервания ми ги направи с коремния видеозон. Предупредих го, че ако е объркал пола ще отговаря пред мен  Joy . Иначе за нас най-важното е всичко с бебето да е наред, да се роди живо и здраво, дали ще е момченце или момиченце няма да го върнем  Laughing .

Честито Ели. Успя да ги нашариш както се казва Simple Smile

# 147
  • Варна
Включвам се набързо да кажа за спането. Аз по принцип спя по корем и за сега успявам, но после не знам какво ще правя.
Офф, днес пак ме боли главата  Sad и времето е толкова смотано  Cry депресирах се нещо.

# 148
Добро утро, бъдещи и настоящи майкини Simple Smile

Дидитке, все пак трябва да се прави разлика м/у интуиция и екстрасензорни възприятия. Peace

Съзнанието си ни работи точно както трябва - все пак целта не е да сме „прозрачни”, а да осъзнаем и изпълним мисията си в живота. И това не всеки го може, но... точно поради тази причина сме и на различно духовно ниво.

topicclosed

Аз също няма да правя нито амнио, нито втори БХС (освен ако не ми кажат, че се полага по каса и не ми го пуснат от ЖК, ама хич не ми се вярва). Точно лекарят ми препоръча ранния БХС, докато при предходните бременности съм правила само късен.

Миналата бременност правих ФМ във Фемина при Врагалева, сега също имам час при нея за 19 декември. Много бях доволна, надявам се сега пак.

Ели, прекрасна новина (за мен би била, а виждам, че и за теб)!! Laughing

Аз разбира се не чакам докторът да ми познае, но околните чакат, никой не ми вЕрва, освен мъжленцето. Twisted Evil

Писанка, можеш пак да си спиш по корем, но няма да ти е удобно. Бебето може да изпита дискомфорт, но няма да пострада от това. Аз си спя и сега, и на по-късните етапи. Е, айде, тоз път не съм сигурна колко ще ми порасне тумбака. Mr. Green

# 149
Добър ден! Как са коремчетата?

Вчера бях на преглед. Потвърдиха ни  stork-boy, не че имахме съмнение. Плацентата се е качила, микробиология ми е ок, ПКК и т.н.-също. Другата седмица ме викат за преглед на шийката и тогава ще се решава спирам ли Утрогестан-а.

За предчувствието, колкото и клишарано да звучи "исках момиче, но вътрешно знаех че ще е момче",  нищо че до последно гледах рокли.

И аз съм от отбора на тези с главоболието. За сега е леко, но нищо чудно следобед да прибегна до парацетамол. Имам идеята днес да подредя дрехите в гардероба, но може би ще го отложа.

Общи условия

Активация на акаунт