За празници е време вече, на път е МАЙ-ското човече-Тема 5

• 31 750
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
Daylight щом са ти взимали кръв, значи си правила късния БХС. Аз какво съм чела, та съм разбрала, че си била на ФМ  ooooh! 
За крема моя ми изглежда малко по- гъст и мазен от обикновен крем за лице. Но мисля, че това е важното при тези кремове кожата да бъде добре омазнена, защото по този начин става еластична и не се нацепва. Това е моя логика, може и да бъркам  Peace

# 241
Карола благодаря ти много  Hug  newsm51 , ще питам в аптеката дали става за бременни и го купувам.

За мазането да похваля вазелина, снощи се намазах много обилно. Кожата ми стана страшно мазна, на сутринта още беше леко мазничка, сега е много мека. Довечера пак ще се наклепам. Мисля че ще има ефект с по-рподължителна употреба. Препоръчвам - хем овлажнява, хем не мирише, хем кофата дето я купих (400 гр.) ми струва 3.50 лв. Може и Девата да я купя, щом така я хвалите. Simple Smile

# 242
Мами, помагайте, схвана ми се врата зверски, като Робокош съм, едвам се движа.  ooooh! Пих сега един Парацетамол, ама не помага... Чудя се какво да правя...  newsm45

Bubche само масаж с нещо загряващо, не знам какво друго може да ти помогне Simple Smile

И аз се опитвам да накарам ММ да спре цигарите, ама неуспешно за сега и за в близкото бъдеще ми се струва Grinning, в повечето случаи ми е лошо от миризмата, но сега вече като взе да ми поотминава има моменти в които много ми се припушва, няма да пуша де, но просто ви споделям че на мен лично ми се припушва понякога, не е като да не съм пушила Wink

# 243
За майчетата, дето сте си записали час в Тутракан, аз предната бременност там раждах и се следих и си бях взела един презаписващ диск и док ми записваше целия преглед на диска, имам си филмчета и снимчици на диска и мога да си ги разпечатвам на моя принтер, та може да си вземете дискове и да помолите да ви запишат, остава си хубав спомен Simple Smile, аз бях при Л. Бойчев и така ми се иска пак там да си раждам, мн е добър доктора и ми е мн спокойно при него, но вече няма къде да отида, продаваме си апартамента в Силистра и е опразнен, не знам има време да помисля още де.

# 244
cherry_spa благодаря за прекрасната идея  Simple Smile. Аз последния път от толкова вълнение забравих да си поискам диск или поне снимка. 

# 245
Чери, задължително ще взема диск, благодаря за идеята  Peace
Днес един колега ме подготви, че много ще чакаме, те имали час за14 ч, а влязли в 22, но той малко преувеличава.
За цигарите - в момента дори не мога да си представя как съм можела да пуша, така смърди  Laughing обаче знам, че приключа ли с кърменето, ще започна да припалвам, аз съм от пушачите като Каролка - пушех, щото ми беше сладко, с хубаво кафе и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в добра компания. Сама никога не пушех, за нищо на света  Crazy
Купих си днес този продукт на нивеа за под душа и хидратиращ бебешки крем на Бочко да мажа корема  Simple Smile

# 246
Лелеее а аз се оплаквам , че чакам по много ( средно по 2 часа ) , eleonora1983 ако верно при вас се чака 10 часа, то направо едно походно легло да си носи човек, мене за 2 часа та ми се видя цяла вечност  ooooh!

# 247
 Simple Smile за щастие до сега никога не съм чакала по 10 часа, но и не мисля, че има някой който да е чакал толкова  Simple Smile. Обикновено часовете вървят със закъснение от час - два, и то не поради капризите на лекаря, а защото често се налага да присъства на раждане или друга интервенция, която логично не е предвидена в графика му  Simple Smile.

# 248
Лелее, това не ми се варва. Все пак едва ли някой лекар преглежда и през нощта
   #Crazy
Аз поне имам късмет, моя лекар работи в частен кабинет, повечето пациенти си имат час и повече от 10 мин не съм чакала  Peace

# 249
Малеее,  и аз си мислех че при моята се чака много час ,час и половина в най-добрия случай влизаш след половин час  и  това е с час, ако си без час неможеш да влезеш...е в някои случаи може да откараш и 3-4 часа ама това е много рядко Grinning

# 250
 Desinka14 аз като правих инвитрото също съм чакала по няколко часа. Мисля,че клиниката в Тутракан също е клиника по стерилитет. Но ако си заслужава доктора ще чакаме къде ще вървим.  Grinning
Аз тези дни се чувствам по - добре слава богу. Другата седмица отивам в моята клиника за преглед, че този доктор дето ми води ЖК не ми вдъхва доверие.

# 251
Май-чета да ви се оплача и аз... Cry хванала ме е една лека хрема и един лек гърлобол.. с ужасна кашлица Cry , че да ви попитам има ли някой , ко0йто да е пил Хустагил.. и дали да го пия за кашлицата.. до сега съм само на билкови лукчета , чай , мед , лимони , много плодове и тва ... незнам още какво да опитам ... а вкъщи има Хустагил и нз..
Вие какво ще кажете Simple Smile  Hug

# 252
Може ли марка на този вазелин и количество в опаковка. Заинтригувах се

# 253
Аз имах предвид, че ми е странно някой да влезе на ФМ в 10 часа вечера, а не чакането с часове. Това си е обичайно явно за повечето лекари и болници. Аз при моя не чакам, но той си преглежда само на кабинет, не води раждания и т.н. и за това няма забавяне.  Peace После като трява да ходим в Токуда и като знам, че там много се чака, не ми се мисли. Аз чакам, де, но ММ много се изнервя като трябва да чака и започва да мърмори  ooooh!

# 254
Лелеее, днес не мога да спра да ям - все ръбам по нещо. Абе Лолитка днес къде е..?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт