Отговори
# 150
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Лека ви аз сама ще си говоря тука  Mr. Green

Надявай се! Mr. Green

# 151
Ооооо Профи   Hug сЪ появи. Откога чакам аз туршията че хич не ми въреше нещу пърцуцата 

# 152
  • У дома :)
Хубу гръбчи Heart Eyes ма наистина е хубу тва момче Heart EyesБеркчо  Heart Eyes

Дани Hug Диди Hug лека нощ Heart Eyes

И аз ще лягам вече smile3524

Оо Профи Hug идиш нощна смяна, ний вече приключихме Grinning

Миленче Hug

Айде лека  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 153
и аз пак казвам лека на всички  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 154
  • Още у мъглата ...
Гледам мойте неколкократни леки нощи станали заразни  Joy Joy Joy Joy

Аз похойках и при татю малку, а сега и аз да си кажа лека нощ и на вас също  Laughing Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лека и на сладките Фемирчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 155
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мисля да ходя да гледам епизода, че нещо хич не ми беше вечер тая вечер. Каналът ми сечеше на ситно и постоянно, на всичкото отгоре по някое време забелязах, че в темата обсъждате неща, които още при мен не се бяха случили. Shocked След кратко наблюдение установих, че гледам с около 4 минути закъснение спрямо вас. Така всичко ми ставаше все едно двойно. #Crazy Направо си беше шизофренично! #Shocked Четенето и писането в темата си ми бяха мишън импосибъл, та хич не съм на кеф. Хич!

Преди да изчезна да поразхвърлям малко китки, че авторките на темата и колажчетата са си ги заслужили с честен труд и пот на челото.  Laughing Hug Hug

Утре пойче! Wink

П.П. Габче, туй лилЯвкото много джиджано! Heart Eyes

Диди, Ели,  Hug туршийката утре шИЙ гУтова. Laughing

# 156
  • Още у мъглата ...
Лека, Профи  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Айде вече си гася лампите  Laughing

# 157
заключ на мазетУ  Mr. Green и лека  Hug

# 158
Дайте серията на сам да я гледам,че не можах  newsm78

# 159
  • София
Аз се записвам е лягам  Tired

Ааа имаме си комиксииииии  Heart Eyes newsm44 newsm44  Joy Joy Joy Joy Joy Joy метам чичеците и бегам  smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 за Куку  Heart Eyes Heart Eyes и за декораторките  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 160
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добро утро, хайде време е за кафе и музика, ама след мене ДиБи ще ги донесе  Hug Hug Hug Hug Hug

# 161
Ухааа, имам поръчани музика и кафе!  Rolling Eyes Веднага идват!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Добро съботно утро, сладки!!!  Hug Hug Hug

Да изпием и днес кафето си заедно! Hug

Скрит текст:

Моето кафе върви с ето този музикален фон!  Heart Eyes

Скрит текст:

Гушкам Ви всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug и Ви пожелавам прекрасен ден!   love001

# 162
  • У Диспансера ...♥♥♥

Иха Ди,Марче Hug Hug,много сте ранобудни,а Добро утро и от мен с едни ФЕмирчета  Hug Hug

# 163
  • У Диспансера ...♥♥♥
Каква разлика със снощния ужас  hahaha hahaha hahaha

# 164

Иха Ди,Марче Hug Hug,много сте ранобудни,а Добро утро и от мен с едни ФЕмирчета  Hug Hug

Ех, Ирка!!!  Hug Нареждам се да си пия кафето с прекрасните ти (ни) ФЕмирчета!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт