Студенти в UK

• 91 375
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • гр.София
Sofia V, нали знаеш, че при твоята девойка нещата винаги се случват в последния възможен момент:)
Сигурна съм, че и сега ще стане така- освен, че ще получи желаната оферта от Глазгоу, в последния момент ще покрие и искането за диплома/ или пък ще се договори за малко по- ниска/.
Поздравления за специалността- от няколко месеца насам и моят син се е насочил към психологията като втора специалност.

# 571
  • България
Благодаря, Ирина!  Hug

# 572
  • София
Преди малко прочетох тази статия.
http://novini.co.uk/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D … 0%B2%D0%B0%D1%82/
Изказването е направено от консултант в посредническа фирма и ми е интересно дали има реален отлив на стеденти от Кралството или има намалено търсене на техните услиги за Острова, т. к. повечето кандидатстващи си подават сами документите и за това отчитат тази тенденция.

# 573
  • София
Софи, направо съм удивена от тая оферта от Кардиф... Дани още не е получил оферта от там... Очакванията ни бяха за 5.50 диплома, сега вече не знам какво да очакваме от тях...  Ще напиша като получи...

zuri, за мен проблемът идва от това, че има такива българи и румънци, които са получавали стипендии за издъжка, а не са имали право на това, тъй като не са пребивавали в UK три години... Заради такива "хитреци" се гледа и на нормалните хора зле. Мен лично това ме тревожи и ми се иска сънародниците да спазваха правилата! (т.е. казано с други думи - според мен, ако има отлив от Кралството, то отлива е съставен от хората, на които "далаверата" е спряна... Не ги обвинявам англичаните, че врътнаха кранчето...) В добавка към това - вдигна се много шум за "лошото отношение" към българи в UK и това леко поизкриви представите, най-общо казано, на хората... Лично според мен няма съществена разлика между начина, по който ни третират в UK, в Германия, в Холандия (имам наблюдения от деца на приятелки върху тези страни)...

# 574
  • България
Софи, направо съм удивена от тая оферта от Кардиф... Дани още не е получил оферта от там... Очакванията ни бяха за 5.50 диплома, сега вече не знам какво да очакваме от тях...  Ще напиша като получи...
Петя, аз не съм изненадана. Преди да пуснем апликациите, говорихме с Маклинтън и той каза, че Бирмингам и Роял Холоуей ще поискат успех 5.50, Глазгоу и Съри 5.70 - 5.80, но за Кардиф не може да предвиди, там може да очакваме всичко...

# 575
Аз вече имам една оферта за Манчестър. Ако на някой ще му е от помощ искат диплома 5,50, за IELTS не се сещам в момента. Получавам писма от UCLAN и University of Manchester, но само от последните имам някаква съществена информация, която може да е от полза на някого .

# 576
Дами,

можете ли да ми препоръчате заклет преводач, за официален превод на академично справка да речем на английски.
Брагодаря!

Отворих първата фирма в нета и нов въпрос:

13.50лв на страница за нормална поръчка
20лв. на страница за бърза поръчка (за на следващия ден)

Това как е като цени?

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 15:06 от ♥♥ Fiesta

# 577
Цената е добра. Аз за дипломата дадох 30 лв, а мисля че беше 2 страници.

# 578

♥♥ Fiesta ,да според мен това са цените,скоро ползвах подобна услуга.

# 579
  • София
Аз съм доволна от https://www.artedoc.com/.
Приятно съм изненадана, че вече има възможност за поръчка онлайн, което определено спестява време.

# 580

Не се изненадвай. Това е оферта за психология. В сайта си пише, че за българска диплома това е изискванието. Явно за тази специалност имат много кандидати.

# 581
Психологията е много модерна на Острова, определено искат по-висок успех и на място изискванията за езика са по-високи от средните. Знам от преди да кандидатства моя син, че е сред специалностите  с най-висок брой кандидати. То нали и в СУ е с най-високия бал последните години. Сигурно, защото всички изкукахме   hahaha

# 582
  • София
Не, gal94, психиатрията е за изкукалите... Психологията е в основата на световната манипулация на хората в каквато и да е посока...  Joy

Mimito_75, благодаря!   bouquet Ще вляза да прочета по-детайлно какво пише в сайта.  Embarassed

# 583
Благодаря .♥.Петя.♥,че го написа.Лично също много съм си задавала въпроса за този интерес към психологията.Мисля,че сега ми стана една идея по ясно Wink

# 584
♥.Петя.♥, каква специалност кандидатства Дани? Сигурно си писала, но съм изпуснала този пост. Какви оферти имате?

Общи условия

Активация на акаунт