Студенти в UK

• 91 413
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте,
Казвам се Светла и съм нова в темата - с един младеж-кандидат за обучение във Великобритания.
Засега сме с оферти от Глазгоу и от два университета от Уелс. Отказаха ни от Оксфорд и все още чакаме оферта от Единбург. В тази връзка искам да помоля, ако някой е получил вече оферта от Единбург, нека да пише...
Много благодаря на всички писали в темата за полезните неща, които са споделили.

# 511
  • София
Петя, стискам ви палци! И аз тръпна в очакване на офертите ви. От една страна, за да разбера условията и от друга, защото сте ми близки, да не говорим за Светли, която ми е като мое дете, знам я от бебе.
SvetlaTG, каква специалност кандидатства младежът?
Казват, че от Единбург са доста скръндзави на оферти в последно време. Но пък щом се бавят е добър знак. Успех!

# 512
  • София
Привет и от мен!
Писах в началото на кампанията тук, сега вече и нашите момичета са на етап оферти.
Досега са получили - едната 2 от Manchester Metropolitan (Human Geography - 4.6 и Sports Management 4.5;  IELTS - 6 и за двете специалности) и 1 от Leeds Metropolitan (Human Geography - 5.0, IELTS 6) ; другата девойка - за Hospitality Management - от Manchester Metropolitan - 4.6 и IELTS - 6 и от Surrey - 5.6 и IELTS - 6.5.
Светла, и ние още чакаме от Единбург ...

# 513
Здравейте,
Казвам се Светла и съм нова в темата - с един младеж-кандидат за обучение във Великобритания.
Засега сме с оферти от Глазгоу и от два университета от Уелс. Отказаха ни от Оксфорд и все още чакаме оферта от Единбург. В тази връзка искам да помоля, ако някой е получил вече оферта от Единбург, нека да пише...
Много благодаря на всички писали в темата за полезните неща, които са споделили.

Здравей, Светла! Добре дошла в отбора!
Честито за офертите!  За каква специалност става дума?
Само ще добавя, че Единбург освен, че трудно приемат българи, особено за някои специалности, като цяло дават оферти чак в края на срока т.е. към месец март. Така, че въоръжете се с търпение. Желая Ви успех!

# 514
Здравей, NeDa! Честито и за вашите оферти!
За близначки ли става дума? Съвпадат ли желанията им поне за университет или ще ги пращаш на различни места?
Успех с Единбург! Ще чакаме новини.

# 515
  • София
Да, имат 1 общ университет : ))) Най-вероятно ще се разделят ...

# 516
  • България
 Пиша рядко, но чета редовно. Моята щерка за сега е само с една оферта: Роял Холоуей - успех от дипломата 5.50 и мин 3 по математика, не знам каква е офертата за сертификат по езика, защото тя има 107т. на ТОЕФЛ и на практика удовлетворява изискванията им. Очаква оферти от Глазгоу /желание №1/, Кардиф, Бирмингам и Астон. Мисля, че ще почака доста, имайки предвид, че си пусна апликациите на 13.01., можеше и на 15.01. Wink

# 517
Ние сме много щастливи!!! Вчера получихме оферта от Единбург! Синът ми е много доволен и със сигурност ще е първо желание. Не се притеснявайте,явно не винаги чакат последната минута за отговор.

# 518
  • София
valha и zuri, много ви благодаря!  Hug Hug Hug

eleonora.ianeva, честито!   bouquet  Каква е офертата? Хайде, повличайте крак да започнат да пристигат изпълними оферти от най-желаните университети!  Grinning

# 519
Ние сме много щастливи!!! Вчера получихме оферта от Единбург! Синът ми е много доволен и със сигурност ще е първо желание. Не се притеснявайте,явно не винаги чакат последната минута за отговор.

Честито за офертата!
Кажете каква е офертата и за каква специалност, моля.

# 520
Честито на всички с оферти! И да ги изпълните без проблем! Simple Smile Ние ще помагаме със съвети за настаняване, билети и багаж. Само като се замисля кога мина и тая лудница, не е истина просто. #Crazy

# 521
Благодаря на всички за милите думи.
Мойто синче кандидатства за специалност Компютърни науки и много се надяваме на оферта от Единбург, въпреки че и Глазгоу за тази специалност си е супер...

# 522
  • Там, където ме обичат
Честито на всички с оферти! И да ги изпълните без проблем! Simple Smile Ние ще помагаме със съвети за настаняване, билети и багаж. Само като се замисля кога мина и тая лудница, не е истина просто. #Crazy

Имам много въпроси, но ще започна с един: Mr. Green
Твоят студент/ка сама ли летя до УК или някой от родителите го придружи при първото пътуване?

# 523
  • София
Foxy, да ти отговоря аз - и аз, а и всичките ми приятелки, които изпратиха деца в Европа придружихме децата си - спретнахме си по една кратка екскурзия.

В същото време, много деца заминаха сами.

Така че - няма правило - както го чувстваш Simple Smile

# 524
  • някъде из облаците
eleonora.ianeva Честито за Единбург!  bouquet

foxysilver, всеки сам си преценява, както ти е писала Ваня М.
Моите и двете сами заминаха, голямата се възползва от посрещането на университета на летището, малката с още едно момче, запознаха се в бгхелп, заедно търсиха квартира и заедно пътуваха,   хазяина им реши да ги посрещне на летището, иначе бяхме проучили всичко в гугълмапс и сайтовете за транспорт.
От моите познати никой не е изпращал детето си при първото пътуване, повечето се възползваха от посрещането на университетите, някои си направихме екскурзии, но след време, през ваканциите на децата.

Общи условия

Активация на акаунт