Отговори
# 555
  • У Диспансера ...♥♥♥
Влъх,стига де  Sick Sick
Sick

# 556
Аз бях за Мариан  Embarassed Но честито на Станка. Важното е, че не е Ваня  Rolling Eyes

Аз пък познавам
Скрит текст:
снахичката на Мариан  Heart Eyes

# 557
Габче, ти съвсем мила полетя във висините.... Laughing Еджето.... Ча.... Joy
Много снимки от сета на АФК потънаха в забвение, пък еле да са и двамата на някоя от тях си е цяла находка да бъде открита. ooooh!

# 558
От снощи нета ми е ужасен... ooooh! за първи път ми се случва да имам толкова бавен нет вкъщи...много е изнервящо... #Cussing out Само като си помисля, че до утре вечер, ако не се оправи, няма да мога да гледам Слънцата и ми иде да... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Лека нощ, момичета! Hug
смени си паролата да не ти го е гепил някой  Naughty или в настройките си провери за проблема  newsm78
лека  Hug

# 559
  • Още у мъглата ...
ми тя и Еджето същата гнусна мутра има като Аблата  Joy Joy тая ще е Абла 2 Joy Joy

аз па пускам песен за Чачо  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy за песента  Joy Joy Joy Joy Joy

# 560
  • Варненска клюкарка

А тази снимка искам да ви кажа,мега трудно я намерих,при упорито търсене,и не съм я срещнала повече никъде ,направо е находка да знаете  ooooh!
И още находки има Ирче
И от рд-то на Юсув съм я виждала само 2 пъти...но е супер размазана, едва си личат калпазаните на нея

Ирче има и още две апокрифни, с лошо качество, почти като от РД то, явно пак с телефон- бях казала на Проф да се оглежда като рови насам-натам. Ч и Х в боулиг зала. Снимани са с една двойка момче и момиче, но поотделно разбира се Crazy Двете снимки си пътуваха по отделно и не правят впечатление... Става интересно като се сложат една до друга- зад гърбовете им има отромно светлинно табло с  видими дата и час, та беше по нощите с 2-3 минути разлика... Хазал се е усмихнала като Мона Лиза там Wink

Писала съм и за една друга в заведение- Хазал прави някакви чупки с приятелка срещу него, но там е и Селин....
 Има и една на която Ч спи в колата Crazy Има и една от сета на сватбата на Гюлсум и Корай как Хазалчето си пафка цигарка в мерцедеса Crazy

пп И на мен ми е необяснимо как се затриха най-интересните снимки newsm78

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 00:38 от Беллора

# 561
викаш стига пък ти продължаваш  Joy Joy

# 562
  • Още у мъглата ...

Ех, бе, Иркаааа, снощи ни беше достатъчна една  Sick, сега още ли  Sick Sick Sick

# 563
От снощи нета ми е ужасен... ooooh! за първи път ми се случва да имам толкова бавен нет вкъщи...много е изнервящо... #Cussing out Само като си помисля, че до утре вечер, ако не се оправи, няма да мога да гледам Слънцата и ми иде да... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Лека нощ, момичета! Hug
смени си паролата да не ти го е гепил някой  Naughty или в настройките си провери за проблема  newsm78
лека  Hug

Илде, първа и основна стъпка в такива случаи - рестартирай рутера, може и да го изключиш от мрежата за 5-10 минути. Рестартирай си и ПС-то за всеки случай Simple Smile

# 564

Ех, бе, Иркаааа, снощи ни беше достатъчна една  Sick, сега още ли  Sick Sick Sick
то да беше една пак добре,ми то 2-те чапли  Sick

# 565
  • Още у мъглата ...
Габче, ти съвсем мила полетя във висините.... Laughing Еджето.... Ча.... Joy
Много снимки от сета на АФК потънаха в забвение, пък еле да са и двамата на някоя от тях си е цяла находка да бъде открита. ooooh!

Наде, то това е падане в низините в случая, не е летеж във висините, щот не е за кеф  Laughing Joy Joy Joy Joy

# 566
  • У Диспансера ...♥♥♥
Sick Sick

# 567
Е като сте започна ли с музика и аз да се включа.
http://www.youtube.com/watch?v=vRNXIKnAV1g
http://www.youtube.com/watch?v=croMMDSK6Og
Която от вас иска може да остане само по парфюм=
Скрит текст:

# 568
Ааааууууу, тъкмо бях забравила този му период с аблата, но Ви е ми го припомнихте. Rolling Eyes
Тя по принцип така свободно се държи с всички свои протежета.
Леле, леле, не искам и да си помислям, че всички младоци, които са успяли благодарение на нея са минали през леглото й включително и наш левент, звучи ми гнусно и отвратително.
Като никога съм с Вас по това време, че моите заспаха ама Вие с такива снимки снимки направо ми посочвате леглото. Sick

# 569
  • Още у мъглата ...

Майкооооо, тук е точно като мадам  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy

Аз верно ще се самоизбягам към татю  Mr. Green Joy Joy Joy Че ми свършиха и хапчетата Антигняс  Sick Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт