Отговори
# 165
  • Варненска клюкарка

Огромна! А доколкото разбрах са използвани същите реплики, т.е. не е променяна сцената.....
И да допълня нещо, което не варвах, че аз ще кажа   Crazy  за мен във въпросната сцена, Серенай беше по-добре от Чаатай- въобще не му се получи на него. Много преиграно ми стоеше с този страх...Пък и какво толкова я хвалеха тази целувка, че тя сънуваната си беше в пъти по-добре от страна на Ча. Снощната беше толкова равна и без чувство че няма на къде повече.Имах други очаквания от Ча  ooooh! Получи им се изпълнението на хорото, но то си е веселба по принцип, затова казвам, че там се забавляват наистина... Аз какъвто спънат кон съм и мен да ме накарат да плета краци на хоро, направо ще си умра от смях сигурно Laughing
За цялото време откак е ПО на екран ни убеждават, първо че Яман проявява голям интерес към Мира, подчертават ни ги дори и с музикален фрагмент, после вече по сценарий интереса премина в друго измерение на нещата, до степен, че ще ослепява човекът от това неземно сияйно създание, но видяхте ли да и вкарва влюбен поглед, очите му да говорят, от чувствата бушуващи в душата му... почувствахте ли я тази любов.....аз не Rolling Eyes Thinking

Някой знае ли как се цитира мнение от старата тема в новата- може и на лични, може и тука да ми обясни...моля Praynig

пп Гушки и цунки на все Hug Hug Hug

# 166
Скрит текст:

Добро утро и прекрасен уикенд!

И от мен кафенце

Скрит текст:

Искам да ви Hug поздравя с една прекрасна песен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

И да не забравим  Laughing

newsm18 newsm18 newsm18 САМО ЛЕВСКИ! newsm18 newsm18 newsm18
newsm18 newsm18 newsm18ФЕМИР ФОРЕВЪР!newsm18 newsm18 newsm18
ЗИЗУНЧИ, страхотна тема  bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Ще ви прочета по-късно, че снощи ви оставих на същата сраница в предишната тема Mr. Green

Честити нови дрешки Зизунчи Hug, Ирчи Naughty, кво праи мойто ашкъмче в гащите ти  smile3515, със здраве да си ги носите   love001

# 167
  • У Диспансера ...♥♥♥
За теб блян ,за мен реал Джейн,та си е в рамките на нещата да си ми е в парцалетките  Joy Joy Joy
Бел,аз не знам също . А репликите освен,че бяха същите в оригинала се вижда на снимката,която сложих как не отива назад Райчо,и че сам скача в колелото,за да говорели,а тук се вижда как Яман само дето не падна от там,така се дърпаше назад,то дори и да не са ми на сърце ФЕмир,тая сцена освен смях ,а и в други форуми също повечето са на това мнение,еми сорри ма друго не предизвика  Naughty

# 168
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейтииии Hug Hug Hug

Ох, майкоооуууу... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! посли бюлетинчИтУ Mr. Green
Гушки за све без Нарцисчева, чИ на нея съм и ги пратила преди час. Whistling Whistling Whistling Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ай бегам да тургям зелИтУ и полси идем... Joy hahaha Joy hahaha

# 169
  • У Диспансера ...♥♥♥
Зизуно,свидла такава значи  Crossing Arms
У бидоните ли ще го слагаш зелето  hahaha hahaha hahaha

# 170
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ето го детето и жената на севгилито на Серка  Peace

# 171
Някой знае ли как се цитира мнение от старата тема в новата- може и на лични, може и тука да ми обясни...моля Praynig

пп Гушки и цунки на все Hug Hug Hug

Бел,  Hug моля те, ако ти разяснят на лични, драсни и тук някое обяснение, че и мен ме вълнува този въпрос!!!  Rolling Eyes Преди много време попитах, ама....  Blush Blush Blush

Джейни,  Hug много харесвам тази песен! Благодаря ти!!!   bouquet

Аз помпоните ще ги вдигна само за ФЕМИР ФОРЕВЪР!!!  newsm18 newsm18 newsm18

Хайде, Зизка,  Hug чакаме бюлетинчИтУ!!!

Бягам по задачки, до после, сладки!   love001

# 172
  • У Диспансера ...♥♥♥
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 173
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох,малииииииииииии Heart Eyes Heart Eyes

# 174
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми не мога спра да се хиля и това е  Joy Joy Joy Joy

# 175
  • У Диспансера ...♥♥♥
скелят  Mr. Green

# 176

А, ВЪЪЪЪЪЪЪЪййййййййййй!!!!  Blush Blush Blush

На мен ми е голям сладур!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 177
вай първа шЪ съм у билютина бугюн  smile3534 smile3534 smile3534
гюнайдън,мераба хухави къзларчета smile3503
кЪк е хавата бе Wink наспафтили сЪ Simple Smile дръпнахте ли по кайве Blush
ай да си постнем Форевъра Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

записЪфсЪ  Joy Joy Joy

# 178
  • У Диспансера ...♥♥♥
Убавица Гица  hahaha hahaha

# 179

Ох, последно само да захваля и наистина се махам!!!

Жаниииии,  Hug много хубав, много!!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт