Отговори
# 60
  • В света на мечтите... ❤
Аз съм тука  Hug Hug Hug ,ама не ми са рипа нещо днес,то сигурно е страничен ефект от двете опаковки Антигяс  newsm78

# 61
newsm78 нещо тази вечер е мноУ тихо ,дали да не отида да проверя бидонтИ  чи Биба сЪ отби в  мазетУ  Joy
Те май всички са там  Joy Joy Joy Joy
дали ?  Joy Joy Joy Joy Joy отивам тогаз чи нимой ги опазим

Верче  Hug Heart Eyes лека и дано утре да си по-добре   Peace

# 62
  • У дома :)
Верче Hug лека Hug Heart Eyes и бързо да ти минава тиквичката Hug Hug Hug

# 63
Аз съм тука  Hug Hug Hug ,ама не ми са рипа нещо днес,то сигурно е страничен ефект от двете опаковки Антигяс  newsm78
Ами от така съ предозираш, ма то иначе нямаше да мой да издържиш и щеши  Sick Sick Sick Sick Sick Sick

# 64
Бегите бърже у мазата, чИ некой (нема кажем кой Wink) опусна канелката... Joy Joy Joy Joy
Зизунке , Лейдито и Ръдърфорда да не си ги пратила при бидонтИ  ooooh!

# 65
Аз съм тука  Hug Hug Hug ,ама не ми са рипа нещо днес,то сигурно е страничен ефект от двете опаковки Антигяс  newsm78
Ами от така съ предозираш, ма то иначе нямаше да мой да издържиш и щеши  Sick Sick Sick Sick Sick Sick
Мхм,иначе няма издържане на двойна доза Серка и сега си нося последствията  ooooh! Нищо утре ще порипам и заради днес  Joy Joy Joy

# 66
Дани  Hug Heart Eyes

# 67
Бегите бърже у мазата, чИ некой (нема кажем кой Wink) опусна канелката... Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ама Диде, ама май и тя е с тях, пък щеши уж да си ляга Joy Joy Joy Joy

# 68
Тва Ирчика дан съ удави Mr. Green

# 69
Диди Hug  Heart Eyes

Ох,сладуранка  Heart Eyes

# 70
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
    ruporuu Ехооооооо, парцуцата тече....пъ вие гадайте кой я пусна... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 71

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ама Диде, ама май и тя е с тях, пък щеши уж да си ляга Joy Joy Joy Joy
разбрах аз чИ ни фърля  пясък у очите ,шъ оди да спи  Joy Joy Joy друг път

# 72
    ruporuu Ехооооооо, парцуцата тече....пъ вие гадайте кой я пусна... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Еххооо,с тия децибели ще събудиш Беатрис и после няма да се получи пречистването дето го прави по време на сън  Naughty

# 73
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Лека Hug за пореден път Mr. Green

# 74
Къде тече ма Зизо у твойто гърленце май Joy Joy Joy Joy Joy как на заблуди само Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт