Отговори
# 510
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
.....
Целувката не се получи ама никак - то големи очаквания, то голямо писане за очакване на първата целувка и т.н., да едно към едно с оригинала, дори и текста, съгласна съм, че и Чаатай не ме впечатли, но пък в тази сцена Мариса е по настойчивата и нахаканата и тя е водещата, докато Мира не беше такава, тя чака, той чака и се получи едно никакво и от двамата, накратко това мога да кажа, да не задълбавам, че се наемам  Joy Joy Joy Joy Joy

Представи си днес слетобед в другата тема се вейна най-голямата почитателка на Серка- момиченцето дето прави слънчевата тема и за изпълнението и даде добър 4 Crazy Тя е още ученичка и така и е дошло първосигнално... Та щом тя дето си я харесва по принцип и е склонна да и прощава нескопосаната игра е писала така смятай...може да се провери в другата тема Peace

пп Манче, утре ще видя за снимките, че много страници навъртя другата тема...

Така ли?  Joy Joy Joy Мен днес ме нямаше и не съм чела нищо никъде, ама от вчера ме хвана яд за това и сега реших  да споделя, опитах се гледайки вчера да съм максимално обективна и да се абстрахирам, че не я харесвам по принцип

# 511
По темата, то и за Мариан какви работи се пишат ooooh! ooooh! ooooh! ама е много готин  Heart Eyes

# 512
  • София
По темата, то и за Мариан какви работи се пишат ooooh! ooooh! ooooh! ама е много готин  Heart Eyes

Ооо, Мариан е супер пич  Heart Eyes

# 513
Щом не харесвате някого по принцип, няма как да се абстрахирате и да сте обективни. Двете неща са взаимноизключващи се.
Та, Чачко пуснал ли и е език наистина така и не разбрах, а от сцената с недобро качество едва ли, ще разбера.
Аз не гледам ББ, затова може ли негова снимка, че да видя за кого си пишете.

# 514
  • в подножието на планината
Стига, де не ме карайте сега да се отвращавам и от Чаги, тъкмо бях забравила аблата и вие пак ми я припомнихте... Sick

По темата, то и за Мариан какви работи се пишат ooooh! ooooh! ooooh! ама е много готин  Heart Eyes

Ами, нормално, нали сме в БГ... #Cussing out Мариан е много готин и позитивен... Heart Eyes

# 515
  • Още у мъглата ...
Лелеееее ooooh! Аз съм голяма заспа, ама не е минал още денят  Laughing

Илденце  Hug Heart Eyes Heart Eyes Да ти е жива и здрава дъщеря ти, да има много късмет в живота, много щастие и успехи, много любов  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И за майчето  Heart Eyes

# 516
  • Варненска клюкарка

Как от три лелки бееее,  Shockedкои са те!? Rolling Eyes
Аде бе, дай да ги видим тези негови снимки. Shocked

Наде, мисля че Верчето или Профи ги бяха пуснали- сигурно си ги виждала, че доста ги коментирахме. Бяха 2-3 броя, Ча с три жени към 40-те почерпен и нахилен до ушите ги беше запрегръщал нещо Sick На едната беше с лелите в някакъв микробус пак нахилен, но не ми приличаше да им е гид из нощен Истанбул Crazy

А на Юсуф утре ще я потърся...

# 517

Ооо, Мариан е супер пич  Heart Eyes
Нали се пише, че за няколко месеца е бил любимец на един много известен дизайнер и го е правил много щастлив, докато не е дошло следващото по-младо и по-готино маникенче, но този известен човек му  едал много контакти и връзки, той си знае вярно ли е, но съм гледала как е рекламирал бельо и рекламите са трепач Heart Eyes

# 518
  • в подножието на планината
Габиии,  love001

Оф, и аз не съм виждала тези снимки с лелките, ама не искам и да ги виждам... ooooh!

# 519

Аде бе, дай да ги видим тези негови снимки. Shocked

Наде, мисля че Верчето или Профи ги бяха пуснали- сигурно си ги виждала, че доста ги коментирахме. Бяха 2-3 броя, Ча с три жени към 40-те почерпен и нахилен до ушите ги беше запрегръщал нещо Sick На едната беше с лелите в някакъв микробус пак нахилен, но не ми приличаше да им е гид из нощен Истанбул Crazy

те тези снимки са старички и много пъти пускани  Mr. Green ама си беше бая пиян и с една шарена риза беше май на цветлета  Mr. Green

# 520
  • София
По темата, то и за Мариан какви работи се пишат ooooh! ooooh! ooooh! ама е много готин  Heart Eyes

Ооо, Мариан е супер пич  Heart Eyes
Нали се пише, че за няколко месеца е бил любимец на един много известен дизайнер и го е правил много щастлив, докато не е дошло следващото по-младо и по-готино маникенче, но този известен човек му  едал много контакти и връзки, той си знае вярно ли е, но съм гледала как е рекламирал бельо и рекламите са трепач Heart Eyes

Той самият Мариан призна за гадостите в този бизнес на масата в ББ  Rolling Eyes

Наде, ето го:

# 521
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Наде,ей го  Peace
Ииии аз нали не го гледам,само финала гледах,и сега чета че пишело,че бил жиголо,и нямало значение дали било мъж или жена клиента му  ooooh! ooooh! Sick

# 522
  • Варненска клюкарка
http://gecce.com/foto-galeri/magazin-forever/serenayin-surpriz-aski?p=1

Ето тук се вижда как и двамата бързат да се скрият вътре, но има и още 2 на които се вижда опуления бизнесмен и почти тичащата Серка, а журналята са по петите и и осветяват гърба и- русата и коса блести от светлината....  Имат и още няколко снимки в същия стил, но са от миналата година, на едната Серка се скри в такси, срещала съм ги, но не ме интересуваше и не им обърнах внимание. Да речем, че няма нищо, но се срещат ей така по нощите и все бягат от журналята  Crazy Crazy Crazy Mr. Green На мен това ми е достатъчно- няма как да ги щракнат на кълъп или да се натискат по сокаците- Турция е все пак Wink

# 523
тука как са го изловили с Джейдата абла  Joy

# 524

Скрит текст:
Аде бе, дай да ги видим тези негови снимки. :
shock:

Ивче, какви лелки бе душа, Tired какви пет лева.
Както съм пропуснала едната снимка на Серка, като нищо съм пропуснала и тези снимки.
Искам да ги видя....мале, мале, ти уби всичко детско в мен. Sick

Общи условия

Активация на акаунт