Студенти в UK

• 91 349
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • София
На първа страница включете и търсачката за самолетни билети.

# 616
В София имате алтернатива с Американския колеж, но в Пловдив това е "елита". В езиковите гимназии е подобно положението.

Там (в АК) механизмите са търговски и е различно. Освен това приемат и от провинцията. Peace

Но във френската и СМГ питах, не са имали подобни проблеми, английската се надявам също догодина това да ми го спестят! Praynig

# 617
  • Пловдив
 Mimito_75,колко малък е светът ....... Grinning,не е лошо да се почерпим още веднъж!

# 618
Mimito_75,колко малък е светът ....... Grinning,не е лошо да се почерпим още веднъж!

Да, задължително ще повторим.

# 619
  • София - Варна
В София имате алтернатива с Американския колеж, но в Пловдив това е "елита". В езиковите гимназии е подобно положението.

Там (в АК) механизмите са търговски и е различно. Освен това приемат и от провинцията. Peace

Но във френската и СМГ питах, не са имали подобни проблеми, английската се надявам също догодина това да ми го спестят! Praynig

Синът ми беше в Английската и не е имало проблеми с академичните справки. Все пак доста деца заминават навън.

# 620
valha, благодаря ти много за изчерпателния отговор. Ще видим каква квартира ще намерим за другата година. Независимо, че още е рано, казах на сина ми да провери в някоя агенция предварително какви са им условията, за да сме подготвени.
RSGeorgieva ,и ние сме на тема квартира за втората година.Може и да не е рано ,защото при нас университета организира на 3 март среща между студенти и агенции с името  hahaha,,Не се паникьосвай" На това събитие ще информират кога и къде да започнат да търсят ,договори,наеми и т. н.
.
Dimivas, поздравления за приема на момичето!!!!   bouquet

# 621
  • някъде из облаците
Plana69  много хубаво го е организирал вашия университет.
Не знам дали е рано, зависи от кога търсят, голямата през пролетта си намериха за есента, колкото по-рано, толкова по-голям е изборът, така че време е да почнат да се оглеждат още от сега. А и да разпитат завършващите, все ще има някой, който напуска квартирата си, може да ги свържат с хазяина, а пък и за сметките могат да разпитат колко горе-долу са месечно. Иначе най-добре е директно от хазяина ако успеят,на малката ми дъщеря първият хазяин индиец си търсеше българи за наематели, защото бил много доволен от тях.

А за академичните справки, #Crazy до човек си е, на голямата класната какви ли не документи подписваше, слагаше печати на училището, даже и директорката да я нямаше, без да знае английски, а на малката класната отказа да напише една препоръка на български, да сме я написали сами #Crazy с триста зора се подписа и подпечата копие на л.к. за студентския заем и то след като дъщеря ми й каза, че миналата година колежката й е подписала без проблем на сестра й, а тя се прави на интересна. За 5 години не си даде телефона, ако има нещо да йзвъним.Тя и дипломата ми даде с триста зора, макар да имах нотариално пълномощно, за да мога да я взема. И двете са учителки в едно и също училище, преподават по един и същи предмет, но разликата е от небето до земята, както в отношенията към учениците, така и в нивото на преподаване.

# 622
Да се похваля, излязоха резултатите от изпитите - имаме на всички изпити А.
Много съм горда с момчето си!

# 623
Ех, че хубава новина RSGeorgieva! Поздравления за детето! Направо си представям аз ако съм на твое място сигурно ще се вдигна 2-3 см над земята... направо ще полетя от радост!
Всъщност се просълзявам, нека има повече такива моменти! Гордей се, и попътен вятър и занапред!

# 624
Ех, че хубава новина RSGeorgieva! Поздравления за детето! Направо си представям аз ако съм на твое място сигурно ще се вдигна 2-3 см над земята... направо ще полетя от радост!
Всъщност се просълзявам, нека има повече такива моменти! Гордей се, и попътен вятър и занапред!

Благодаря ти!
Желая на всички такива хубави моменти, тогава разбираш, че всички усилия да издържаш детето си в чужбина си заслужават и че трудът му е оценен!

# 625
Точно от такива добри новини имаме нужда всички за да ни мотивират и стимулират!
Браво на всички умни български деца!

# 626
  • някъде из облаците
RSGeorgieva, браво на момчето   bouquet

Ще цитирам valha , ако някой има предложение за включване на информация на първа страница да пише   Peace
valha , помисли си дали ти да не пуснеш следващата тема  и без това цялото оформление на тази е твое  Hug
Няма значение кой ще я пуска, важното е да съберем на първа страница повече полезна информация.

Помагайте, кой какво има, давайте, пишете, пък аз ще се опитам да ги подредя сега, че март ще ми е доста ангажиран.

# 627

БРАВО!!! Нека на всички изпити резултатите да са все така отлични! Успех на момчето!

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 07:42 от Mimito_75

# 628
  • София - Варна
Браво на момчето!

# 629
  • София
И от мен браво на детето! Hug Да продължава все така да се справя отлично!

Общи условия

Активация на акаунт