Отговори
# 45
  • В света на мечтите... ❤
вай бе Wink бях изтървала Ча на танците отдеве Winkсега го зяпам #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy ми то голям танцьор си имаме,бе ваййй Blush хоро рипа,кючек праска с пръсти щрака,вай вай Joy Joy Joy Joy Joy и все ухилен бе newsm47
Като добавиш и че пее и свири и получаваме един всестранно развит талант  Heart Eyes

# 46
  • някъде из Врачанско
ей момичета, как издържате на това темпо, сънчо иде от горица и вече ще се понасям към леглото, хубаво ми е тука, ама си ударих главата у клавиатурата, леле Joy Joy Joyпусках музиката, ама като спря и туп,
лека нощ от мен, само убави сънища, ама убави, може цветни, мокри, сухи, ама красотни да са  Joy Joy Joy  love001 smile3524

# 47
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
ей момичета, как издържате на това темпо, сънчо иде от горица и вече ще се понасям към леглото, хубаво ми е тука, ама си ударих главата у клавиатурата, леле Joy Joy Joyпусках музиката, ама като спря и туп,
лека нощ от мен, само убави сънища, ама убави, може цветни, мокри, сухи, ама красотни да са  Joy Joy Joy  love001 smile3524

Лека и спокойна,  Hug Hug Hug до утре  Heart Eyes

# 48
  • някъде из Врачанско
newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525 newsm44 newsm44 newsm44- за зизу, ирка, габито, данито , елина, жани, белора, маритче и всички ни -айде да ни е наарлия в новата тема, само красотни неща да щъкат тука и дълбоко ентелегетни замисли, леле  Joy Joy Joy много парцуца и плес с ръчички
http://www.youtube.com/watch?v=1LW2ZudW0VU
http://www.youtube.com/watch?v=2NhROZsdcxE&list=RD02batDyjLHcT8
http://www.youtube.com/watch?v=_A3XTugWR5I

Павлинче Hug  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Павлинка,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
мими  Hug Hug Hug newsm44 newsm44 newsm44 продължавай купона, кога ще се засечем у скайпа не знам, когато стане, лека от мен и на теб, мила ми фемирко,романтиката да е в твоите ръце и очи Joy Joy Joy

# 49
Минавам да захваля и аз!!!  Blush

Зиз и Иркаnewsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Страхотно ФЕмирски снимки, с едни от любимите ми моменти!!! Тази емоция не угасва просто!!!  Embarassed Embarassed Embarassed

Хазатайските и те ми носят наслада за очите и душата!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Пожелавам Ви сладки сънища Hug Hug Hug и до утре на кафе, мейби!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 50
  • У дома :)
Павлинче Hug Ди Hug сладки сънища момичета Hug Hug Heart Eyes

# 51
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Минах, видех и си легнах... Mr. Green

Ай на изпроводяк... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Тва е за све парчета... Whistling Whistling Whistling

Ай лека... Hug и помнете Naughty не се чудете кой е скрития...Биг Зизка види све... Mr. Green

# 52
Минах, видех и си легнах... Mr. Green

Ай на изпроводяк... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Тва е за све парчета... Whistling Whistling Whistling

Ай лека... Hug и помнете Naughty не се чудете кой е скрития...Биг Зизка види све... Mr. Green

Зизунке  Hug Heart Eyes Ди  Hug Heart Eyes Павлинче  Hug Heart Eyes лека нощ

# 53
Зизулия Hug Heart Eyes а така с танцова стъпка към креватЯ Joy лека  Hug Heart Eyes

# 54
 Ма влюбих съ в тая песен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

http://www.youtube.com/watch?v=1wHKRGXAzK0

# 55
 newsm78 нещо тази вечер е мноУ тихо ,дали да не отида да проверя бидонтИ  чи Биба сЪ отби в  мазетУ  Joy

# 56
newsm78 нещо тази вечер е мноУ тихо ,дали да не отида да проверя бидонтИ  чи Биба сЪ отби в  мазетУ  Joy
Те май всички са там  Joy Joy Joy Joy

# 57
# 58
сладкиши лека от мен,че тиквата нещо ме боли  ooooh!
 Hug Hug Hug

# 59
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Бегите бърже у мазата, чИ некой (нема кажем кой Wink) опусна канелката... Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт